Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én is nem hiszem hogy ennyire ne legyen szerencsénk Busi megoldja gyorsabb mint Pique és talán ezzel majd a kontrákat lelehet fogni18Barca99 írta:Igen róla kaptunk, de nem ő tehetett róla.. Abidal adta neki oda elég suta mozdulattal. Nagyon is jó lesz oda Busi. Gyors és labdabiztos. Piqué se életbiztosítás most, akárki akármit is mond nincs jó formában. Elég megnézni a hétvégi meccset. És ti kit tennétek be Pep helyébe? A meccsrutin nélküli Militot, vagy Busit. Azt hiszem egyértelmű a válasz. Nagyon is jó lesz (a körülményekhez képest) Szerintem nyerünk, én legalább is bízok a srácokban, akkora szerencsétlenek nem lehetünk mint tavaly. Én még most is azt mondom azt az Intert 3-4el kellett volna búcsúztatni itthon, egyszerűen a mázlin múlott az egész. Idén van, meglesz érzempityi13 írta:Nem tudom,szerintem a hátsó alakzatunk a leggyengébb.Szerintem busi nem való hátra ,róla kaptuk a büntit a Bilbao ellen is.![]()
Igen róla kaptunk, de nem ő tehetett róla.. Abidal adta neki oda elég suta mozdulattal. Nagyon is jó lesz oda Busi. Gyors és labdabiztos. Piqué se életbiztosítás most, akárki akármit is mond nincs jó formában. Elég megnézni a hétvégi meccset. És ti kit tennétek be Pep helyébe? A meccsrutin nélküli Militot, vagy Busit. Azt hiszem egyértelmű a válasz. Nagyon is jó lesz (a körülményekhez képest) Szerintem nyerünk, én legalább is bízok a srácokban, akkora szerencsétlenek nem lehetünk mint tavaly. Én még most is azt mondom azt az Intert 3-4el kellett volna búcsúztatni itthon, egyszerűen a mázlin múlott az egész. Idén van, meglesz érzempityi13 írta:Nem tudom,szerintem a hátsó alakzatunk a leggyengébb.Szerintem busi nem való hátra ,róla kaptuk a büntit a Bilbao ellen is.![]()
engem is jó kis vidi de én a Szczesny csak nevetek amit a 2. gónál csinált kivi eszek ha most nyerünk mit fog csinálni18Barca99 írta:http://www.youtube.com/watch?v=GMjRVZj2BT4
Ez se rossz, kis felkészítő.Esküszöm engem felhergelt a tavalyi meccs megint
Az a gól inkább Abidal-é volt.pityi13 írta:Nem tudom,szerintem a hátsó alakzatunk a leggyengébb.Szerintem busi nem való hátra ,róla kaptuk a büntit a Bilbao ellen is.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Wt0-I3WPaKcLM10 írta:Kicsit OFF, de tudna valaki valami jó vidit linkelni, ami felkészítene a holnapi nagy meccsre?
http://www.youtube.com/watch?v=RC77LGyiikMLM10 írta:Kicsit OFF, de tudna valaki valami jó vidit linkelni, ami felkészítene a holnapi nagy meccsre?
Helyes! (tköm tele van már a sok diskurálással:) csak jöjjön már a meccs!
nálam a Nou Campbe nem sok vizet fog zavarni ..reményeim szerint .. a tapasztalat azert egy Barca ellen sokat tud tenni ..viszont nemlesz kinek szaggatni a játékot ...levproff írta:Wilshere meg szinte biztos
Van Persie, Walcott, Fabianski, Vermaelen, Song és Fabregas. Cescet összerakják keddre és még aki kisebb sérüléssel bajlódik és szintén vállalni tudja. Van Persie és Walcott tuti nem lesznek.KamTam írta:Valakinek, van infója arról, kik is hiányoznak, az Arsenal oldaláról holnap???