socio66 írta:azért ezen a ponton illik igazat adni csababarca kollégának, aki panaszkodott a vezetés utáni lazsálásra.
mert most ugyanez történt,csakhogy nem egy spanyol kiscsapat,hanem az arsenal volt az ellenfél.
mondjuk nekem nincs bajom az eredménnyel,de egyrészt eldönthettük volna az egész párharcot fél óra alatt,másrészt ha tudunk úgy játszani ahogy,akkor ne adjunk már ajándékba győzelmeket.
a jövőben ez még visszaüthet,egy mu,chelsea ellen nem biztos hogy lesz alkalmunk javítani a visszavágón.
Köszi.
Bár most annyira nem éreztem a lazsálást,inkább csak nem lőttük be a helyzeteket.
Aztán lőttek egy szerencsés gólt, onnan már nehéz lett volna a lendületben lévő Arsenal ellen visszapörögni,de meg voltak a lehetőségek.
Mindenesetre magabiztosan várom a visszavágót.
De ha a következő körökben –az esetleges továbbjutásunk esetén– ezt eljátsszuk egy komolyabban védekező,de kontrázni is képes csapat ellen, akkor bizony ráfázhatunk.
De mondom, minimum 3 gól volt tegnap is a játék képe alapján a különbség a javunkra, a Camp Nouban ez meg is fog az eredményen is látszani, már az első félidő után.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."