Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

hejj, de jó lenne egy Rafa Marquez..Corvy írta:gyerekek, a visszavagón nem lesz pique!
Meg azt bírom hogy egyesek konkrét személyeket szidnak hogy ezt így meg úgy kellett volna, meg ezt még ő is meg tudja csinálni.Sztilo írta:Nem tudom sokan mér szidják a csapatott szerintem nem voltunk rosszak az hogy voltak egyéni hibák ez van,kiestünk? NEM rúgtunk gólt idegenbe IGEN nem csak akkor kell kiállni egy csapatér ha mindig nyer,mert úgy könnyű nem nyertünk ez van,de még van egy vissza vágó ami nagyon nem ilyen lesz.
Komolyan gondolod, hogy az első gólért nem, míg a másodikért hibáztatható Valdes? Szerintem egyértelmű, hogy fordítva volt. Amúgy meg, ha nem láttam volna a meccset azt mondanám, hogy a 2-1 nem is olyan rossz eredmény.noname írta:Nah jó, most dühöngök! Hogy a fenébe lehet így elkúrni egy megnyert meccset????
IDIÓTÁK GYÜLEKEZETE!!!
Valdes mi a fenét művelt már? Az első gólt még megértem, ott nagyon elkapta Van Persie, de a 2.? Bakker miért indult el az egyik irányba lövés előtt, mikor nem volt annyira közelről a lövs, lazán mehetett volna a labda után lövés után is és akkor nem kapják el ellentétes lábon. Hatalmas, nevetséges hiba és az első gólban is vétkes volt!
A Másik: Pep. Marhaságban vetekszik Valdessal. Bőven meglőhettük volna a 2. gólt, simán benne volt a meccsben, akkor minek kellett visszavenni?
A Kapusunkon és az edzőnkön elment egy megnyert meccs. 2 idióta! Nagyon ajánlom h vállalják a felelősséget ezekért!
6 éve nem nyertek értelmes kupát, ez kb felér nekik eggyel. 75 percig közük nem volt a meccshez, aztán egy egyéni villanás után odaadtuk nekik a győzelmet. A sok csóró (jól fogalmazott Ozsi) meg ott ujjong mintha most ők lennének az istencsászárok...Tdavid írta:Mielőtt mindenki egymásnak esne: gyerekek, SZÚÚSZÁÁÁÁÁÁÁÁ!![]()
jó kikaptunk...de ezeket a Nou Camp-ban a gatyájukból is kiforgatják Xavi-ék.
szerencsétleneknek meg vki szólhatna h még nem jutottak tovább...mivel ezek kajak úgy örültek mintha már megnyerték volna a BL-t.