1 gólpassz, plusz a 2 gól előtt amit csinált!

Elképesztő!
Ez nekem is nagyon tetszik! Bizony bizony neki most még a lába nyomát is megcsókolják kb annyira szeretik, klub hova tartozástól függetlenül. De valljuk be nem kis dolgot hajtott végre, így ezek a reakciók talán nem is meglepőek! Viszont nagyon szimpatikus és szép dolog.zsoltfree írta:A következő dolog nekem nagyon szimpatikus a fociban:
A VB óta, bármelyik spanyol csapat otthonában játszik a Barca és azon bármilyen paprikás hangulat van, de még akkor is Iniesta lecserélése esetén az egész stadion állva tapsolva üvölti hogy Iniieeeeeeeesta! Nagyon durván imádhatják a vb-döntő óta spanyol honban. Azért az érdekes tényleg hogy ezen a meccsen is, a szurkolók dühösek lehetnének hogy kikapásra állnak, holott nyerhettek volna de megtapsolják. Az Espanyol is állva tapsolta, az is durva jelenet volt.
Egy meccset még formának nem neveznék, mert a Bilbao ellen meg oktatott. Kiderül a köv. meccsen, hogy ez forma-e, vagy csupán bal lábbal kelt fel tegnap.MQuC írta:Csak én érzem, hogy Ini elég rossz formában van? Tegnap pl. nem igen láttam tőle pontos labdát. Persze lehet csak rosszkor néztem fel, de nekem kicsit halványnak tűnt. Ez igazából az egész csapatra igaz volt, de végül behúzták a 3 pontot.
Inkább nem nagyon játszott. Mert amikor néha kapott lehetőséget, akkor igenis bizonyított. Ezek után, h miért nem kap többször lehetőséget, pl. a teljesen súlytalan Keita helyett, nem értem.madmushroom írta:
Thiagot egyelőre ne említsük Xavi lehetséges utódjának, a felnőtt csapatban eddig nem nagyon bizonyított
Thiagot egyelőre ne említsük Xavi lehetséges utódjának, a felnőtt csapatban eddig nem nagyon bizonyítottLionel85 írta:Jó ezt látni. Egy csöndes sztár. A semmiből folyamatosan lett húzóembere a csapatnak, ma már nehéz elképzelni nélküle a Barçát. A góllövés tényleg nem az erőssége, de akkor, amikor nagyon fontos, betalál. Lásd a vb-döntőt. Nagy figura Iniesta, nincs elszállva, tudatosan építi fel a karrierjét. Viszont nem ő fogja visszavonultatni Xavit, hanem Thiago.
Jó ezt látni. Egy csöndes sztár. A semmiből folyamatosan lett húzóembere a csapatnak, ma már nehéz elképzelni nélküle a Barçát. A góllövés tényleg nem az erőssége, de akkor, amikor nagyon fontos, betalál. Lásd a vb-döntőt. Nagy figura Iniesta, nincs elszállva, tudatosan építi fel a karrierjét. Viszont nem ő fogja visszavonultatni Xavit, hanem Thiago.
Ezért kellett volna minél hamarabb lehozni.El fanático írta:http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 15442.html
Ini biztosan kihagyja a szerdai Almería elleni derbit, mert a hétvégi mecsen meghúzodott a háta.