Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
daffy írta:csapatjáték 10/11,de egyszer jönni fog valaki,aki nem bendtner és a 3%os helyzetkihasználásotok nem lesz elég. a meccs előtt azt mondtam,hogy közte 3. volt ez 5-6is,de be kéne rúgni,az meg kapura lövés nélkül k.va nehéz. miért kell befutni vele a kapuba??? ha bl-t akartok nyerni,akkor lőni kell,mert jöhet egy mu vagy egy chelsea,aki képes védekezni és máris szharban vagytok. minden esetre szép volt,gratulálok! köv körben clásicó(tipp)
Hát nem tudom, külső vélemények alapján is inkább a Barcát preferálta, és érzésem szerint is.Fernando írta:Most idegesített Hajdú B is. Érződött, hogy az Arsenalt látná szívesebben a 8 között. Mintha egy Magyaro. - Valaki meccset közvetített volna néha.
nagyjudit89 írta:Hát meccs alatt ennyiszer még nem kerülgetett a szívroham, az utolsó percekben és a tizenegyesnél, szinte dübörgött a mellkasom...... de nagyon szép volt.
Egyébként Ilúvatar - ral egyetértek, tuti, hogy az lesz mondva, hogy a bíró nekünk játszott. A 11-es és a kiállítás miatt, ezt még fokozni fogja a kommentátor meccs előtti beszólása.....
Lesz ez még ennél jobb is, nem mindig játszunk így, egy ettől is jobb formában lévő Barcelona jobb megoldásokat választ és akkor nincs olyan, hogy kihagyjuk a kihagyhatatlant (Alves esete pl...) Szerintem pl ellenetek ebben a tekintetben egy kicsit összeszedettebben játszottunk az 5-0 alkalmával.daffy írta:csapatjáték 10/11,de egyszer jönni fog valaki,aki nem bendtner és a 3%os helyzetkihasználásotok nem lesz elég. a meccs előtt azt mondtam,hogy közte 3. volt ez 5-6is,de be kéne rúgni,az meg kapura lövés nélkül k.va nehéz. miért kell befutni vele a kapuba??? ha bl-t akartok nyerni,akkor lőni kell,mert jöhet egy mu vagy egy chelsea,aki képes védekezni és máris szharban vagytok. minden esetre szép volt,gratulálok! köv körben clásicó(tipp)
Bob_Marley írta:Azt még megemlíteném, hogy az Arsenalból Djorout és Diaby kiemelném, fantasztikusat játszottak a túloldalon, az hogy nem volt helyzetük, még inkább minket dicsér, tökéletes labda nélküli védekezést mutatott be a középpálya!
Látszódott erre a fontos meccsre nagyon össze lett rakva a csapat!
Hű most nagyon mellé lőttél, de ha veszed a fáradságot elolvashatod daffy meccs előtti üzenetétmes írta:Hat hat...mit is mondjak??!?!?!
Megvan, a jo eletbe! Minden "okos" (\daffy) realos meg arsenalos kisgyerek most fogja tomni a forumot a hujesegevel, szal modik felkeszulni a harcra.
Szep volt fiuk!
A csodaszep Arsenal meg huzzon vissza a kodbe, mert amit itt muveltek le , az az amerikai focival vetelkedik.
Ez legyen a legnagyobb bajIlúvatar írta:kicsit lenyugodva, most mondom:
kár volt kiállÍtani van persie -t, mert odaátról fognak idejönni szájkaratézni itt, hogy azért jutottunk tovább mert kiállították vP -t.