2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mire lenne késő?MIre gondolszmuhi írta:Sztem a penzel nem lenne gond...Nem is ertem miert nem jut a vezetoseg eszebe hogy igazoljon 1 Ferdinand szintu hatvedet..biztos hogy megerne az arat... Lehet hogy vkire/vmire gyujtogetnekesetleg ebbe a keretben latnak vmi olyat ami miatt nem vasarolnak uj jatekost. De remelem teli atigazolasi szezonban egyutt orulhetunk 1 klasszis vedo erkezesenek
de maximum nyaron bar lehet hogy akkor mar keso lesz...
de ne legyen igazam
Luciot nem hinném hogy eladná a bayern,meg asszem hogy nincs is uniós útlevele.Ferdinand sztem tökéletes lenne de elsősorban a vezérkaron mulik hogy kiadnának e ennyi pénzt érte.Sztem 30M tuti van...muhi írta:Rio Ferdinand vagy esetleg Lucio??? Campbell is johetne bar o mar eleg oreg... Gonzalo viszont a tokeletes igazolas kompany utan de ot ugyis viszi a cselzi...![]()
Gallas? hat nem haragudnek miatta se mert o bal szelen se rossz es kitudja mi lesz meg itt![]()
Torrest meg addig kell megszerezni amig az atleticoban jatszik mert ha onnan vki elviszi nem fogja csak ugy eladni...
Cicinho már a reálé.Carvalhót nem adná el a chelsea.Companyt aki kicsit is ért a focihoz és kicsit is nézi az láthatta hogy jó játékos és 1 éven belül 1 jó csapat le is fogja igazolni....laci18 írta:Nem értem hogy miért emlegeti mindenki Kompany-t fogadni mernék hogy 10-ből 8ember még nem látta játszani a gyereket csak mert egyszer írták a hírekbe már mindenki őt akarja. Carvalho jó védő de ő nem mert a Bl meccsen jól kitólt velünk. Gallas jó mivel magas és hatékony a chelsea meg úgy is talál helyette mást. Milito azért nem jó mert olyan stílusú mint Puyol és Puyol mellé egy Gallas felépítésű védő kell. Torres is felesleges lenne mivel itt Maxi csak még nem olyan rutinos de jó lesz.
Szerintem ennyi de a télig még 1000 név fog napvilágot látni Cichinhotól Henry-ig mindenki de ha így spórol a csapat akkor megint nem veszünk senkit hanem idehozzuk megint Albertinit na jó ez túlzás volt.
28, de egy év ide vagy oda nem számít. Úgysem ezen múlik, nem a kora miatt nem fog Zoli a Barcában játszani.retek írta:Gera 2 év múlva? Ő 29 lesz akkor? Már nem lenne egy nagy igazolás, szerintem.
Az, hogy egy alattomos kis görény! A tavalyi BL trófeánk is rajta ment el!!!...LG írta:Miért, Carvalloval mi a bajSztem jobb mint Gallas.
Miért, Carvalloval mi a bajSilvanus írta:Magas, erős védő kell - ezzel teljesen egyet értek! Gallas jöhet, de Carvalho NEM!!! Az egy #5!/O"!!! Messi pedig nem olyan biztos, hogy kiüti Giuly-t, idén még nem, szerintem... DE VÉDŐ KELL, AZ TUTI, TALÁN MÁR TÉLEN!!!Cooltiszo írta:Az a baj ,hogy Giuly helyett már idén Messi lesz kezdő. Középső védőnek én nyáron a cselziből vennék vkit, mert valszeg megveszik Kompanyt is, akkor Gallas biztos hogy ki fog kerülni, de még R. Carvalho is is lehet hogy kikerül, mert összeszólalkozott a köpcössel. Szal onnan legalább 1 középső védő szabad lesz, itt a helye. De még Gonzalo ROdrigez is nagyon szimpatikus, Milito mostanában sztem gyenge, ráadásul, ugyanolyan típsuú mint Puyol, alacsony gyors, de nekünk most egy erős magas védő kell.
Igaz h Gallas nem a legmagasabb, de remek játékos, nagyon jól elférne itt a Presas helyén...Silvanus írta:Magas, erős védő kell - ezzel teljesen egyet értek! Gallas jöhet, de Carvalho NEM!!! Az egy #5!/O"!!! Messi pedig nem olyan biztos, hogy kiüti Giuly-t, idén még nem, szerintem... DE VÉDŐ KELL, AZ TUTI, TALÁN MÁR TÉLEN!!!
Magas, erős védő kell - ezzel teljesen egyet értek! Gallas jöhet, de Carvalho NEM!!! Az egy népművészeti cserépedény!!! Messi pedig nem olyan biztos, hogy kiüti Giuly-t, idén még nem, szerintem... DE VÉDŐ KELL, AZ TUTI, TALÁN MÁR TÉLEN!!!Cooltiszo írta:Az a baj ,hogy Giuly helyett már idén Messi lesz kezdő. Középső védőnek én nyáron a cselziből vennék vkit, mert valszeg megveszik Kompanyt is, akkor Gallas biztos hogy ki fog kerülni, de még R. Carvalho is is lehet hogy kikerül, mert összeszólalkozott a köpcössel. Szal onnan legalább 1 középső védő szabad lesz, itt a helye. De még Gonzalo ROdrigez is nagyon szimpatikus, Milito mostanában sztem gyenge, ráadásul, ugyanolyan típsuú mint Puyol, alacsony gyors, de nekünk most egy erős magas védő kell.
Gera 2 év múlva? Ő 29 lesz akkor? Már nem lenne egy nagy igazolás, szerintem.laci18 írta:szerintem Gera igazolásának ügy 2 év múlva már napirenden is lehetne mivel Giuly és ezquerro se lesznek jobbak csak rosszabbak Gera meg csak (remélem) fejlődik.
Én igazán nagyra tartom a Gera Zolit, de ezt egy kissé erősnek érzem!!! Gera a Barcában? Vagy inkább úgy kérdezem, hogy Gera Spanyolországban?... Áhhhh....antiimperialista írta:Szerintem Gera leigazolása esetleg angol csapatoknál van napirenden. Spanyol és olasz csapatok nem hiszem, hogy annyira ismernék. De ettől függetlenül képességei alapján szerintem is játszhatna a Barcában.laci18 írta:szerintem Gera igazolásának ügy 2 év múlva már napirenden is lehetne mivel Giuly és ezquerro se lesznek jobbak csak rosszabbak Gera meg csak (remélem) fejlődik.
Szerintem Gera leigazolása esetleg angol csapatoknál van napirenden. Spanyol és olasz csapatok nem hiszem, hogy annyira ismernék. De ettől függetlenül képességei alapján szerintem is játszhatna a Barcában.laci18 írta:szerintem Gera igazolásának ügy 2 év múlva már napirenden is lehetne mivel Giuly és ezquerro se lesznek jobbak csak rosszabbak Gera meg csak (remélem) fejlődik.