Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És pep szerint tanulunk a hibáinkból...Sanama írta:ha így folytatják ezt a meccset is el fogják szórakozni,nem hiszem el...
Azért, mert Milito NB2-es szinten játszik idén.xbalix írta:Hat en nem tudom, de akkor meg miert akarta h itt maradjon januarban? Siman jatszania kene, de ehelyett hatrakuldi Sergiot... Nem ertem. [auto_cenzúra] a fejet, mint Tourenak.Lionel Kicsi Messi írta:nem olvastam róla, hogy sérült lenne. egyszerűen szerintem csak nem akarja Pep játszatni, de hogy miért nem azt nem tudom! de lehet a többi fórumozó jobban tudja, mint én, hogy mivan vele.
Hat en nem tudom, de akkor meg miert akarta h itt maradjon januarban? Siman jatszania kene, de ehelyett hatrakuldi Sergiot... Nem ertem. [auto_cenzúra] a fejet, mint Tourenak.Lionel Kicsi Messi írta:nem olvastam róla, hogy sérült lenne. egyszerűen szerintem csak nem akarja Pep játszatni, de hogy miért nem azt nem tudom! de lehet a többi fórumozó jobban tudja, mint én, hogy mivan vele.xbalix írta:Jol jatszunk, csak azt nem ertem szerencsetlen Milito miert nem jatszik. Nem tudja vki serult, vagy mi van vele? Mert ha nem, akkor Pep elegge szivatja...
nem olvastam róla, hogy sérült lenne. egyszerűen szerintem csak nem akarja Pep játszatni, de hogy miért nem azt nem tudom! de lehet a többi fórumozó jobban tudja, mint én, hogy mivan vele.xbalix írta:Jol jatszunk, csak azt nem ertem szerencsetlen Milito miert nem jatszik. Nem tudja vki serult, vagy mi van vele? Mert ha nem, akkor Pep elegge szivatja...