Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezek közül mindet láttamkanty írta:Szemtől szembe, Ál/arc, Bourne trilógia, A szikla, Az orvlövész, Takken, Manchete, A tűzben edzett férfi, Déja Vu, Vitathatatlan1-3, Rambo1-3, Halálfutam, Tolvajtempó, Halálos iram 1-5?, Olasz meló, Káosz, Törvénytisztelő polgár, 12 menet, A felejtés bére, Crank 1-2.Perrero írta:vmi jó akciót tudnátok ajánlaniakár film akár sorozat. lehetőleg sokat mondjatok, mert "sajnos" ezt a témát eléggé vágom
Szemtől szembe, Ál/arc, Bourne trilógia, A szikla, Az orvlövész, Takken, Manchete, A tűzben edzett férfi, Déja Vu, Vitathatatlan1-3, Rambo1-3, Halálfutam, Tolvajtempó, Halálos iram 1-5?, Olasz meló, Káosz, Törvénytisztelő polgár, 12 menet, A felejtés bére, Crank 1-2.Perrero írta:vmi jó akciót tudnátok ajánlaniakár film akár sorozat. lehetőleg sokat mondjatok, mert "sajnos" ezt a témát eléggé vágom
http://www.imdb.com/title/tt0272207/Perrero írta:vmi jó akciót tudnátok ajánlaniakár film akár sorozat. lehetőleg sokat mondjatok, mert "sajnos" ezt a témát eléggé vágom
Bocs, hogy beleittunk apádba! Ezen behaltam xDbence-barca írta:Én ott sírtam, mikor az apját itták meg kávénakLionel85 írta:Terhes társaság
Amikor sokk hatása alatt letépte a kocsi ajtaját, majd lehányta Ethan Peter sebét, sírtam a röhögéstől.A végén ugyan vártam, hogy mégis néger kisbaba lesz, de nem jött be a számításom.
8/10![]()
A keresztapa 1-3: gondolom láttadPerrero írta:vmi jó akciót tudnátok ajánlaniakár film akár sorozat. lehetőleg sokat mondjatok, mert "sajnos" ezt a témát eléggé vágom
daffy már írta, dehogy teljesen világos legyen:Fernando írta:6 évad??? Biztos, hogy annyi nem is volt eddig. Max 3.Lionel85 írta:Elkezdtem tölteni a showder klub s01-06-ot. Asszem ez az összes. Lesz-e még?
Én ott sírtam, mikor az apját itták meg kávénakLionel85 írta:Terhes társaság
Amikor sokk hatása alatt letépte a kocsi ajtaját, majd lehányta Ethan Peter sebét, sírtam a röhögéstől.A végén ugyan vártam, hogy mégis néger kisbaba lesz, de nem jött be a számításom.
8/10
de vótFernando írta:6 évad??? Biztos, hogy annyi nem is volt eddig. Max 3.Lionel85 írta:Elkezdtem tölteni a showder klub s01-06-ot. Asszem ez az összes. Lesz-e még?
6 évad??? Biztos, hogy annyi nem is volt eddig. Max 3.Lionel85 írta:Elkezdtem tölteni a showder klub s01-06-ot. Asszem ez az összes. Lesz-e még?
Tuti,már lehet nyerni belépőt az áprilisi felvételekreLionel85 írta:Elkezdtem tölteni a showder klub s01-06-ot. Asszem ez az összes. Lesz-e még?
Köszönöm, közben rájöttem hogy nem mint "Film" hanem mint "Sorozat" kell keresni, és megtaláltam az elsőtől a hatodik szezonig.lui1698 írta:én annyit írtam be, hogy "oz season" (mert ugye min. 3 karakterL.Messi 10 írta:Arról egy linket kérhetnék? Vagy akár a torrent nevét is. Köszönöm.) és erre dobta ki.
egy fokkal bonyolultabb a dolog, de nem írsz hülyeségetmessideco írta:P.ü-ben leírhatod
Habár van egy tippem
az apáca: a nő valóban a felesége volt, és az álnő halt meg...
én annyit írtam be, hogy "oz season" (mert ugye min. 3 karakterL.Messi 10 írta:Arról egy linket kérhetnék? Vagy akár a torrent nevét is. Köszönöm.
Arról egy linket kérhetnék? Vagy akár a torrent nevét is. Köszönöm.lui1698 írta:Első évadot találtam meg többit nem sikerült.L.Messi 10 írta:Egy kis segítséget szeretnék kérni: nem tudom ki ismeri, de van egy Oz nevű, 6 szezonos sorozat, egy börtönben játszódik és Magyarországon az Axn-en és a Viasat 6-on volt. Arról érdeklődnék, hogy ez fent van-e magon? Csak mert nagyon nem találom. Előre is köszönöm.
Első évadot találtam meg többit nem sikerült.L.Messi 10 írta:Egy kis segítséget szeretnék kérni: nem tudom ki ismeri, de van egy Oz nevű, 6 szezonos sorozat, egy börtönben játszódik és Magyarországon az Axn-en és a Viasat 6-on volt. Arról érdeklődnék, hogy ez fent van-e magon? Csak mert nagyon nem találom. Előre is köszönöm.