Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Wilshere nem fog játtszani?levproff írta:Tavaly Milito Marquez tengely volt, úristen.![]()
Amúgy nem Wilshere lesz a vkp, hanem Denilson vagy Diaby.
én is igy érzem és sok más maradjon egy kis izagalom isfcbarca0827 írta:Na ez az, amire tuti nem képesek.MessiFan írta:az Arsenal kőkeményen beáll bekkelni![]()
Nem lesz itt gond, ahogy a madridista kollega írta, minimum 3 közte.![]()
Nekem a mai napig az az érzésem az odavágóval kapcsolatban, hogy a srácok azt akarták, hogy legyen valami izgi mára is, ezért adtak egy esélyt az Ágyúsoknak.![]()
Tippem: 3:0.
Na ez az, amire tuti nem képesek.MessiFan írta:az Arsenal kőkeményen beáll bekkelni
Majd ha netalántán kiesne a Barca akkor mond meg nekik hogy várják ki a végét mert lehet, hogy ők is kizúgnak (sőt).pityi13 írta:Sajnos én igen,és amit kapok a reálos kollégáimtól arról inkább jobb nem beszélni.
Sajnos én igen,és amit kapok a reálos kollégáimtól arról inkább jobb nem beszélni.MessiFan írta:Nem számít, hogy ki játszik és ki nem, mert szerintem ez a meccs 3 esélyes lesz.
Nem lehet biztosra tudni, hogy a Barca ismét tudja hozni a tavalyi gálameccset vagy az Arsenal kőkeményen beáll bekkelni és egy jó kontrával kikapunk.
Bármi előfordulhat. Mindenesetre ha kiesik a Barca én akkor sem fogok búsulni.
biztos?Lionel Kicsi Messi írta:ez már most bukott mert RvP nem játszik!:DTocy írta:Nos, eddig is pesszimista voltam az estével kapcsolatban, de az álmom után már végképp azÁlmomban Alves hisztizett össze-vissza, kaptunk róla egy gólt, majd egy tisztán kijátszott akció végén RvP is betalált. Utána elöl Villa kidolgozott egy ziccert Messinek aki ezt bevágta, majd Alves egy szólógólt akasztott a hálóba, ezzel 2-2 és kiestünk.
![]()
ez már most bukott mert RvP nem játszik!:DTocy írta:Nos, eddig is pesszimista voltam az estével kapcsolatban, de az álmom után már végképp azÁlmomban Alves hisztizett össze-vissza, kaptunk róla egy gólt, majd egy tisztán kijátszott akció végén RvP is betalált. Utána elöl Villa kidolgozott egy ziccert Messinek aki ezt bevágta, majd Alves egy szólógólt akasztott a hálóba, ezzel 2-2 és kiestünk.
![]()
Zsobb írta:
Wenger megtalálta Van Persie-t..
[/img]