Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt bizony jól teszed!eszter21 írta:Ha válasz jön az lesz az első dolgom, hogy felrakom ide...Enrique írta:1 aranyos karácsonyi kép. Az Eszti íméljére küldtem, szal nem tom most megmutatni...HAnonymus írta:Hát ez nagy ötlet volt!
Remélem válaszolnak, mert nem hiszem hogy sok ilyen levelet kapnának, Magyarországról meg főleg nem. A háttérkép végülis melyik lett?
De biztos h jó lett.![]()
Aztán majd ha jön a válasz, azt mondjuk be kéne majd szkennelni aztán felnyomni ide v. vhova h mindenki láthassa!
Ha válasz jön az lesz az első dolgom, hogy felrakom ide...Enrique írta:1 aranyos karácsonyi kép. Az Eszti íméljére küldtem, szal nem tom most megmutatni...HAnonymus írta:Hát ez nagy ötlet volt!
Remélem válaszolnak, mert nem hiszem hogy sok ilyen levelet kapnának, Magyarországról meg főleg nem. A háttérkép végülis melyik lett?
De biztos h jó lett.![]()
Aztán majd ha jön a válasz, azt mondjuk be kéne majd szkennelni aztán felnyomni ide v. vhova h mindenki láthassa!
1 aranyos karácsonyi kép. Az Eszti íméljére küldtem, szal nem tom most megmutatni...HAnonymus írta:Hát ez nagy ötlet volt!
Passz....eszter21 írta:Most íromEnrique írta:Talált!eszter21 írta: Jó, lesz, imádlak, h szereztél...
Ákos a neved...![]()
Akkor hajrá!![]()
Hogy van spanyolul az unforgottable?
Most íromEnrique írta:Talált!eszter21 írta:Jó, lesz, imádlak, h szereztél...Enrique írta: Eszti, ment a méjl, majd némmeg!
Ákos a neved...![]()
Akkor hajrá!
Talált!eszter21 írta:Jó, lesz, imádlak, h szereztél...Enrique írta:Eszti, ment a méjl, majd némmeg!eszter21 írta:Figyeljetek, nekem totál mindegy, h milyen, csak minnél gyorsabban!
Enrique(sajnos a keresztnevedet nem tudom...) ez aranyos, de hova írjam a szöveget? Szerintem a lap szélére kéne, hogy a szöveg is elférjen vhol
Ákos a neved...
Jó, lesz, imádlak, h szereztél...Enrique írta:Eszti, ment a méjl, majd némmeg!eszter21 írta:Figyeljetek, nekem totál mindegy, h milyen, csak minnél gyorsabban!
Enrique(sajnos a keresztnevedet nem tudom...) ez aranyos, de hova írjam a szöveget? Szerintem a lap szélére kéne, hogy a szöveg is elférjen vhol
Eszti, ment a méjl, majd némmeg!eszter21 írta:Figyeljetek, nekem totál mindegy, h milyen, csak minnél gyorsabban!
milyenre gondoltál? olyan karácsonyi sztenderdre vagy vmi focistás-karácsonyosra vagy vmi focistás-karácsonyos-magyaros-barcásra?eszter21 írta:Úgy érzem, hogy csak nekem fontos ez a levél...
Annyit kértem, hogy vmi karácsonyi mintát szerezzetek és senki nem válaszolt. Én már lefordítottam spanyolra, de ha nem akarjátok, nem kell erőltetni a dolgot...
Én kerestem de nem találtam bocs...eszter21 írta:Úgy érzem, hogy csak nekem fontos ez a levél...
Annyit kértem, hogy vmi karácsonyi mintát szerezzetek és senki nem válaszolt. Én már lefordítottam spanyolra, de ha nem akarjátok, nem kell erőltetni a dolgot...