Synyster Gates-re is egyből rájött
wáá Elizabeth Hurley-vel megfogtam

És ha azt kérdezte volna hogy homoszexuális?viginho írta:Ez az akinator nagyon durva. Először Messit elsőre majd Ronaldinhot szintén elsőre kitalálta.
Aztán jöttek a nehezebbek Jessica Biel és Dzsudzsák Balázs ezeket is elsőre kitalálta.
Egyedül C. ronaldot nem találta ki, mert mikor azt kérdezte, hogy a karaktered színész arra mentem hogy igen.
év hsz-e jelöltviginho írta: Egyedül C. ronaldot nem találta ki, mert mikor azt kérdezte, hogy a karaktered színész arra mentem hogy igen.
Tessék: http://en.akinator.com/FCB.Gabesz írta:valaki linkelje ezt az oldalt pls,már nagyon kiváncsi vok rá
van egy olyan opcio,hogy meg tudod nezni,hogy ki van betaplalva asszem akkor tudod megnezni,ha vege a jateknak,de most nekem nem megy szall sajnos nem tudok segiteni.Amugy meg Wade sztem 100 hogy benne van.Messithebest írta:Most Wade-re gondoltam, de nem találta ki,kiírta Kobe-t,majd Tim Duncant végül kiirta hogy legyőztem
Szerk:Tevezre gondoltam és kiadta
nekem nem jön be:SBob_Marley írta:Akinator.com kezdésnek kigondoltam Kevin Garnettet és abszolút válaszoltam mindenre, s erre kidobta Kobe Bryantet, hát van ilyen?