Az első gólja meg... Nincsenek rá szavak...
Sanama is beleszámolta. Azzal együtt 45.sadudetam írta: Spanyol Szuper Kupa
ott 3-at vágott.
Jól számoltál
Spanyol Szuper KupaNorberto 25 írta:Sanama írta:Hát minden.. igenlevproff írta: Azt mondta ebben minden bisz-ba.sz benne van. Úgyhogy nem hiszem.
Egyébként gyönyörű volt LIO! Csak kicsit nagyobb pörgést már..
Szuperkupa,Bl,kupa,bajnokság
27 a ligában
8 a bl-ben(eddig 6,ma 2)
7 a kupában
Ez eddig 42. Szuperkupában pedig 3mat lőtt.
Akkor 45, jól számoltam?
Klub vb?
Szerintem megvan az idei szezon Puskás díjas gólja.janesz25 írta:Az év gólját lőtte ma Leo. Én még ilyet nem láttam, pedig pár meccsen túl vagyok már.
Szerinted az iden volt?Norberto 25 írta:
Klub vb?
Sanama írta:Hát minden.. igenlevproff írta:Azt mondta ebben minden bisz-ba.sz benne van. Úgyhogy nem hiszem.Sanama írta:47.-ik gólja idén?(Hajdú B. mondott 46ot a meccs elején,azért kérdem,hogy akkor most mi van?)
Szuperkupa,Bl,kupa,bajnokság
27 a ligában
8 a bl-ben(eddig 6,ma 2)
7 a kupában
Ez eddig 42. Szuperkupában pedig 3mat lőtt.
Akkor 45, jól számoltam?
Hát minden.. igenlevproff írta:Azt mondta ebben minden bisz-ba.sz benne van. Úgyhogy nem hiszem.Sanama írta:47.-ik gólja idén?(Hajdú B. mondott 46ot a meccs elején,azért kérdem,hogy akkor most mi van?)
Azt mondta ebben minden bisz-ba.sz benne van. Úgyhogy nem hiszem.Sanama írta:47.-ik gólja idén?(Hajdú B. mondott 46ot a meccs elején,azért kérdem,hogy akkor most mi van?)
csababarca írta:Milyen önzőségről beszéltek egyébként?
Csuma ziccerben van, onnan minek passzoljon?
Ez nem olyan önzőség,mint pl Cé-nél, vagy Robinhonál, hogy ellövöldözik 30ról esélytelenül,ahelyett,hogy passzolnának.
Igen is, egy Messi ha a 16on belül van oldja meg egyedül. Ez vonatkozik Villára is,meg Pedrora is. Ott már ne tologáljanak feleslegesen.
Messi így játszott mindig is. Szegény gyereket ócsároljátok, mert 10 méterről szemben a kapussal elvállalta a ziccert, ahelyett,hogy a 2 visszaérő védőn keresztül Villának tette volna a labdát.
Óriási probléma lenne ha ilyen stílusban folytatná, most nem vázolom fel, hogy milyen következményei lehetnek a csapatra nézve, mert korai erről beszélni. Csak fejezze be...daffy írta:jogos. pepnek komolyan el kell beszélgetni vele,mielőtt rászokik erre a viselkedésre. a gond az lehet,hogy kórházban van a mester.Tocy írta: De lehet. Csak éppen a sétálgatás, a beszólogatás nem írható a görcsös akarás számlájára...
jogos. pepnek komolyan el kell beszélgetni vele,mielőtt rászokik erre a viselkedésre. a gond az lehet,hogy kórházban van a mester.Tocy írta: De lehet. Csak éppen a sétálgatás, a beszólogatás nem írható a görcsös akarás számlájára...
De lehet. Csak éppen a sétálgatás, a beszólogatás nem írható a görcsös akarás számlájára...daffy írta:én csak a meccseitek kb felét nézem,de nem lehet,hogy az a nagyképűség részben inkább görcsös akarás?Tocy írta:Nem kell szépítgetni, igen, Messi régebben is önző volt valamilyen szinte, de az utóbbi időben ez felerősödött. Ami engem a legjobban zavar, az a beszólogatásai. Tegnap mutogatott Villának, mikor a spanyol előtte keresztbe és nem passzolt, bezzeg ha ő nem passzol, akkor ez van. Pepnek lehet még1x el kéne neki mondani, hogy mi van...
én csak a meccseitek kb felét nézem,de nem lehet,hogy az a nagyképűség részben inkább görcsös akarás?Tocy írta:Nem kell szépítgetni, igen, Messi régebben is önző volt valamilyen szinte, de az utóbbi időben ez felerősödött. Ami engem a legjobban zavar, az a beszólogatásai. Tegnap mutogatott Villának, mikor a spanyol előtte keresztbe és nem passzolt, bezzeg ha ő nem passzol, akkor ez van. Pepnek lehet még1x el kéne neki mondani, hogy mi van...
Én nem beszéltem róla úgy és szerintem 10-ből 9 ember sem. Az az egy pedig nem érdekes.Kalap1988 írta:csababarca írta:Előtte kellett volna. A csele előtt. Mikor a két védő rárontott és a kapus is felé mozgott áttehette volna akadály nélkül Villanak... Bocs a dupla hsz-ért!
Én ezt értem, rossz döntést hozott, de nehogy már nyakába varjunk bármit is. Úgy beszélnek róla egyesek, mint ha nem látták volna soha focizni, csak tegnap.
Villa előtt is ott lett volna a kapus, és azért láttuk,hogy hogy játszott Villa tegnap, nem vennék rá mérget,hogy belőtte volna.
csababarca írta:Milyen önzőségről beszéltek egyébként?
Ez nem olyan önzőség,mint pl Cé-nél, vagy Robinhonál, hogy ellövöldözik 30ról esélytelenül,ahelyett,hogy passzolnának.
Igen is, egy Messi ha a 16on belül van oldja meg egyedül. Ez vonatkozik Villára is,meg Pedrora is. Ott már ne tologáljanak feleslegesen.
Így gondolkodok én is!csababarca írta:Villa előtt is ott lett volna a kapus, és azért láttuk,hogy hogy játszott Villa tegnap, nem vennék rá mérget,hogy belőtte volna.
Ne haragudj, de a foci csapatjáték és nem egyedül Messi játssza. Szerintem is passzolhatott volna, amikor Villa tiszta helyzetben volt. Így, hogy kimaradt persze szidjuk, de ha gól, akkor azt emeljük ki, hogy micsoda gól volt és nem azt, hogy Villa árván maradt mellette.csababarca írta:Milyen önzőségről beszéltek egyébként?
Messi így játszott mindig is. Szegény gyereket ócsároljátok, mert 10 méterről szemben a kapussal elvállalta a ziccert, ahelyett,hogy a 2 visszaérő védőn keresztül Villának tette volna a labdát.
Kalap1988 írta:Előtte kellett volna. A csele előtt. Mikor a két védő rárontott és a kapus is felé mozgott áttehette volna akadály nélkül Villanak... Bocs a dupla hsz-ért!csababarca írta:Milyen önzőségről beszéltek egyébként?
Előtte kellett volna. A csele előtt. Mikor a két védő rárontott és a kapus is felé mozgott áttehette volna akadály nélkül Villanak... Bocs a dupla hsz-ért!csababarca írta:Milyen önzőségről beszéltek egyébként?
Na! Azért ne túlozzunk márziipp írta:Mi történt?Asys írta:Attól, hogy mi megjegyezzük, hogy önző illetve, hogy mekkora ász stb. attól nem valószínű a változás... majd a Mester helyre teszi, ahogy volt már rá precedens korábban is.
Ott amikor Villanak passzolhatott volna, szerintem nem döntött rosszul Messi, hogy elhúzta, mivel ő is ziccerbe került. Nem lőtte be - ennyi.
Egy kis idegességet én is érzek a játékában - talán a gólkirályi címért való versenyfutás miatt CR-rel, de én így is olyan megoldásokat látok tőle, amit egy rossz formában lévő játékos egyszerűen nem tudna megcsinálni! Tudom, ő nem "egy játékos"...