Murphy 4es 5öst játszik!Jó középtávolról meg triplából is, s tud harcolni a pattanóért is, nem egy világmegváltó, de az is egy titkolt célja volt a vezetésnek, hogy ne a Miamiba menjen

Ott nagyobb szükség lenne rá!A szezon hátra lévő meccsein szerintem a legfontosabb, hogy pihenjenek a fontos emberek!Shaq, Jo Murphy Kristic jó lesz majd centerben, legalábbis én bízok benne!
Sok szakíró véleményt olvastam, s elsőre mindenki meglepődött mit csinálnak Bostonba, megőrült a vezetés???De azóta azért voltak olyan cikkek, hogy bizony nagyon jól is kijöhetünk a csapat átalakításból!
Nem vagyok szakértő csak szimplán egy szurkoló, s én is úgy gondolom, hogy persze Perk nagyon bele illet ebbe a csapatba, s 1-1ben mindenkit le tud fogni, de támadásban láthattuk nem sokat tudott hozzátenni, most viszont rengeteg fegyver van!Jöhet a kérdés és a védekezés?Eddig is csapatvédekezés volt, Greennel nagy fegyvert szereztünk, s Kristiccel meg külön foglalkozik KG mindennap, Shaq ha egészséges jó lesz a PO-ra!
Arra akarok kilyukadni, hogy Perket nagy valószínűséggel nem tudtuk volna megtartani (2szer adtunk neki szerződést elutasította), s szereztünk egy jó védőt, aki akár 15-20 pontot is képes dobni, meg egy Kristicet aki jó kis lepattanózó!Harangofy-Erdent el kellett küldeni, hogy legyen hely, + Danielst is, ráadásul a Kings rá volt szorulva, hogy szerezzenek játékost, s Marquis meg sérült....szóval akár ez jól is elsülhet!Meg még mindig van hely a Rosterben és tölthetünk fel embereket!
Persze össze kell szokni, de én bízok abban, hogy van még picit több mint 1 hónap azalatt az újak megtanulhatják a rendszert, s mondom még egyszer támadásban, meg nagyon sok puskánk van!Már csak egyért kell imádkozni, hogy egészséges legyen a banda, s akkor meg lesz a 18ik
Rondo cseréjének West tökéletes, a Clippers ellen rengeteget tett hozzá, s lő valóban értékes, ha nem sérült....Allennek ott van Wafer+ ha jönne valaki, PP-nek Green aki ráadásul 4esben is bevethető, KG-KRistic-JO-Shaq-Murphy-Davis brigáddal meg magas poszton senki nem tud versenyezni!Vannak jó középtávoli dobóink, vannak jó patisok, küzdők, gyorsak szóval, alakítottunk a csapaton, s sokoldalú lett!
Slither te miért nem vagy aktív részese a fórumnak, mert látom otthon vagy az átigazolásokban is, ergo nem hagy hidegen mi történik a tengerentúlon!
szerk: közben egy Shaq videó, készül az öreg a visszatérésre:
http://www.twitvid.com/ECQSJ
Egy motivált Shaq aki picit ha le is ad a kilóiból aranyat fog érni!