Szép dolog, s nem akármi ilyen fiatalon stadiont neveznek el róla!Ki tudja egyszer lehet még játszik is a stadionban, mint Alfonso a Colliseum Alfonso Perezben!

Szép dolog, s nem akármi ilyen fiatalon stadiont neveznek el róla!Ki tudja egyszer lehet még játszik is a stadionban, mint Alfonso a Colliseum Alfonso Perezben!
Grat neki!
Hát szerintem annyira nem jó hátvédként,mint vkp-ként. Szóval én nem szeretném ,ha ebből tendencia lenne. Tudom,h a tarcsiban is sokszor játszott ott,de ő nem hátvéd alkat illetve mentalitású. Inkább egy másik fiatalt képzelnék el ott hosszútávon Puyol helyett szépen lassan beépítve. Sőt,ha Milito elmegy a nyáron,akkor Cácerest is visszahoznám,állítólag jól megy neki Sevillában. Sőt néhányszor már olvastam másoknál olyat is,h egy gyors középhátvédet kellene igazolni,akár még ezt is támogatnám,de ez már off,sry.galamb írta:Az is említésre- és dicséretre méltó "Buszkeccel" kapcsolatosan, hogy nagyszerűen "muzsikál" hátvédként is. Persze ily módon szegény Milito teljesen kiszorul a csapatból. Lehet, hogy buta a kérdésem, de elképzelhető esetleg, hogy Busi Puyol helyére pályázik hosszútávon? És ily módon felszabadul egy hely a középpályán, ahol vannak bőven embereink? A hírekből mintha úgy értettem volna, hogy személyesen kérte Pepet, hogy hátvédként vesse be erre a mérkőzésre.
Bár nyilván nagyon dühítő érzés töltött el az öngólja miatt, egy percig sem voltam rá bosszús, mert látható volt, hogy egy szerencsétlen találkozás volt a labdával. Inkább sajnáltam szegényt és bizakodtam, hogy nem viseli meg túlságosan az eset. Nagyon jól játszik mostanában, remélem nem fogja meg ez a baki. Bár nehéz szívvel engedtük el Yayat, mára már teljesen látszik, hogy nélküle is nagyszerűen megy a játékunk.Andris írta:Ha nemláttad volna az esetet, akkor mondom: Hárman ugrottak előtte fel, előtte talán Adriano vele egymagasra, a másik két ember pedig nála lényegesen magasabbra, és mindannyiuknak a feje felett suhant el a labda, így annyit látott belőle mint te most az új függönyömből.Mihu írta:Na de ekkora?torrestoni írta: A hiba mindenkiben benne van, egyébként jogos.
![]()
![]()
![]()
![]()
Mit gondolt amikor a kapu felé tartotta a fejét? Mit akart abból kihozni?
És, ha nem láttad volna az esetet, akkor mondom, hogy nem fejelő mozdulat volt, hanem lefelé esés közben már a talajt nézte és fejtetőn vágta a labda kb.
Ha nemláttad volna az esetet, akkor mondom: Hárman ugrottak előtte fel, előtte talán Adriano vele egymagasra, a másik két ember pedig nála lényegesen magasabbra, és mindannyiuknak a feje felett suhant el a labda, így annyit látott belőle mint te most az új függönyömből.Mihu írta:Na de ekkora?torrestoni írta: A hiba mindenkiben benne van, egyébként jogos.
![]()
![]()
![]()
![]()
Mit gondolt amikor a kapu felé tartotta a fejét? Mit akart abból kihozni?
Ez biztos!Andris írta:amúgy luinál van egy nagyon fontos pont. Nemhogy ilyen fiatalokat, még sokszor igazi veteránokat is romba dönt egy nagy hiba.
Sergi talán az egyik legerősebb emberünk, mentálisan is.
A hiba mindenkiben benne van, egyébként jogos.gergo9 írta:Nah két hozzászólással ezelőtt agyba-főbe dicsértem most meg le szedem róla a keresztvizet.
Anno azt írtam hogy egy dologra leszek kíváncsi hogy kritikus pillanatokban mennyire képes elhagyni a fatális hibáit. Erre ma megint megcsinálta a bzmeget. Nagy kulába zavart bele minket.
Addig meg mint egy született középhávéd agresszív higgadt egyszóval tökéletes. Nyilván nem a saját posztján játszott ezt hozzá kell tenni.
szögletre akarta vajon fejelni és ennyire elmérte, vagy mi lehetett?gergo9 írta:Nah két hozzászólással ezelőtt agyba-főbe dicsértem most meg le szedem róla a keresztvizet.
Anno azt írtam hogy egy dologra leszek kíváncsi hogy kritikus pillanatokban mennyire képes elhagyni a fatális hibáit. Erre ma megint megcsinálta a bzmeget. Nagy kulába zavart bele minket.
Addig meg mint egy született középhávéd agresszív higgadt egyszóval tökéletes. Nyilván nem a saját posztján játszott ezt hozzá kell tenni.
Ráadásul a VB óta ő a kedvenc védekező KP -mLionel85 írta:Eddig se nagyon volt sok esélye rá.csdewl írta:Király , most már nem veszi meg a Man USztilo írta:Busquets 2015 hosszabbítottHivatalos a nemzeti sporton olvastam
Újabb saját nevelésű játékos hosszabbított, jó hír, igazán lojális a klubhoz!
Sok sikert Busi!