Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mekkora játékos volt..az egyik legbiztosabb 11es lövő akit láttam..2000es évek elején kezdtem el nézni a focit.
Regisztráltam volna anno. csababarca néven is? Dettó én is így vagyok vele.csababarca írta:
Ebből csak Lúció lóg ki, helyette Junior Baiano játszott együtt ezzel a csapattal '98ban.
Illetve Romario helyett pedig Bebeto.![]()
Mekkora csapat volt,te jóságos ég,de sajnáltam őket a döntőben a franciák ellen,pedig akkor még csak 9 éves voltAz a döntő utáltatta meg velem Zidane-t. De azért tisztelem a franciát,félreértés ne essék.
Mihu írta: Szép lenne ha összeválogatnák Ronnie legnagyobb játszótársait. El tudnék képzelni egy ilyen brazil válogatottat:
Taffarel
Cafú-Aldair-Lució-R. Carlos
Leonardo-Dunga-C. Sampaio-Rivaldo
Ronaldo-Romario
Igaz, ilyen összeállításban szerintem soha nem játszottak, de nem hinném hogy gondot okozna megérteniük egymást
Rivaldot még fel csatársorba 4-3-3-ba és mondjuk legyen az ellenfél a barca(mind1, hogy a mostani, vagy 1 válogatott) és biztos, hogy gála meccs ide, gála meccs oda, számomra ez lenne az utóbbi 10 év sporteseménye. Nem volt még olyan válogatott, amit annyira kedveltem, mint abban az időben a brazilokat.Mihu írta:
Taffarel
Cafú-Aldair-Lució-R. Carlos
Leonardo-Dunga-C. Sampaio-Rivaldo
Ronaldo-Romario
Igaz, ilyen összeállításban szerintem soha nem játszottak, de nem hinném hogy gondot okozna megérteniük egymást
daffy írta:arról meg már nem is beszélve,hogy a realban ha vissza lehetne vonultatni a mezeket,akkor már 20as alatt nem is játszhatna senkiMihu írta: Egyébként ahogy olvastam egyszer, a spanyol szövetség azért nem engedélyezi a mezszámok visszavonultatását, mert talán 20-on valahánytól vagy 30-tól felfelé, csak az ifi játékosoknak lehet adni mezszámot. 30-on alul vannak a profi szerződéssel rendelkező játékosok. Na most ha visszavonultatnának mezeket, akkor előbb utóbb szűkös lenne a keret.
Off vége.![]()
a búcsúmeccs pedig a minimum. talán még egyszer láthatom kedvenc csapatomat együtt
annyira még javában, h konkrétan a leigazolása utáni időkben nyilatkozta asszem...Gauchomester írta:Még javában a Manchester játékosaként lenyilatkozta, hogy pár év, és a Ronaldo névről mindenkinek ő jut eszébe. Pedig akkor még egy senki volt a futballpályán. A helyzet az, hogy nálam még Ronaldo cipőjét sem pucolhatná, a valóságban viszont a neve virít a hátán.
És hogy ne legyek Off: Ronaldo volt azon kevesek egyike, akit akkor is tiszteltem, és szerettem nézni, hogy a nagy Ellen színeiben játszott. Biztos élőben nézném a búcsúmeccsét, ahol megint Összeállhat a Rivaldo-Ronaldo-Bebeto hármas.
spanyolországról van szó.kamaj írta:Lehet, hogy egy kicsit off már, de most Cassano 99-es mezben nyomja a Milanba.
arról meg már nem is beszélve,hogy a realban ha vissza lehetne vonultatni a mezeket,akkor már 20as alatt nem is játszhatna senkiMihu írta: Egyébként ahogy olvastam egyszer, a spanyol szövetség azért nem engedélyezi a mezszámok visszavonultatását, mert talán 20-on valahánytól vagy 30-tól felfelé, csak az ifi játékosoknak lehet adni mezszámot. 30-on alul vannak a profi szerződéssel rendelkező játékosok. Na most ha visszavonultatnának mezeket, akkor előbb utóbb szűkös lenne a keret.
Off vége.
Esküszöm hogy bele akartam írni az előző hsz-embe ezt is, de úgy voltam vele hogy lehet, hogy csak én vagyok ilyen elvetemült, hogy ilyeneken fennakadok. Részemről is óriási bunkóságnak és tiszteletlenségnek tartottam, hogy nem rakta ki a neve elé a C betűt. Főleg úgy, hogy a portugál válogatottban, amiben aztán még véletlenül sem volt kivel összekeverni, ott meg C. Ronaldo szerepel a mezén...Az meg hogy miután Raúl elment, egyből lecsapott a 7-es mezre, már csak hab volt a tortán számomradaffy írta:sajnálatos. például ezért nem szimpatizálok a spanyol szövetségnek azon döntésével,hogy mezt nem lehet visszavonultatni. talán akkor ezt is meg lehetne oldani. minden esetre cé-ben lehetett volna annyi tisztelet,hogy egy "c" betűt elé biggyesztMihu írta:Hát ez nálad lehet hogy így van, meg én is mint írtam, számomra csak egy Ronaldo létezik, a másikat úgy hívják hogy Cristiano Ronaldo, nem pedig Ronaldo, de sokan visszakérdeznek hogy Cristiano vagy a brazil? Meg ha beírod a google keresőjébe hogy Ronaldo, vagy a youtube-ra ugyan ezt, akkor sajnos többségében Cristiano Ronaldo-val kapcsolatos képek és videók jönnek ki.![]()