Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Átfogalmazom a kérdést: van jó bíró ezek közt?Fecooo írta:legjobban annak örülnék, ha max a spori meg pár huligán a nézőtéren lenne angol a döntőben... (jobban meggondolva jó angol bíró van???)
legjobban annak örülnék, ha max a spori meg pár huligán a nézőtéren lenne angol a döntőben... (jobban meggondolva jó angol bíró van???)d írta:
Azt meg már csak csendben jegyezném meg, hogy nem csodálkoznék, ha egy londoni, de minimum angol csapatot elfújna az UEFA a Wembley-ig.
mu-sok verhetik megalazo 3-1-es vereseg utan liverpool ellen ... es a marseille elleni kieses utan is fogjak...egoizmus..samy85 írta:értrem! de nem az arsenalosok hanem inkább a mu-sok a akik verik a mellüket!Rewolution5 írta:szerintem ez miatt nemkell idegeskedned .. az csak azért megy mert a arsenál kiesett .. nemkell azt úgy a szivedre venni .. az csak divatdrukkerség nálunk is ugyanezment tavaly Inter után .. ez áltálános reakció szerintem, hogy mindenki felkapja a vizet ha a szeretett csapata kiesik..MU -ról csak annyit h fölösleges fórumról fórumra járni ..
Nem azért járok fórumról fórumra mert.. hanem azért h végre normálisan tudjak beszélgetni, erre mindehol megjelenik egy ilyen gyöktörzs!!!
értrem! de nem az arsenalosok hanem inkább a mu-sok a akik verik a mellüket!Rewolution5 írta:szerintem ez miatt nemkell idegeskedned .. az csak azért megy mert a arsenál kiesett .. nemkell azt úgy a szivedre venni .. az csak divatdrukkerség nálunk is ugyanezment tavaly Inter után .. ez áltálános reakció szerintem, hogy mindenki felkapja a vizet ha a szeretett csapata kiesik..MU -ról csak annyit h fölösleges fórumról fórumra járni ..
Angol csapatokat inkább ne, ha kérhetném. A Chelsea eleve vért inna a párharc előtt a 2 évvel ezelőtti incidensek miatt. Az MU az MU. A Tottenham meg épp az esélytelensége miatt nagyon erős. Kicsit a pár évvel ezelőtti Leeds-re emlékeztetnek. Aki pedig 2 meccset lehoz a Milan ellen kapott gól nélkül, ott a védelem is nagyon rendben van.Mental_Theo írta:Chelsea: semmiből is képes gólt lőni, ellenünk jól pörögnek
MU: a Barca után a 2. legesélyesebb csapat
REal: inkább a döntőben lenne jó találkozni velük
Shaktar: Kiismerhetetlen csapat, meglephetnek mindenkit.
Bayern-Inter: ellnük jó meccset láthatnánk, bár az Inter arra fog hajtani, hogy lerúgják a játékosainkat, ami nem jó.
Tottenham: ellenük is jó meccset játszanánk, két támadó csapat, ezt megnézném!!
Schalke: na őket jó lenne kapni:D
Tottenham elleni meccs nekem bejönne!
socio66 írta:az a baj,hogy mostanra minden csapat felismerte hogy ellenünk kizárólag az ultradefenzív foci lehet hatásos.
az arsenal volt az utolsó csapat,akiből kinéztem hogy így fognak játszani,ne legyen tehát kétségünk afelől hogy másoknak is ez lesz a követendő példa.
persze nem mindegy hogy ezt a taktikát ki hajtja végre,valakinek jól megy,másnak kevésbé. a cselzi speciel képes széttördelni a játékunkat,akkor is ha éppen kiváló formában vagyunk. a manchester szintén veszélyes lehet és azért a tottenham kiütése sem lenne gyerekjáték,mert a betonvédekezésből kiinduló gyors kontrák bale-el és lennon-al,akár életképes taktika is lehet.
aztán ott van még a madrid,hát az egy speciális helyzet lenne,őszintén szólva nem szívesen meccselnék velük,habár két meccsen elvileg ki kell jönnie a két csapat közti különbségeknek.
sok a jó csapat,vagy inkább úgy mondanám hogy a kellemetlen,ezért bár papíron mi vagyunk a legjobbak,de egyrészt tavaly is azok voltunk mégis elbuktunk,másrészt a fociban és főleg a bajnokok ligájában bármi megtörténhet.
- oké! én a Schalke-t kérném, tisztelettel!Mental_Theo írta:Chelsea: semmiből is képes gólt lőni, ellenünk jól pörögnek
MU: a Barca után a 2. legesélyesebb csapat
REal: inkább a döntőben lenne jó találkozni velük
Shaktar: Kiismerhetetlen csapat, meglephetnek mindenkit.
Bayern-Inter: ellnük jó meccset láthatnánk, bár az Inter arra fog hajtani, hogy lerúgják a játékosainkat, ami nem jó.
Tottenham: ellenük is jó meccset játszanánk, két támadó csapat, ezt megnézném!!
Schalke: na őket jó lenne kapni:D
Tottenham elleni meccs nekem bejönne!
Március 18.-án déli 12 órakkor és az Eurosporton is meg lehet tekinteni, mert élőben közvetítik majdbali 15 írta:Erre mikor is kerül sor?FCB.Gabesz írta:egyikkel se,de szetem már jópárszor le volt írva hogy még lesz 1 sorsolás.
Erre mikor is kerül sor?FCB.Gabesz írta:egyikkel se,de szetem már jópárszor le volt írva hogy még lesz 1 sorsolás.