Gamez - Kedvencek játékok
- Hunter91
- Capitá del Barça
Valaki küzd még rajtam kívül az NBA 2k11 my player módjával?
Nekem elég nehéznek tűnik a játék, a nehézségi szintet pedig nem tudom lejjebb állítani. Hiába próbálok kosarat szerezni,az mindig kipattan a palánkról(pedig good shot selectont ír ki legtöbbször)
Adnátok pár tippet,hogy a team mate ne legyen mindig C-s.
Amúgy SF vagyok,valaki elmagyarázhatná azt is,hogy hova kell helyezkednem.
Remélem tudtok segíteni.
Nekem elég nehéznek tűnik a játék, a nehézségi szintet pedig nem tudom lejjebb állítani. Hiába próbálok kosarat szerezni,az mindig kipattan a palánkról(pedig good shot selectont ír ki legtöbbször)
Adnátok pár tippet,hogy a team mate ne legyen mindig C-s.
Amúgy SF vagyok,valaki elmagyarázhatná azt is,hogy hova kell helyezkednem.
Remélem tudtok segíteni.
Na túl vagyok a Clevelanden 80-73 arányban. Az utolsó negyed utolsó 3 percében nagyon letámadtak és zsinórban berámoltak 8 pontot de utána észhez tértem. Pierce lett a meccs embere 16 dobott ponttal.
Garnettt-el, Green-nel és Brewerrel továbbra sem tudok valami jól játszani mert max 5 pontot dobok velük...
A végén 77-73 volt és a saját térfelem feléről eldobtam West-tel és csontnélkül bement
Rondoval majdnem kipontozódtam ezért az utolsó negyedet Westtel nyomtam végig és nem volt rossz.
Majd még ma elverem a grizzliket..
Garnettt-el, Green-nel és Brewerrel továbbra sem tudok valami jól játszani mert max 5 pontot dobok velük...
A végén 77-73 volt és a saját térfelem feléről eldobtam West-tel és csontnélkül bement

Rondoval majdnem kipontozódtam ezért az utolsó negyedet Westtel nyomtam végig és nem volt rossz.
Majd még ma elverem a grizzliket..

- Messithebest
- Director del Fútbol
Trade Finderre menj,ott válaszd ki a játékost,ad ki ajánlatokat,keresd ki hogy melyik csapatból akarsz,ott menj arra hogy Go to the Trade Screen,és tudsz törölni és hozzáadni játékost.FCBMessi19 írta:Az mitől van, hogy Trade-re rámegyek, kiválasztom a csapatomból a játékost akit akarok cserélni és CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a Boston Celtics-ből enged cserélni.. A bal és jobb nyíl ahol lehetne a csapatokat válogatni, egyszerűen inaktív. Másnál is volt már ilyen, vagy én állítottam el valamit? Kerestem, de az options-be nem találtam ilyesmit.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- FCBMessi19
- Jugador d'estrella
Az mitől van, hogy Trade-re rámegyek, kiválasztom a csapatomból a játékost akit akarok cserélni és CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a Boston Celtics-ből enged cserélni.. A bal és jobb nyíl ahol lehetne a csapatokat válogatni, egyszerűen inaktív
. Másnál is volt már ilyen, vagy én állítottam el valamit? Kerestem, de az options-be nem találtam ilyesmit.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FCBMessi19 2011.03.06. 08:50:39-kor.

- Messithebest
- Director del Fútbol
Én is voltam így pár játékkal,emiatt nem kell letörölni szerintem.. bár NBA-nél nem áll fenn ez a dolog,mivel Xboxon van meg a játék,PC-m esélytelen h vinnémessideco írta:Mire belejönnék a játékba, ki kell töröljem... A gép nem nagyon kedveli, sokszor fagy le játék közben, kiír pár errort stb...

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- Messithebest
- Director del Fútbol
Megvan. Milyen Bradley? Majd megnézem.MessiFan írta:Egyébként meg van még neked a 11 szezonos mentésed?
Csak mert érdekelne hogy Bradley hanyas szinten jár kb.
A büntetőket most már be tudom dobni bár eddig csak 1x tudtam bedobni 2-t egyszerre.

Egyébként meg van még neked a 11 szezonos mentésed?
A büntetőket most már be tudom dobni bár eddig csak 1x tudtam bedobni 2-t egyszerre.
- Messithebest
- Director del Fútbol
Hát a Heatnél voltam csak eddig,ahol ugye volt LBJ és Wade először,és onnan tornáztam fel a 9-10ik szezonra úgy,hogy minden játékosom 90 feletti volt. Szeretem igazából minden játékban az ilyen "csapatedzegetős",igazolós játékokat. FIFÁban,PESben is jól megy,itt is ugyan az igazából a lényeg,csak más szabályokkal. Hogy is mondjam,jó üzleti érzékem vanMessiFan írta: Egyébként hamár ilyen jól megy mtb, egyszer kipróbálhatnád, hogy kezdesz egy olyan csapattal ahol csak 1 húzóember van és úgy próbálod megnyerni az NBA-t![]()

Balázs! Neked Big Baby hány percet kap és hány pontot dog átlagba? Mert nálam kapott kb 10 percet de nem muzsikált bár ez lehet az én bajom.. 
Egyébként hamár ilyen jól megy mtb, egyszer kipróbálhatnád, hogy kezdesz egy olyan csapattal ahol csak 1 húzóember van és úgy próbálod megnyerni az NBA-t
Persze nem az én dolgom. Krstic engem a játékba nagyon meglepett. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Egyébként tök jó dolog ez az edzés. Shaqkel edzettem a dobást és sikerült is felhúzni egy kicsit.
Garnett-nek pedig a gyorsaságát akartam felhúzni viszont nem sikerült mert ugye van 1 olyan rész ahol csinálni kell 1 cselt de vagy 10 mp-t elcsesztem mert hiába nyomogattam csak szenvedett.
Valszeg még 1 ideig Garnettet fogom edzetni és Bradley labdavezetését + dobását mert szerintem egész ígéretes és talán Allen utódja lehet majd

Egyébként hamár ilyen jól megy mtb, egyszer kipróbálhatnád, hogy kezdesz egy olyan csapattal ahol csak 1 húzóember van és úgy próbálod megnyerni az NBA-t

Persze nem az én dolgom. Krstic engem a játékba nagyon meglepett. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Egyébként tök jó dolog ez az edzés. Shaqkel edzettem a dobást és sikerült is felhúzni egy kicsit.
Garnett-nek pedig a gyorsaságát akartam felhúzni viszont nem sikerült mert ugye van 1 olyan rész ahol csinálni kell 1 cselt de vagy 10 mp-t elcsesztem mert hiába nyomogattam csak szenvedett.
Valszeg még 1 ideig Garnettet fogom edzetni és Bradley labdavezetését + dobását mert szerintem egész ígéretes és talán Allen utódja lehet majd

jótanács: ha címeket írsz, akkor törekedj rá, h jól is írd le, mert így nem fogja őket megtalálni, vastaggal jelöltem azokat, amiket nem jól írtál...víscaelbarca!forever írta:GTA San andreass, GTA Vice City, GTA 4, need for speed( Most Wanted, Underground2, Carbon), Age of Empires vagy Age of Mitology, a Heroes sorozat, FM 11, Saboteur, Read Ded Redepthion, Cod , CS source.soadroli írta:Valaki mondjon már valami jó gamet, ami leköt. Lehet statégiai is(bár olyannal még sose játszottam, mert nem tetszik, csak lehetőleg legyen hozzá magyarosítás.
De jöhet bármi...
Köszi
Ezeket tudom ajánlani
-San Andreas
-Age of Mithology
-Red Dead Redemption
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
GTA San andreass, GTA Vice City, GTA 4, need for speed( Most Wanted, Underground2, Carbon), Age of Empires vagy Age of Mitology, a Heroes sorozat, FM 11, Saboteur, Read Ded Redepthion, Cod , CS source.soadroli írta:Valaki mondjon már valami jó gamet, ami leköt. Lehet statégiai is(bár olyannal még sose játszottam, mert nem tetszik, csak lehetőleg legyen hozzá magyarosítás.
De jöhet bármi...
Köszi
Ezeket tudom ajánlani

- Logan10
- Jugador d'estrella
Nézd meg a Far Cry-t vagy a Heroes részeketsoadroli írta:Valaki mondjon már valami jó gamet, ami leköt. Lehet statégiai is(bár olyannal még sose játszottam, mert nem tetszik, csak lehetőleg legyen hozzá magyarosítás.
De jöhet bármi...
Köszi

Csak a Barça
Age of EmpireS
Akkor ezt meglessük, kösziL.Messi 10 írta:Age Of Empire sorozat. Számomra a mai napig a legjobb stratégiai.

sjd neked is kösz, azokat is megpróbáljuk.

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Age Of Empire sorozat. Számomra a mai napig a legjobb stratégiai.soadroli írta:Azt már végigvittem, de az ilyen autós játékokat nem csípem annyira...L.Messi 10 írta:Régebbi Need For Speedek? Azok legalább még lekötnek. Például Most Wanted. Hosszú és jó.
Valami stratégia (magyar)(ilyennel még úgy se nyomtam
)

Stronghold Crusadersoadroli írta: Azt már végigvittem, de az ilyen autós játékokat nem csípem annyira...
Valami stratégia (magyar)(ilyennel még úgy se nyomtam
)
Civilization (ebből nem hiszem, hogy lenne magyar)
Azt már végigvittem, de az ilyen autós játékokat nem csípem annyira...L.Messi 10 írta:Régebbi Need For Speedek? Azok legalább még lekötnek. Például Most Wanted. Hosszú és jó.
Valami stratégia (magyar)

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Régebbi Need For Speedek? Azok legalább még lekötnek. Például Most Wanted. Hosszú és jó.soadroli írta:Valaki mondjon már valami jó gamet, ami leköt. Lehet statégiai is(bár olyannal még sose játszottam, mert nem tetszik, csak lehetőleg legyen hozzá magyarosítás.
De jöhet bármi...
Köszi

Valaki mondjon már valami jó gamet, ami leköt. Lehet statégiai is(bár olyannal még sose játszottam, mert nem tetszik
, csak lehetőleg legyen hozzá magyarosítás.
De jöhet bármi...
Köszi

Köszi

- Messithebest
- Director del Fútbol
Áááá,mekkora meccset toltam reggel. 12 percre felvittem,és 167-137re vertem a Celtics-et. Egyébként végeztem a 2ik szezonnal is.
Az alapszakaszban már nyertem. A Playoffban először a Knicks-t vertem 4-1re,utána a Pacers-t szintén 4-1re. Ezután jött a Heat. Őket 4-2re vertem.
A döntőben ismét a Mavericks-el játszottam. Elhúztam 2-0ra,majd fordítottak 3-2re,aztán egyenlítettem 3-3ra. Majd jött a döntő döntője. De mondhatni simán,121-89re nyertem meg a meccset és az NBA-t!
Griffinnek sajna 0 volt a morálja,ezért elcseréltem Bosh-ra.
Rose-Durant-LeBron-Bosh-Howard
Egyébként LeBron és Durant egy csapatban... Vadállat mind2. 3PT mind2nek jól megy(Durantnak már 92,LeBronnak 88 ),ha megindulok velük,tuti bent van vagy fault...+ "kiegészítő" emberek,Rose,Bosh,Howard..... állat egy csapat lett ez

Az alapszakaszban már nyertem. A Playoffban először a Knicks-t vertem 4-1re,utána a Pacers-t szintén 4-1re. Ezután jött a Heat. Őket 4-2re vertem.
A döntőben ismét a Mavericks-el játszottam. Elhúztam 2-0ra,majd fordítottak 3-2re,aztán egyenlítettem 3-3ra. Majd jött a döntő döntője. De mondhatni simán,121-89re nyertem meg a meccset és az NBA-t!
Griffinnek sajna 0 volt a morálja,ezért elcseréltem Bosh-ra.
Rose-Durant-LeBron-Bosh-Howard
Egyébként LeBron és Durant egy csapatban... Vadállat mind2. 3PT mind2nek jól megy(Durantnak már 92,LeBronnak 88 ),ha megindulok velük,tuti bent van vagy fault...+ "kiegészítő" emberek,Rose,Bosh,Howard..... állat egy csapat lett ez

Jaja.... már 15-20 oldalt biztos teleírtunk veleTaibi írta:Lassan nyithatnának az illetékesek egy új NBA 2K / LIVE topicot a játékokon belül.

Fú bakker életem meccsét játszottam most le.
Adtam magamnak még 1 esélyt és Ass módba a Miami Heat ellen 7 perces negyedekkel 60-77-re nyertem. (17/24, 13/16, 15/17 és 15/24)
7 perces negyedek ellenére egy örökkévalóságnak tűnt mert kb 15x faltoltam és nagyon szoros volt végig kivéve az utolsó 2 perc mert onnantól leengedett a Heat és berámoltam pár pontot.
Krstic lett a meccs legjobbja 17 ponttal. Elképesztő hogy milyen jó center a játékban. Az ő kezében mindig jó helyen van a labda.
Garnett-tel kratasztrofálisan játszottam ezért Brewer és Big Baby játszott a helyén. Brewert J.O'neil-ért cseréltem.
Végre meg tudtam fogni Jamest és Wadet ezért csak 2-3 zsákolásuk volt. Nekem 2
Remélem Clevelandba már könnyebb dolgom lesz.
Adtam magamnak még 1 esélyt és Ass módba a Miami Heat ellen 7 perces negyedekkel 60-77-re nyertem. (17/24, 13/16, 15/17 és 15/24)
7 perces negyedek ellenére egy örökkévalóságnak tűnt mert kb 15x faltoltam és nagyon szoros volt végig kivéve az utolsó 2 perc mert onnantól leengedett a Heat és berámoltam pár pontot.
Krstic lett a meccs legjobbja 17 ponttal. Elképesztő hogy milyen jó center a játékban. Az ő kezében mindig jó helyen van a labda.
Garnett-tel kratasztrofálisan játszottam ezért Brewer és Big Baby játszott a helyén. Brewert J.O'neil-ért cseréltem.
Végre meg tudtam fogni Jamest és Wadet ezért csak 2-3 zsákolásuk volt. Nekem 2

Remélem Clevelandba már könnyebb dolgom lesz.
Lassan nyithatnának az illetékesek egy új NBA 2K / LIVE topicot a játékokon belül. 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én annyit írnék, PO-ba bejutottam, de a félcsapatom sérült
Mint írtam ez volt a csapatom:
PG:Rondo-Maynor (Thunder)
SG:Allen-Stackhouse(FA)-meg egy free agentről egy 20 éves
SF:Pierce-Graham (Cavsből)-Finley (FA)
PF:Garnett-Jeff Green
C:Ibaka (Thunder)-Kristic-egy FA fiatal
Na Graham helyett hoztam Randy Foye-t!
Beestem a Po-ba elsőként 23-6al!Első kör Indiana, na már most az alapszakasz végén lesérült Allen (eltörte a csuklóját 4-6 hét), Indiana ellen lesérült Jeff Green (6-8 hét), majd miután kiejtettem a Pacerst 4:2vel, jöhetett a Heat!Első 2 meccs otthon sima győzelem, elsőn ráadásul 76 pontot engedtem nekik, én dobtam 102-t!
12 perces negyedekkel!
3ik meccs Miamiban szoros csatában köszönhetően, hogy a változatosság kedvéért Foyenak kiment a bokája 1-2 hét pihi, és már szinte nincs embere
De meg lett és gondoltam ki is söpröm őket, de a 4iken beleszaladtam egy 20on felüli vereségbe, s itt jöt a legszebb sérülés, Ibaka 6-8 hónap!
Jelen állás szerint a kezdőm:
Rondo (40 p)-Stackhouse (25 p)-PP(42p)-Garnett (42 p)-Kristic (42)
S a fiatalok a padon, Maynort kénytelen kapni 30 percet mert nincs emberem
Majd nekivágok az 5ik meccsnek így!Annak örülök Allen lassan visszatér, de előtte még várom, hogy esetleg Rondo is lesérüljön..... 

Mint írtam ez volt a csapatom:
PG:Rondo-Maynor (Thunder)
SG:Allen-Stackhouse(FA)-meg egy free agentről egy 20 éves
SF:Pierce-Graham (Cavsből)-Finley (FA)
PF:Garnett-Jeff Green
C:Ibaka (Thunder)-Kristic-egy FA fiatal
Na Graham helyett hoztam Randy Foye-t!
Beestem a Po-ba elsőként 23-6al!Első kör Indiana, na már most az alapszakasz végén lesérült Allen (eltörte a csuklóját 4-6 hét), Indiana ellen lesérült Jeff Green (6-8 hét), majd miután kiejtettem a Pacerst 4:2vel, jöhetett a Heat!Első 2 meccs otthon sima győzelem, elsőn ráadásul 76 pontot engedtem nekik, én dobtam 102-t!
12 perces negyedekkel!
3ik meccs Miamiban szoros csatában köszönhetően, hogy a változatosság kedvéért Foyenak kiment a bokája 1-2 hét pihi, és már szinte nincs embere

Jelen állás szerint a kezdőm:
Rondo (40 p)-Stackhouse (25 p)-PP(42p)-Garnett (42 p)-Kristic (42)
S a fiatalok a padon, Maynort kénytelen kapni 30 percet mert nincs emberem

- Messithebest
- Director del Fútbol
Csináltam egy ilyet a Bulls-nál:
Rose-Durant-LeBron-Griffin-Howard
1. szezonnal már végeztem. Alapszakaszban 2ik lettem a Heat mögött,mivel LBJ a szezon első felében rendesen osztotta a Heatnél,aztán meguntam és akit először vettem,Wade,vele elcseréltem. A Playoffban először az Orlando Magicet vertem el simán,4-1re,majd jött a Celtics. Először 3-0ra elhúztam,majd kiegyenlítettek 3-3ra,de szerencsére az utolsó meccsen nyertem 98-86ra. Utána jött a Miami Heat. Először 2-0ra vezettem,majd 2-2,de utána gyorsan behúztam 4-2re a Keleti Finálét(utolsó meccs 103-91).
Majd jött a nagydöntőben a Dallas Mavericks. Itt pedig,mondhatni simán 4-1re vertem őket(utolsó meccs 130-103),ezzel a 1997-98-as szezon után,újra én nyertem az NBA-t! Most fogom folytatni a 2ik szezonnal.
Rose-Durant-LeBron-Griffin-Howard

1. szezonnal már végeztem. Alapszakaszban 2ik lettem a Heat mögött,mivel LBJ a szezon első felében rendesen osztotta a Heatnél,aztán meguntam és akit először vettem,Wade,vele elcseréltem. A Playoffban először az Orlando Magicet vertem el simán,4-1re,majd jött a Celtics. Először 3-0ra elhúztam,majd kiegyenlítettek 3-3ra,de szerencsére az utolsó meccsen nyertem 98-86ra. Utána jött a Miami Heat. Először 2-0ra vezettem,majd 2-2,de utána gyorsan behúztam 4-2re a Keleti Finálét(utolsó meccs 103-91).
Majd jött a nagydöntőben a Dallas Mavericks. Itt pedig,mondhatni simán 4-1re vertem őket(utolsó meccs 130-103),ezzel a 1997-98-as szezon után,újra én nyertem az NBA-t! Most fogom folytatni a 2ik szezonnal.