Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te aztán nem régóta lehetsz Barca drukker, hogy ekkora kapitális marhaságokat írogatsz. Nézz már vissza pár Barca videót Valdes bravúrjairól mielőtt ilyeneket beírogatsz ide. Rémlik neked valami a 2006-os BL döntőből? Vagy a tavalyelőtti őszi El Classico-ból? Esetleg a Chelsea elleni londoni BL-elődöntőből??? Csak az nem hibázik, aki nem is csinál semmit. Én a tegnapi gólokat nem varrnám az ő nyakába, az az egész csapat sara volt.kicsics írta:Ezt akarhogy nezzuk az o golja![]()
Hiaba szamitott arra hogy beadjak a rovidet minden korulmenyek kozott zarni kell...
Ettol o ne mlesz rosszabb kapus mint eddig volt csak sajna o is mindig akkor paradezik meg integet az eg fele mikor nyeruk 5-0-ra.
Amikor meg tenyleg szukseg lenne azokra a nagy vedesekre akkor meg ilyen golokat kap,mar az elso felidoben is volt 1-2 erdekes megmozdulasa.
Hatha a visszavagon jobb formaban lesz
Én is ezt bizonygattam tegnap egész este (legalábbis az első felétAndris írta:Hát, megvolt az éves hibája, nagy ügy, nem döntött semmiről. Majd a Bl döntőben kivédi a Sahtar szemét.
Nem értem mire akarsz kilyukadni, a kapusok zárják a rövidet, de Valdes ezt nem tette most meg, ezért lett gól. Ha zárja a szöget akkor vagy kivédi, vagy Van Persie beadja lövés helyett. Ilyenkor következetesen a lövésre kell számítani elsősorban, Valdes túl akart járni az eszén, csak belebukott.Sanama írta:Ha a kapusok zárják a rövidet ilyenkor, akkor reflexszerűen miért mozdult befelé?! Akkor maradt volna végig ott,véleményem szerint , nem?
Talán az a potya, hogy látja a játékoson, hogy rádől a labdára, akkor nyílván nem adja be, ráadásul amikor felnézett, nem azt nézte, hogy ki van középen, hanem a kaput nézte. Ezt nem vette észre VV. Sajnos.Sanama írta:Ebben mi volt a potya emberek?
Van Persie olyan szögből lőtte kapura,ahonnan a játékosok 98% beadja.
Valdes pedig ennek megfelelően befelé mozgott,mivel beadásra számított,ennyi.
Ebben nem értem mi a potya?!
Ha a kapusok zárják a rövidet ilyenkor, akkor reflexszerűen miért mozdult befelé?! Akkor maradt volna végig ott,véleményem szerint , nem?d írta:Azért benne volt vastagon ebben Valdes. Igen, onnan az esetek 90%-ában beadják lövés helyett. Azért adják be, mert a kapusok zárják a rövidet. Valdes ezt nem tette meg, elég látványosan. Ettől még nem lesz rosszabb kapus, most hibázott.
Sanama írta:Hát akkor mindegy, szerintem nem az ő gólja volt.csababarca írta:Mondjuk egy kapusnak minden szögből elsődlegesen lövésre kell számítania,főleg a mai fociban.
Ezt lehet csűrni-csavarni, az ő gólja volt. Ő is tudja,mindenki tudja.
Hibázott, néha előfordul.
Mozgott,ahogyan ilyenkor kell, Persie meg húzott egy jokert.
Hát akkor mindegy, szerintem nem az ő gólja volt.csababarca írta:Mondjuk egy kapusnak minden szögből elsődlegesen lövésre kell számítania,főleg a mai fociban.
Ezt lehet csűrni-csavarni, az ő gólja volt. Ő is tudja,mindenki tudja.
Hibázott, néha előfordul.
Éppen ez az, hogy erre VV nem számított.Már én is kaptam ilyan szögből gólt, ráadásul a két lábam között.Ilyen erős lövéssel közelről nem lehet leérni, ha nem is számítasz rá.Sanama írta:Ebben mi volt a potya emberek?
Van Persie olyan szögből lőtte kapura,ahonnan a játékosok 98% beadja.
Valdes pedig ennek megfelelően befelé mozgott,mivel beadásra számított,ennyi.
Ebben nem értem mi a potya?!