Voltak kisebb-nagyobb veszekedések a 3 év alatt. De egyik sem komoly volt, inkább nézeteltérésnek mondanám.
Volt már egyszer egy ilyenje, amikor elbizonytalanodott,de ez még az elején volt, kb fél évesek voltunk. AKkor kérdezgettem is,hogy mi a baja, mert láttam rajta,hogy máshogy viszonyul hozzám. AKkor elmondta, megbeszéltük, és azóta nem volt ilyen.
Ismerem annyira,hogy észrevettem volna rajta,ha valami baj lenne.
Anyjával beszélgettem,még hétvégén,és mondta, hogy ideges a Szabina a dolgozatok miatt, meg a közelgő osztályozóvizsga miatt... ebből gondolom (lehet,hogy csak bele akarom magyarázni),hogy lehet ezeknek köze van ehhez,hogy rossz hangulatba került, és jobban kijön ez.
Engem csak azért zavar ez az egész nagyon, mert mint mondtam, együtt töltöttük a hétvégét, bújt, szeretett, együtt voltunk úgy is, meg még tegnap délelőtt se viselkedett máshogy, meg este is vagy fél órán keresztül beszélgettünk, nevetgéltünk a telefonba. Ma meg nem vette fel a telefonját, smsekre nem válaszolt. aztán egyszer felvette,és elmondta,hogy mi van.
ÉS annyira rossz belegondolni, hogy mi lesz akkor,amikor majd valaki megjelenik az életében.
Emlékszem, az előző barátnőmmel már 1 éve nem jártunk, és én szakítottam vele,és mindössze 2 hónapot voltunk együtt,de amikor összejött egy másik sráccal, annyira megfájdult a szívem...
Most meg ha már csak belegondolok, akkor majdnem sírok

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."