50 sima bal ki és 150.....várjunk csak!:)
Szegény nagyon sietett...meg belefordul az árokba!XD
de bénaaaa,így akarnak nyomást helyezni ránk??? még bénább.
vagy csak így próbált kezdeményezni nem?fcbarca0827 írta:Áhh.. tuti, hogy nem.Kalap1988 írta:Fiatal vagy látomÉn is mondjuk,de ez azért gyanús szöveg.. Lehet a konkrét példában nincs igazam, de ez úgy tűnik, hogy felhívás volt keringőre
Valahogy a 21. században is meg kell szólítani embereket, a facebook a legegyszerűbb úgy tűnik
Ha jó csaj volt, simán rá kellett volna vágnod, hogy igen és, hogy bökdösnéd tovább
![]()
100%, hogy bökdösték egymást, mert mondott egy nevet, csak, már nem emlékszem a névre (ezért is írtam XY-t). Azt is mondta, hogy hasonlítok rá, csak azt nem írtam le.
Mindenesetre, nem nagyon ismerhetik egymást, ha így összekevert vele.
Áhh.. tuti, hogy nem.Kalap1988 írta:Fiatal vagy látomÉn is mondjuk,de ez azért gyanús szöveg.. Lehet a konkrét példában nincs igazam, de ez úgy tűnik, hogy felhívás volt keringőre
Valahogy a 21. században is meg kell szólítani embereket, a facebook a legegyszerűbb úgy tűnik
Ha jó csaj volt, simán rá kellett volna vágnod, hogy igen és, hogy bökdösnéd tovább
![]()
Fiatal vagy látomLionel85 írta:na ezért nem vagyok fent arckönyvön. nagy divat lett mostanában. de én csak azért sem állok be a sorba. ott a magyar iwiw, elég nekem azon tartani a kapcsolatot az ismerősökkel. nem akarok interaktív lenni. ha játszani akarok, csak átmegyek a 4 magos gépemre és mindennel elvagyok.fcbarca0827 írta:Erről a bökdösésről jut eszembe:
Múltkor felszálltam Pesten a 7-es buszra és megszólított egy csaj:
Ő: Hello.
Én: Szia....(Gondoltam magamba, hogy ejha.
)
Ő: Nem ismersz meg?
Én: Bocsi, de nem...
Ő: De hiszen egész délelőtt egymást bökdöstük facebookon.
Én:![]()
![]()
Hogy, miiiit csináltunk?
Ő: Ja, bocsi, te nem az XY vagy?
Én: Há' nagyon nem...
Ő: Ja, bocsi...
Én: Semmi baj.
És ez a nagyon tömött buszon, viszonylag hangosan.Kicsit kellemetlen, kínos szituáció volt.
![]()
Amúgy, milyen közeli ismerőssel bökdöshették egymást, ha így megismerte.
ha már box:fanbarca írta:Ez mekkorasoadroli írta:![]()
.
Lehet volt olyan is, hogy valaki kiütötte magát a ringből .).
na ezért nem vagyok fent arckönyvön. nagy divat lett mostanában. de én csak azért sem állok be a sorba. ott a magyar iwiw, elég nekem azon tartani a kapcsolatot az ismerősökkel. nem akarok interaktív lenni. ha játszani akarok, csak átmegyek a 4 magos gépemre és mindennel elvagyok.fcbarca0827 írta:Erről a bökdösésről jut eszembe:
Múltkor felszálltam Pesten a 7-es buszra és megszólított egy csaj:
Ő: Hello.
Én: Szia....(Gondoltam magamba, hogy ejha.
)
Ő: Nem ismersz meg?
Én: Bocsi, de nem...
Ő: De hiszen egész délelőtt egymást bökdöstük facebookon.
Én:![]()
![]()
Hogy, miiiit csináltunk?
Ő: Ja, bocsi, te nem az XY vagy?
Én: Há' nagyon nem...
Ő: Ja, bocsi...
Én: Semmi baj.
És ez a nagyon tömött buszon, viszonylag hangosan.Kicsit kellemetlen, kínos szituáció volt.
![]()
Amúgy, milyen közeli ismerőssel bökdöshették egymást, ha így megismerte.
Erről a bökdösésről jut eszembe:Fecooo írta:eredetiLionel85 írta:...