Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
coentraot kár lenne padoztatni,talán ha abidal kiöregszik,viszont akkor maxwellt vagy adrianot el lehet passzolni. minek 4 balos? bastos inkább középpályás már,mintsem hátvédvíscaelbarca!forever írta:Balhátvéd posztra Bale helyett inkább Fabio Coentro vagy Michael Bastost szívesen elnézném. Lehet balhátvédből 3 van, de közülük csak Abidal megbízható és ő se mai gyerek márLG írta:Én akit nagyon nem értek a felmerült nevek közül az Bale. Nem is tudom, mióta nem játszunk klasszikus balszélsővel, ő pedig az. Ő megvétele kb. olyan lenne mint Ibrájé: nagyon játékos, de nagyon nem illik ebbe a Barcába.![]()
Bale meg maradjon a Spursbe vagy menjen MUba.
Balhátvéd posztra Bale helyett inkább Fabio Coentro vagy Michael Bastost szívesen elnézném. Lehet balhátvédből 3 van, de közülük csak Abidal megbízható és ő se mai gyerek márLG írta:Én akit nagyon nem értek a felmerült nevek közül az Bale. Nem is tudom, mióta nem játszunk klasszikus balszélsővel, ő pedig az. Ő megvétele kb. olyan lenne mint Ibrájé: nagyon játékos, de nagyon nem illik ebbe a Barcába.
Leírtad helyettemd írta:Ha nem haragszol meg, a mondanivalóra most nem reagálnék, de arra igen, hogy írhatnál kicsit tagoltabban, bekezdéseket kialakítva üres sorokkal elválasztva, írásjelek után szóköz és végül az sem ártana, ha kicsit kevesebb felkiáltójelet használnál.P_e-d_r-o írta:Bocs hogy hosszú lett,de azért köszi ha elolvastad!Jah,és várom a véleményeket!![]()
Nehezére esik így az embernek elolvasni egy hozzászólást és nem kelt jó benyomást sem. Ezt építő jelleggel mondom.
Ha nem haragszol meg, a mondanivalóra most nem reagálnék, de arra igen, hogy írhatnál kicsit tagoltabban, bekezdéseket kialakítva üres sorokkal elválasztva, írásjelek után szóköz és végül az sem ártana, ha kicsit kevesebb felkiáltójelet használnál.P_e-d_r-o írta:Bocs hogy hosszú lett,de azért köszi ha elolvastad!Jah,és várom a véleményeket!![]()
Biztos az FM-ből vette. Ott lehet el akar jönni hozzánk és Ibra s visszajött, ami nem is lehet, mert benne van a kölcsönszerződésbe, h meg kell venni a Milannak.daffy írta:nagyon örülnék neki madridistaként,mert zlatan és tevez 2 hét alatt szétverné a barca öltözőt és tönkretenné azt,ami 3 év alatt felépültZibra16 írta:na ha már ez barca igazolások topic lett akkor megszeretném emlyteni carlos tevez nevét aki elvágyik a cityből és állítolag a barca érdeklődik iránta
ő hatalmasat játszana sztem a barcában egy tevez-villa-mesi csatársor nagyon ütős lenne vagy tevez-ibrahimovic(ha visszajön remélem)-Messi ez is nagyon kemény lenne
kinek mi a véleménye tevez leigazolásáról?:D
sztem jó húzás lenne csak a fizetését kellene lejebb venni:)
most komolyan,van ember,aki ilyen igazolásokat tényleg szeretne?![]()
nálatok nem kellenek nagy nevek jelenleg. van egy kezdőtök,ami még 2 évet bír. jövőre egy fabregas és egy puyol utód,azt jó napot. lenne 1 évük szokni a csapatot,a stílust és átvehetik a kezdők helyét. ezen kívül megoldjátok a padról távozók pótlását(akár házon belül is) és kész...
nagyon örülnék neki madridistaként,mert zlatan és tevez 2 hét alatt szétverné a barca öltözőt és tönkretenné azt,ami 3 év alatt felépültZibra16 írta:na ha már ez barca igazolások topic lett akkor megszeretném emlyteni carlos tevez nevét aki elvágyik a cityből és állítolag a barca érdeklődik iránta
ő hatalmasat játszana sztem a barcában egy tevez-villa-mesi csatársor nagyon ütős lenne vagy tevez-ibrahimovic(ha visszajön remélem)-Messi ez is nagyon kemény lenne
Hát én nem igazán látom Tevezt játszani mivel nem nézek Angol focit. 2 dolgot tudok róla. Az egyik, hogy egy nagyon erőszakos játékos ami mindig jól jön. A 2. pedig, hogy soha sehol nem elégedett, mindig mindenhonnan el akar menni vagy éppen vissza akar vonulni. ha csak ezt nézem ilyen játékosra semmi szükség nincsen.Zibra16 írta:na ha már ez barca igazolások topic lett akkor megszeretném emlyteni carlos tevez nevét aki elvágyik a cityből és állítolag a barca érdeklődik iránta
Pontosan. Balenek semmi keresnivalója nincs itt. De sztem Lukaku sem illik ide. Ő amolyan erőcsatár féle, nem véletlenül hasonlitják sokan Drogbához. Neki a PL-ben a helye, mondjuk a Chelseaben.LG írta:Én akit nagyon nem értek a felmerült nevek közül az Bale. Nem is tudom, mióta nem játszunk klasszikus balszélsővel, ő pedig az. Ő megvétele kb. olyan lenne mint Ibrájé: nagyon játékos, de nagyon nem illik ebbe a Barcába.
Na, egy "kis" saját vélemény:LM10 írta:...
Fecooo írta:tessék
LM10 írta:Nemtudom hová írjam, de ide teszem be:
A SPORT lehozta Zubizarretáék állítólagos nyári terveit:
Milito esetleges pótlására az Ajax univerzális középső védőjét Jan Vertoghent akarja a klub. 23 éves,Belga, és balvédőt, és labdaszerző középpályást is jól játszik.Állítólag 15 millát fizetne érte a klub.
Szó van egy balszélső támadó igazolásáról is:Gareth Bale. Mostanság jól cseng a neve, és ezért túl drága lenne az érkezése, ez szerintem nem fog létrejönni, ráadásul neki a PL feküdne a legjobban. Ha ez nem jönne össze, akkor a Sao Paulo balszélsőét Sandrot vinnénk. Ő a Brazil U-20a-s csapat egyik húzó embere(ha jól tudom Neymaral együtt).
Középpályára Fabregas alternatívája lehet a Villarreal középpályása Borja Valero.
A gyengélkedő Bojan helyett pedig 2 esélyest találgatnak: Neymar és Lukaku személyében. Névre ők a jövő nagy csatár generációja, de kérdés, hogy ilyen fiatalon top ligában megállnák-e a helyüket, pláne itt a Barcánál.
A középső védővel egyet értenék, már tavaly is volt szó Vertonghenről. Bale,B.Valero,Sandro és a 2 szuper tehetség pedig szerintem nem fog bejönni. Ők felesleges lennének itt, de Pep tudja nyilván. A védő mellett én a csatár(vagy egy szélső) igazolása kellene még, mert Bojant pl az Arsenal ellen sem merte Pep beküldeni. És az esetleges új védőt, és csatárt még kiegészítené Thiago felkerülése
Olvastam én is érdekes igazolások,de egyben nagyon jók is lennének szerintem meg jobb lenne nem erőltetni cest mert abból a pénzből több jó játékost is lehetne igazolni.Neymar és Lukaku között én Neymart hoznám a barcába,de szerintem a legfontosabb a védelem megerősítése lenne,ezt majd csak nyáron tudjuk megLM10 írta:Nemtudom hová írjam, de ide teszem be:
A SPORT lehozta Zubizarretáék állítólagos nyári terveit:
Milito esetleges pótlására az Ajax univerzális középső védőjét Jan Vertoghent akarja a klub. 23 éves,Belga, és balvédőt, és labdaszerző középpályást is jól játszik.Állítólag 15 millát fizetne érte a klub.
Szó van egy balszélső támadó igazolásáról is:Gareth Bale. Mostanság jól cseng a neve, és ezért túl drága lenne az érkezése, ez szerintem nem fog létrejönni, ráadásul neki a PL feküdne a legjobban. Ha ez nem jönne össze, akkor a Sao Paulo balszélsőét Sandrot vinnénk. Ő a Brazil U-20a-s csapat egyik húzó embere(ha jól tudom Neymaral együtt).
Középpályára Fabregas alternatívája lehet a Villarreal középpályása Borja Valero.
A gyengélkedő Bojan helyett pedig 2 esélyest találgatnak: Neymar és Lukaku személyében. Névre ők a jövő nagy csatár generációja, de kérdés, hogy ilyen fiatalon top ligában megállnák-e a helyüket, pláne itt a Barcánál.
A középső védővel egyet értenék, már tavaly is volt szó Vertonghenről. Bale,B.Valero,Sandro és a 2 szuper tehetség pedig szerintem nem fog bejönni. Ők felesleges lennének itt, de Pep tudja nyilván. A védő mellett én a csatár(vagy egy szélső) igazolása kellene még, mert Bojant pl az Arsenal ellen sem merte Pep beküldeni. És az esetleges új védőt, és csatárt még kiegészítené Thiago felkerülése
Főleg mivel a padra kéne. Kell egy cserecsatár, de nem drágán és lehetőleg a fizuja se legyen az egekben. L.F. sztem azért elég jól keres...S.Agüero írta:Jónak tűnik. padra tökéletes lenne, bár szerintem nem fogjuk megpályázni.
10-nél szvsz nem ér többet.
Ahogy én tudom az a baj, hogy már évek óta menne, de még senki nem volt hajlandó kifizetni érte a kért összeget mert drágán engedik csak el.MichaaBee írta:Épp linkeltem volna. Már várom noname kommentjét.MessiFan írta:http://www.hatharom.hu/article/74d94f-a ... is-fabiano
Hmm.. Szívesen elnézném a Barcában, de nem azért mert a Fifában ontom vele a gólokat hanem mert szükség van egy rutinos csatárra aki olyan szerepet töltene be mint Henry.
Bár szerintem ő vagy Brazíliába vagy Németországba fog szerződni.![]()
szerk.: @Capon, szerintem nem lenne drága. Írják a cikkben is, hogy egy tollvonás választaná el a szerződéshosszabbítástól, de ő menni akar. Ebből arra következtetek, hogy már csak 1 vagy nagyon maximum 2 év van a szerződéséből. Ráadásul 30 éves és el akar menni, 15 millió alatt lenne az üzlet szerintem.