Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Megszokhattuk már más edzőtől, hogy nem tisztalapokkal tolják. De nem kell tartani, nem hiszem, hogy bármennyiben is befolyásolta volna a felkészülésünk.Mihu írta:Kamuzott...ugyan ezt csinálta az első meccs előtt Nasrival...Nem tartom fair-nek, hogy nem tiszta lapokkal játszik az öreg...Gauchomester írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... ba-2067794
![]()
most vagy kamuzott az egész Arsenal a sérülésről, vagy Wenger nem komplett és egy játékosát teszi ki egy komolyabb sérülés veszélyének.
mással nehéz is lenneLM10 írta:Nagyon jó a kezdőnk. Gólokkal nyerünk!!!!
Ez de durva!
Ne feltételezd, hogy minden moderátor vagy admin iszik.Messithebest írta:Remélem azért ránk is gondolnak a modik,nem mind1ik a Paulanerbe lesz,és valaki kinyitja az élő topikot!

busacca jó játékvezető! legalábbis kiemelkedik a többiből.. Kassinak jobban örültem volna!!:DPesFan2 írta:Nyer a Barca. Non izgulok. De ha úgy vesszük hogy az a NYOMI Bíró egy szabályos gólt nem adott meg:evil:
Visca El Barca!
Més Que Un Club!

Én is nagy önbizalommal várom a meccset és meg sem fordult, h ma kiessünk, de tavaly az Inter ellen is ugyanez volt...socio66 írta:
képtelenség hogy ma kiessünk.

Én inkább egy olyan zenét tennék be, amit akkor hallgatnék a meccs összefoglalója közben, ha nyernénk: Nem túl meglepő
Kamuzott...ugyan ezt csinálta az első meccs előtt Nasrival...Nem tartom fair-nek, hogy nem tiszta lapokkal játszik az öreg...Gauchomester írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... ba-2067794
![]()
most vagy kamuzott az egész Arsenal a sérülésről, vagy Wenger nem komplett és egy játékosát teszi ki egy komolyabb sérülés veszélyének.
tavaly is ez volt, hogy asszem Gallast sérülten tette kezdőbe ellenünk, aztán vihette is le fél óra utánGauchomester írta: most vagy kamuzott az egész Arsenal a sérülésről, vagy Wenger nem komplett és egy játékosát teszi ki egy komolyabb sérülés veszélyének.