Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez egyértelmű, majdnem minden könyv-film párosításnál így van ez. Nem is lehet visszaadni egy jó könyv hangulatát, ha pedig mégis sikerül, vagy akár felülmúlni, akkor valószínűleg maga a könyv nem volt valami nagy durranás. Mindenesetre készültek már jó feldolgozások, de a könyv egy másik galaxis, a Gutenberg-galaxismessideco írta:Hidd el, a film egy 0, a könyvhöz képest
Futtass egy víruskeresést, ez 90% hogy az.Rinku írta:Valami női hang időnként beindul a gépemen és valami iylesmi szöveget mond: "Most megnyerheted ezt a nyereményt, indításhoz kattints a start gombra!" Magától beindul ez a sz*r és nem tudok mit kezdeni vele!!! Semmilyen ablak nem nyílik meg, csak beszél itt magától... Valami Pqs.exe-t ha kikapcsolok, akkor fejezi be, de időről-időre újra beindul a program és ez a hüyle itt kvartyog nekem... Ez micsoda? Vírus? Mit lehet ezdeni ez ellen? Marha idegesítő, valaki segítsen légyszi!
Ez egy szőke csaj egy Ipaddal azthiszem. Ha ráhúzod az egeret, akkor szólal meg, ez egy hírdetés vagy mi.Rinku írta:Valami női hang időnként beindul a gépemen és valami iylesmi szöveget mond: "Most megnyerheted ezt a nyereményt, indításhoz kattints a start gombra!" Magától beindul ez a sz*r és nem tudok mit kezdeni vele!!! Semmilyen ablak nem nyílik meg, csak beszél itt magától... Valami Pqs.exe-t ha kikapcsolok, akkor fejezi be, de időről-időre újra beindul a program és ez a hüyle itt kvartyog nekem... Ez micsoda? Vírus? Mit lehet ezdeni ez ellen? Marha idegesítő, valaki segítsen légyszi!
Én még nem olvastam, mert annyiféle dolgot olvasok mostanában ( még tart a Wass Albert maratonom is, bár már vagy 10-11-et elolvastam az utóbbi két-három hónapbanmessideco írta:Szálljunk le a földre
George Orwell- 1984
Olvasta valaki, akivel meg tudnám beszélni?
igaz,lebuktam. csak 55cmFCB.Gabesz írta: te 120% raksz rá:D
te 120% raksz rá:Ddaffy írta:így van. az enyém 1m 20. számolj le 30atsocio66 írta:szerintem ez az iq olyan mint a pélóméret. mindenki rátesz vagy 30%-ot a valósra.
a netes iq tesztek csak irányadóak. ha valaki ezeken gyengén teljesít,az gáz,ha jól,az csak szimplán ok. ha komolyan gondolja valaki,akkor rá kell szánni azt az 1500ft-ot és hivatalos tesztet írhat.
így van. az enyém 1m 20. számolj le 30atsocio66 írta:szerintem ez az iq olyan mint a pélóméret. mindenki rátesz vagy 30%-ot a valósra.
az ilyen tesztek arra jók,hogy megmutassák hogy az általános tudásoddal,hogyan látod a dolgokon belüli összefüggést,mennyire jó a kombinatorika készséged,logikád,ezek segítik a tanulást,amely így könnyebb,gyorsabb lesz.kanty írta:146 ezen.daffy írta: http://alfa.webdesign.hu/cgi-bin/iq/iq.cgi ezen.erre nyomtam 152-t. ha ezen valakinek 120 alatti,akkor szerintem bele se kezdjen egy egyetembe
Amúgy szerintem ezeknek nincs sok értelme.
Egy az, h más más értékek jönnek ki. A másik meg, tegyük fel, h nincs vkinek annyira jó logikája, de sokat olvas, tanul stb. tehát lehet a tudása nagy, de egy ilyen IQ teszten kisebb eredmény jön ki, a gyengébb logikája miatt.
Így igaz ahogy daffy mondja,attól h vkinek 110-120 körül van az IQ-ja az az átlag teteje.Az IQ szint nem egyenesen arányos azzal h ki mennyire művelt.Ez arra egy szám ami megmutatja h milyen gyorsan tudod lereagálni a dolgokat és mennyire tudsz racionálisan gondolkodni.daffy írta:nem azt mondtam,hogy hülye vagy,de miért lenne lehetetlen másnak elérni akár 160at is? ez csak kamu teszt,25% a tévedési lehetősége. normális tesztek személyre szabottak és nagyon sokrétűek. rengeteg féle teszt van,mind más célzattal. ezek nem azt mutatják,hogy valaki okos-e,hanem hogy mennyire lehet okos. nem műveltséget mérnek vele,csak hogy a mindennapi életben milyen jól boldogulsz. persze,akinek 150 az okosabb,mint az akinek 18,de ez csak egy teszt.FCB.Gabesz írta: igen én hülye vagyok,kösz hogy felvilágosítottál.
am nekem az 110-120között lett,régebben csináltam,újra meg nincs kedvem kitölteni. nem tartom magam hülyének , azt meg hogy mindenki okosabb nálam,nem hiszem el,vagy ha igen az nagyon fáj.
nem azt mondtam,hogy hülye vagy,de miért lenne lehetetlen másnak elérni akár 160at is? ez csak kamu teszt,25% a tévedési lehetősége. normális tesztek személyre szabottak és nagyon sokrétűek. rengeteg féle teszt van,mind más célzattal. ezek nem azt mutatják,hogy valaki okos-e,hanem hogy mennyire lehet okos. nem műveltséget mérnek vele,csak hogy a mindennapi életben milyen jól boldogulsz. persze,akinek 150 az okosabb,mint az akinek 18,de ez csak egy teszt.FCB.Gabesz írta: igen én hülye vagyok,kösz hogy felvilágosítottál.
am nekem az 110-120között lett,régebben csináltam,újra meg nincs kedvem kitölteni. nem tartom magam hülyének , azt meg hogy mindenki okosabb nálam,nem hiszem el,vagy ha igen az nagyon fáj.
igen én hülye vagyok,kösz hogy felvilágosítottál.daffy írta:attól,hogy neked nincs annyi,másnak még lehetFCB.Gabesz írta:látom tele vagyunk zsenivel 160 iq,persze,persze.![]()
csináltam mensa tesztet nemrég,ott 121 lett. ugyebár 100 az átlag és 130 felett tagként is bekerülhetsz.
146 ezen.daffy írta: http://alfa.webdesign.hu/cgi-bin/iq/iq.cgi ezen.erre nyomtam 152-t. ha ezen valakinek 120 alatti,akkor szerintem bele se kezdjen egy egyetembe
Hát én a végén már csak böködtem szinte, és 160 felett lett. Remélem nem a tippek vitték fel...levproff írta:
Else olvastam kérdéseket, csak találomra bökköttem, és 109-es lett az IQ-m.![]()
http://alfa.webdesign.hu/cgi-bin/iq/iq.cgi ezen.
Vicces, hogy mindkettőben benne van az a kérdés, hogy a doki felír 3 tablettát, amit be kell szedni félóránként, és a kérdés, hogy mennyi ideig tartanak ki a tabletták. Az egyikben 1 óra, másikban 1.5 a megoldás...ehh.fcbarca0827 írta:9-et tudtam.daffy írta: http://www.paintmaker.hu/humor/gondolkozz.htm
11/10.
Hasonló: http://paloc.index.hu/friss/teszt.htm
az ilyen tesztet azért nem kell komolyan venni. olyan 20-25%os pontossággal ad csak eredményt. hivatalos mensa tesztet lehet írni 1500ft-ért. 2-2.5 óra az egész és az tuti pontos.kakasugynok007 írta:110 IQ
13 évesen![]()
![]()
erre nyomtam 152-t. ha ezen valakinek 120 alatti,akkor szerintem bele se kezdjen egy egyetembelevproff írta:Else olvastam kérdéseket, csak találomra bökköttem, és 109-es lett az IQ-m.FCB.Gabesz írta:látom tele vagyunk zsenivel 160 iq,persze,persze.![]()
http://alfa.webdesign.hu/cgi-bin/iq/iq.cgi ezen.
Else olvastam kérdéseket, csak találomra bökköttem, és 109-es lett az IQ-m.FCB.Gabesz írta:látom tele vagyunk zsenivel 160 iq,persze,persze.
attól,hogy neked nincs annyi,másnak még lehetFCB.Gabesz írta:látom tele vagyunk zsenivel 160 iq,persze,persze.