Sergio Busquets

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.21. 10:48:07

Szép dolog, s nem akármi ilyen fiatalon stadiont neveznek el róla!Ki tudja egyszer lehet még játszik is a stadionban, mint Alfonso a Colliseum Alfonso Perezben! :lol:
Kép
Kép
Kép
sneco7
Capitá del Barça

2011.03.21. 10:45:08

Grat neki!

De azért én ezt túlzásnak tartom,még nincs 23 éves,várhattak volna még ezzel pár évet. Remélem azért,ez pozitívan fog hatni a játékára,mentalitására és fejlődésére. Nehogy túlságosan elszálljon.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.03.21. 10:16:46

sneco7
Capitá del Barça

2011.03.09. 11:52:33

galamb írta:Az is említésre- és dicséretre méltó "Buszkeccel" kapcsolatosan, hogy nagyszerűen "muzsikál" hátvédként is. Persze ily módon szegény Milito teljesen kiszorul a csapatból. Lehet, hogy buta a kérdésem, de elképzelhető esetleg, hogy Busi Puyol helyére pályázik hosszútávon? És ily módon felszabadul egy hely a középpályán, ahol vannak bőven embereink? A hírekből mintha úgy értettem volna, hogy személyesen kérte Pepet, hogy hátvédként vesse be erre a mérkőzésre.
Hát szerintem annyira nem jó hátvédként,mint vkp-ként. Szóval én nem szeretném ,ha ebből tendencia lenne. Tudom,h a tarcsiban is sokszor játszott ott,de ő nem hátvéd alkat illetve mentalitású. Inkább egy másik fiatalt képzelnék el ott hosszútávon Puyol helyett szépen lassan beépítve. Sőt,ha Milito elmegy a nyáron,akkor Cácerest is visszahoznám,állítólag jól megy neki Sevillában. Sőt néhányszor már olvastam másoknál olyat is,h egy gyors középhátvédet kellene igazolni,akár még ezt is támogatnám,de ez már off,sry.

Egyébként én nem is az öngólt mondanám hibának,hanem az a 3 ember hibázott ott helyezkedésben,mert egymást zavarták csak.
hady
Director del Fútbol

2011.03.09. 11:51:17

Ha nem jutottunk volna tovább a hibájából, lehet sose tudta volna feldolgozni a későbbiekben........de hála a CSAPATNAK sikerült.
d
Entrenador del Barça

2011.03.09. 11:10:50

Én inkább azt emelném ki, hogy egy nagy hiba után - mert megítéléstől függetlenül egy játékos mindig szörnyű bakinak érez egy öngólt -, szóval egy ilyen szarvas hiba után sem esett össze mentálisan, nem lett túlzottan ideges, nagyjából hamar lehiggadt és többé-kevésbé normálisan folytatta a meccset. Ez a profizmus ilyen fiatalon tiszteletre méltó. És ezt úgy mondom, hogy amúgy ki nem állhatom a srácot...
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.03.09. 09:09:08

Én sem mondanám egyértelmű hibának az öngólját, szerencsétlen szituáció volt. Ettől függetlenül sztem nem játszott most olyan jól, nem középhátvédnek való, számomra ez egyértelműnek tűnik. Persze ahhoz képest, h kényszermegoldás volt, azért dicséretesen elvégezte a dolgát. Ha Puyol visszatér, akkor helyre áll úgy is rend, visszamegy kp-ra.
galamb
Jugador del Barça

2011.03.09. 09:07:25

Az is említésre- és dicséretre méltó "Buszkeccel" kapcsolatosan, hogy nagyszerűen "muzsikál" hátvédként is. Persze ily módon szegény Milito teljesen kiszorul a csapatból. Lehet, hogy buta a kérdésem, de elképzelhető esetleg, hogy Busi Puyol helyére pályázik hosszútávon? És ily módon felszabadul egy hely a középpályán, ahol vannak bőven embereink? A hírekből mintha úgy értettem volna, hogy személyesen kérte Pepet, hogy hátvédként vesse be erre a mérkőzésre.
senkialfonz40
Capitá del Barça

2011.03.09. 08:20:31

Pár hozzászólót nem értek Busival kapcsolatban! Ilyen szituban nem lehet Őt hibáztatni egyáltalán, legalábbis szerintem. Én a gólt egy szerencsétlen körülménynek, és abszolút véletlennek gondolom, nem hibának. Ellenben Adriano töketlenkedését már óriási hibának éreztem, és, ha nincs az argentin "bulldog", akkor nem biztos, hogy a Barca továbbjutásáról beszélünk.

"Buszkecc" már régen nem tehetség, teljes értékű tagja ennek az álomfutballt mutató "csodaBarcelonának"!

Mondom ezt úgy, hogy az elején nem szerettem, árnyaltabban, nem nagyon tudtam Őt elfogadni a Szikla posztján.
galamb
Jugador del Barça

2011.03.09. 08:03:57

Andris írta:
Mihu írta:
torrestoni írta: A hiba mindenkiben benne van, egyébként jogos.
Na de ekkora? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Mit gondolt amikor a kapu felé tartotta a fejét? Mit akart abból kihozni?
Ha nemláttad volna az esetet, akkor mondom: Hárman ugrottak előtte fel, előtte talán Adriano vele egymagasra, a másik két ember pedig nála lényegesen magasabbra, és mindannyiuknak a feje felett suhant el a labda, így annyit látott belőle mint te most az új függönyömből.
És, ha nem láttad volna az esetet, akkor mondom, hogy nem fejelő mozdulat volt, hanem lefelé esés közben már a talajt nézte és fejtetőn vágta a labda kb.
Bár nyilván nagyon dühítő érzés töltött el az öngólja miatt, egy percig sem voltam rá bosszús, mert látható volt, hogy egy szerencsétlen találkozás volt a labdával. Inkább sajnáltam szegényt és bizakodtam, hogy nem viseli meg túlságosan az eset. Nagyon jól játszik mostanában, remélem nem fogja meg ez a baki. Bár nehéz szívvel engedtük el Yayat, mára már teljesen látszik, hogy nélküle is nagyszerűen megy a játékunk.
Andris
Adminisztrátor

2011.03.09. 07:45:14

Mihu írta:
Na de ekkora? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Mit gondolt amikor a kapu felé tartotta a fejét? Mit akart abból kihozni?
Ha nemláttad volna az esetet, akkor mondom: Hárman ugrottak előtte fel, előtte talán Adriano vele egymagasra, a másik két ember pedig nála lényegesen magasabbra, és mindannyiuknak a feje felett suhant el a labda, így annyit látott belőle mint te most az új függönyömből.
És, ha nem láttad volna az esetet, akkor mondom, hogy nem fejelő mozdulat volt, hanem lefelé esés közben már a talajt nézte és fejtetőn vágta a labda kb.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Mihu
Director del Fútbol

2011.03.09. 02:05:15

ziipp
Capitá del Barça

2011.03.09. 00:19:46

Andris írta:amúgy luinál van egy nagyon fontos pont. Nemhogy ilyen fiatalokat, még sokszor igazi veteránokat is romba dönt egy nagy hiba.
Sergi talán az egyik legerősebb emberünk, mentálisan is.
Ez biztos!

Azt is nagyszerű volt látni, ahogy Alves azonnal felsegíti. Ilyen egy igazi csapat. :)
Andris
Adminisztrátor

2011.03.09. 00:14:58

amúgy luinál van egy nagyon fontos pont. Nemhogy ilyen fiatalokat, még sokszor igazi veteránokat is romba dönt egy nagy hiba.
Sergi talán az egyik legerősebb emberünk, mentálisan is.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.03.09. 00:14:32

gergo9 írta:Nah két hozzászólással ezelőtt agyba-főbe dicsértem most meg le szedem róla a keresztvizet.
Anno azt írtam hogy egy dologra leszek kíváncsi hogy kritikus pillanatokban mennyire képes elhagyni a fatális hibáit. Erre ma megint megcsinálta a bzmeget. Nagy kulába zavart bele minket.
Addig meg mint egy született középhávéd agresszív higgadt egyszóval tökéletes. Nyilván nem a saját posztján játszott ezt hozzá kell tenni.
A hiba mindenkiben benne van, egyébként jogos.

Viszont, szerintem ahhoz képest, mennyi dolga volt ma, nem volt hátvédként igazán jó. Hébe-hóba kellett beavatkoznia, de alig-alig volt szerelése, főként nem tiszta, no meg olyan, amiből egyből kontrát lehetett indítani. A helyezkedése ellenben tökéletes volt, valóban - épp az öngól előtti szituációig, ahol nem jól osztották el az embereket. Ettől függetlenül középhátvédként egy 11 emberes, támadó Arsenal ellen még a Real Madridnak is inkább egy Marcelót kívánok a védelem tengelyébe, mint őt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2011.03.09. 00:15:21-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
lui1698
Llegenda del Barça

2011.03.09. 00:13:50

Tegyük azt hozzá, hogy Diaby (vagyki) megzavarta rendesen, szóval elég váratlanul csattant a fejére a labda.
Ettől függetlenül lehozta szépen a meccset, az öngólja után megmutatta, hogy az önbizalma nem sérül és letolt pár szokásos cselt.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Andris
Adminisztrátor

2011.03.09. 00:13:49

Puyol v Abidal is csináltak már hasonló badarságokat kritikus helyzetben. Millió egy helyzet volt már, kupa döntők, Bl döntő, el clasicok sora. Közel sem volt mindegyiken nagy hibája, és nem is lesz.

Ha nem ilyen univerzális zseni a srác, akkor ma Militoval szívtunk volna.
- József Attila
Stoichkov
Jugador d'estrella

2011.03.09. 00:12:35

gergo9 írta:Nah két hozzászólással ezelőtt agyba-főbe dicsértem most meg le szedem róla a keresztvizet.
Anno azt írtam hogy egy dologra leszek kíváncsi hogy kritikus pillanatokban mennyire képes elhagyni a fatális hibáit. Erre ma megint megcsinálta a bzmeget. Nagy kulába zavart bele minket.
Addig meg mint egy született középhávéd agresszív higgadt egyszóval tökéletes. Nyilván nem a saját posztján játszott ezt hozzá kell tenni.
szögletre akarta vajon fejelni és ennyire elmérte, vagy mi lehetett?
azért csodálkozom mert arra felé nézett, ezért látta hol a kapu... először azt hittem meglökték azért fejelt abba az irányba, de nem...
gergo9
Director del Fútbol

2011.03.09. 00:10:22

Nah két hozzászólással ezelőtt agyba-főbe dicsértem most meg le szedem róla a keresztvizet.
Pavel
Entrenador del Barça

2011.03.03. 00:24:36

Busi megint hozta jó formáját.
A sárgát még most sem tudom miért kapta.
Így tovább Busi!!!!!!!!!
gergo9
Director del Fútbol

2011.03.03. 00:18:55

Nah lassan el lehet hinni hogy aranyat ér a gyerek.
Nem gondolnám Tourét analfabétának ehhez a játékhoz de Busquets ebben a csapatban brutálisan tolja idén. Be kell látni hogy ezen a téren nagyon nagy a különbség Busquets javára. Megérte váltani.
Védekezésben sincs hiba, amit meg tol a középpályán az brilliáns.
Tényleg csak több mélységi gyilkos passz kéne.
lui1698
Llegenda del Barça

2011.02.21. 17:50:02

Tegnap nekem az ő játéka tetszett a legjobban.
Legalább 3 poszton tűnt fel a meccs alatt és szinte hiba nélkül hozta is a feladatát. Emellett előre játékban is jó volt, és rengeteget dolgozott.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
sura
Jugador d'estrella

2011.02.06. 17:49:06

Nagy dolog, ha valaki próféta lehet a saját hazájában. És a Barcaban lehet. Köszönhetjük az edzőnek - de a vezetésnek is. Pedro, Sergio...És utánuk több is jön talán.
sura
Jugador d'estrella

2011.02.06. 17:44:25

Lassan világklasszissá érik, mint olyan védekező középpályás, aki irányítani is tud. Amilyen mestere, Pep volt. Óriási mázlija, hogy az ő kezébe került már mint junior, utána mint bajnok és kupagyőztes. De persze nem elég a mázli és az, hogy a papa az edzője klubtársa volt. Teljesíteni is kell és mindíg tovább fejlődni. És ebben eddig nem volt hiba!
9Dave
Capitá del Barça

2011.01.28. 10:35:23

Lionel85 írta:
csdewl írta:
Sztilo írta:Busquets 2015 hosszabbított :) Hivatalos a nemzeti sporton olvastam
Király , most már nem veszi meg a Man U :lol:
Eddig se nagyon volt sok esélye rá. :)

Újabb saját nevelésű játékos hosszabbított, jó hír, igazán lojális a klubhoz!

Sok sikert Busi!
Ráadásul a VB óta ő a kedvenc védekező KP -m :wink:
Kép
"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
Válasz küldése