Gauchomester írta:Lehet ez fura lesz, de jobb szerettem volna, ha bárki más lövi a gólt. S hogy miért?
Akárcsak itt az eurobarcán, mindenhol Messi győzött, Messi-faktor, Messi volt a különbség, stb. Én úgy láttam, hogy ha a Messi-faktor döntött volna tegnap, 0-0 maradt volna a meccs. Az a baj, hogy bár elismeri mindenki, hogy zseni, de az utóbbi két hónapban önző. És lehet azt mondani, hogy jaaj, csak kicsit, meg néha. NEM. És ha most nincs a semmiből az a gól, akkor bizony sokkal többet számítana az, hogy nem tette oda Villának, aki 11 méterre egy az egyben szembe a kapuval ment a támadással. Így, hogy megint rúgott egy győztes gólt, majd szépen elmegyünk emellett. Pedig fel kéne kicsit rázni a srácot, mert a sok labdavesztés is azért van, mert sokkal többet akar megoldani egyedül. Pedig aztán ilyen játékostársak mellett erre nincs szükség. Csak érdekelne miért szokott rá erre. Remélem olyan hamar lecseng nála, mint amilyen hamar jött.
Attól, hogy mi megjegyezzük, hogy önző illetve, hogy mekkora ász stb. attól nem valószínű a változás... majd a Mester helyre teszi, ahogy volt már rá precedens korábban is.
Szerény véleményem szerint, hasonlóan a korábbi évekhez most vagyunk a holtponton, az utóbbi meccseken mutatott játék inkább olyan felszívjuk magunkat amíg kell és essünk túl rajta, mert rohadt fáradtak vagyunk stílust mutatott. Ez a Gijón és az Arsenal meccs kivételével eredményesen működött és ez megmutatta a srácok mentális erejét, hogy lényegében sikeresen abszolváltuk ezt a nehéz időszakot.
Ahogy régebben több cikket, hírt lehetett olvasni az erőnléti edzésekkel és a formaidőzítésekkel kapcsolatban, biztosra veszem, hogy most is ez történik.
Hamarosan jelentős javulásra számíthatunk, amint megváltozik az edzések képe, olyan ez mintha szezon közben alapoznának a srácok és bizony elég megterhelő lehet, de jótékony hatásai tavasszal megfognak látszódni az együttes játékán!
Visca el Barca!