kurdt írta:ultrasur írta:Filmrendező

Hmmm...ambíciózus, tetszik!

Ilyesmin én is gondolkoztam, de átgondoltam és rájöttem, hogy én ezzel nem akarok komolyan foglalkozni a jövőben (illetve dehogynem, csak tudom, hogy esélytelen).
Így most beérem azzal, hogy filmes témájú előadásokat és szemináriumokat látogatok a BTK-n; currently "A James Bond mítosz filmen" elnevezésűt: könnyű, szórakoztat és 3 kreditet ad, amire bárki megmondhatja, hogy szükségem van...

Szerintem nem esélytelen.
Kezdetnek annyi is elég hogy egy közepes kamerával, haverokkal rövid filmek kísérleti filmezés ez szakmai gyakorlásnak és szórakozásnak is tökéletes.
lilbit off
Nem tom veled ez hogy van de nekem rengetek filmötletem van valamikor csak képek és elkezdek azokon agyalni és kitalálni a karaktereket főbb motívumokat stb. Engem ezek motiválnak hogy egyszer a fejemből a vászonra kerüljenek ezek a filmek.
C. Nolen, J. Jarmusch, Hal Hartley stb. ők is így tolták vagy -szerintem-
legtehetségesebb kortárs magyar filmrendező Fliegauf Bendek se járt az SZFE-re és saját erejéből lett az aki.
Nyilván kell valami "komoly" meló a "konformista" életmód egzisztenciális alapjait meg kell teremteni kocsi,ház,diploma,öltöny stb. de ha van egy szikrányi ambíció az alkotásra filmezésre szerintem meg kell ragadni mert túl rövid az élet....
Nah ez egy kicsit olyan lett mint egy kivénhedt hippi papolása de a lényeg
hogy nem esélytelen.