Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Sebezhetőbb? Úgy gondolom hogy ezt az Arsenalt szét kell szedni, nálunk kell hogy legyen a labda, és Mascherano rászolgált hogy bízzunk benne, de kötve hiszem hogy amúgy is rajta menne el a meccs, minden a helyzetek kihasználásán fog múlni.Fecooo írta:az a baj, h így a középpályánk lesz sebezhetőbb...Sanama írta:Fogadjunk,hogy Milito nem fog kezdeni...
Alves-Sergi-Abi-Maxwell
ez lesz a védősor,mernék rá fogadni
az a baj, h így a középpályánk lesz sebezhetőbb...Sanama írta:Fogadjunk,hogy Milito nem fog kezdeni...
Alves-Sergi-Abi-Maxwell
Jaja, tuti ez lesz.Sanama írta:Fogadjunk,hogy Milito nem fog kezdeni...
Alves-Sergi-Abi-Maxwell
Jobb is Milito szegeny mar olyan lassu,hogy rossz nezni, az Arsenal megenne ot kontrabol.Sergi jo lesz es Mascherano teljesitmenye is biztato.Sanama írta:Fogadjunk,hogy Milito nem fog kezdeni...
Alves-Sergi-Abi-Maxwell
Áhh... Militot nem lépi meg Pep egy Arsenal ellen. Már az is nagy szó hogy tegnap kezdett. Mellesleg Puyol hiányában a legjobb megoldás a Busi-Abidal kettős. Mascheranoval sem lesz gond. Annyi hogy az Arsenal gyors kontráit (ha lesznek) akkor finoman kell majd megállítani. Magyarul ne állítassa ki magát!messideco írta:A védelemtől nagyon félek, főleg a Busquets-Abidal párosról. Az tartom a legvalószínűbbnek, hogy Milito-Abidal középhátvédsorunk lesz...
Ha Maxvell hasonló produkciót készül bemutatni mint tegnap, akkor lehet hogy jobb lenne Adriano.LM10 írta:Mivel Puyol biztosan kihagyja a meccset, ezt a kezdőt küldeném ki:
Valdés-Alves-Busquets-Abidal-Maxwell-Mascherano-Xavi-Iniesta-Villa-Messi-Pedro
Szerintem ezzel nem lesz gond, Busquets hátul is megszokta oldani jól a feladatát, és szvsz nem lesz sok dolga a meccsen(remélem)
Valószínű, mivel a SPORT szerint Puyol nemfog tudni játszani kedden.Game90 írta:Náunk meg szerintem egyértelmű, hogy Busquets a védelemben fog játszani és Mascherano lesz a védekező középpályás.
láthattad a fullos keretüket az Emiratesben. Most őszintén...rajtuk múlt,h 2-1re nyertek? Volt RVP,Fabre,Wilshire,Walcott, mindenki.haszi írta:Ne már, a végén nem lesz 11 londoni játékos, hogy pályára lépje, kicsit sajnálom őket... Azért megnéztem, volna egy fullos kerettel, mire lettek volna képesek ellenetek a Nou Campban.
Ilúvatar írta:Sajnálom Arsenal -t, így nem fair legyőzni őket, már ha legyőztünk őket.
Főleg ha az annyira hangoztatott szép támadójátékot Londonban hagyják és beállnak 10 emberrel bekkelni a Camp Nouban. Akkor tényleg nehéz meccs lesz. Viszont megvan a katalánokban a bizonyítási vágy, revánsot kell venni az 1-2-ért és biztosan továbbjutni!Barcaman14 írta:A BL trófeát mindig, mindenhol különleges felemelni szerintem!![]()
Én sem örülök hogy ennyi sérülés sújtja az Arsenalt. Kevésbé lesz élvezetes meccs így, és a továbbjutás íze is más lesz, ha sikerül. Illetve sikerülnie kell! Nagyon várom már a keddet!