Tocy írta:
Jogos

Bár az az igazság h az utóbbi években ez már a jellemző arrafelé, Van Nistelrooy volt az utolsó yo csatár. Mielőtt megöltök, Raúl már nem volt olyan, mint régen....
Ezt én is így látom. Raul gyakorlatilag 2000-s évek közepétől már nem volt a régi(persze Adebayornál vagy Benzemánál még így is sokkal többet érne). RvN pedig egy zseniális csatár volt, fantasztikusan gólérzékeny, de a súlyos sérülése után már rá sem lehetett igazán számítani. Higuain sztem jó csatár, gólerős, és az ő hiánya nagyon meglátszik a Madridon. Nagy hibája, h a komoly csapatok ellen nem megy, de a spanyol kis és középcsapatokat meg szokta szórni, és most iszonyatosan hiányoznak a gólja a Madridnak. Ha Pato a Madridba igazolna, az hatalmas erősítés lenne, nem kétség, főleg ha felépülne Higuain, össze hozhatnának 3-an Ronaldoval egy nagyon jó támadó triót.
Adebeyor vészmegoldásnak érkezett, kockáztatni nem kockáztatott vele a Real, olyan "hátha, ill. jobb mint a semmi" megoldás, de sztem senki sem hitte igazán, h ő majd komoly erősítés lenne. Benzema egyre inkább rossz igazolásnak tűnik, néha van 1-2 biztató meccse, de aztán megint sokáig semmi. Kaka-t én meg már a leigazolásánál le írtam. Egy kiégett, sokat sérült játékosért butaság volt 65 millió eurót kifizetni, kb. ugyanaz most Torresről is a véleményem.