Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is még egyszer gratulálok a csapatnak, tényleg jó volt a hangulat és a játék is rendben volt. Csak így tovább a tavaszi bajnokságban!Ronaldinho 17 írta:Melkor!
Cél teljesítve, jöhet a prémium![]()
A döntő eredményét azért leírnám, mert nem hétköznapi azt hiszem...
Barca- Real Madrid 10-0
3 keresztpasszból gól...és ez nem egyszer volt, lehet erre kell többet gyúrni, valamint még megjegyezném a hangulatot is ami nagyon rég óta nem volt ennyire kiváló!!!dopi írta:Én csak három dolgot tennék hozzá. Csapatszellem, győzni akarás és az olykor szemet gyönyörködtető passzjáték.
rendes játékban 2:2, büntetőben jutottunk tovább...Perrero írta:na akkor legközelebb mi jövünkgratulálok, Bayernnel mit játszottatok
Aaaaaz igen. Gratulálok, legalább "itthon" maradt a kupaRonaldinho 17 írta:Melkor!
Cél teljesítve, jöhet a prémium![]()
A döntő eredményét azért leírnám, mert nem hétköznapi azt hiszem...
Barca- Real Madrid 10-0
Most mondanám hogyha böntetőt nem tudsz lőni minek jönnél, de szívesen látna mindenkiEnrique írta:Sziasztok!
Láma előtt azt hiszem most elásom magam örökre, tényleg nagyon sajnálom, de nem fogok tudni menni holnap. Eddig direkt nem írtam be, mert lehet elmaradt volna, de most hétvégén lesz egy ilyen "mini-gólyatáborom" (most vettek fel msc-re), amit igazából bármilyen foci elé helyezek.
Nyilván ezek után már tényleg nem fogtok hívni sem, de remélem valamikor meg tudlak lepni benneteket a jelenlétemmel.
Üdv és hajrá: Ákos
hozom a régi mankómat MelkorMelkor írta:1. Zsolt
2. Melkor - ha rendbe jön addig a térdem...
3. Dopi
4. Superlama
5. Zsolti
6. Levi
7. Kezso
8. Ele
9. Bercy
10.
11.
Elég támadó csapat lesz, szóval sok gólt várok majd! És ilyen kerettel cél a tornagyőzelem!
A lábam sokat javult, de sajnos nem garancia, hogy ha elkezdem terhelni akkor bírom is majd...