Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jaj de nagyon szomorú vagyok... Mindjárt elsírom magam.palesz77 írta:Gareth Bale hosszabbított. Egy nyári sagával szegényebbek leszünk Európa szerte...
Amúgy remélem a Tottenham végre tényleg kezdi beváltani a hozzá fűzött reményeket jövőre, mert szerintem szimpatikus kis csapat. Bár náluk is csak a célkitűzések vannak meg általában év elején, aztán szerényebb eredmények. Pedig jó kis játékosállományuk van...
remélem jó a topic, nem meccsről volt szó, gondoltam nem a Premiership topicba teszem...
Nem hiszem, h a Spursel komolyabb eredményeket tudna elérni. Idén szépen muzsikálnak a BL-ban, de azért a végső győzelemre sztem nincs esélyük. Ráadásul jövőre nem lesz nekik BL, nagy úgy néz ki. Az elkövetkező pár évben nem látok számukra esélyt PL győzelemre, talán a BL selejtezős helyekért küzdhetnek, de gondolom Bale ennél többre hivatott.Barcaman14 írta:Nagyon helyes!palesz77 írta:Gareth Bale hosszabbított.Jobban is teszi ha Angliában marad. A vak is látja, hogy neki a PL való, és ha továbra is jól építkezik a Spurs komolyabb eredményeket is elérhet.
Pont ellenkezőleg, szvsz azért hosszabbítottak vele, hogy még több pénzt kapjanak érte...palesz77 írta:Gareth Bale hosszabbított. Egy nyári sagával szegényebbek leszünk Európa szerte... [/size]
Nagyon helyes!palesz77 írta:Gareth Bale hosszabbított.
nem hát... szégyen, hogy az idegenben teljesen 0 lillenek pont a velodromban kellett nyerni...bence-barca írta:A jó kumma életbe![]()
Lille 91. percben valószínűleg győztes gólt lőtt... 2. félidőben helyzetük nem volt
Nekem is Federer jutott eszembe róla első pillantásra.Lionel85 írta:Új meze lesz a válogatottnak
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... z-2060410/
Kicsit teniszjellegű a "mez", inkább nevezném pólónak.Maga a szín tetszik, fura lesz látni ebben a csapatot. Kíváncsi leszek a debütálásra.
Szerintem rossz az összehasonlítás. Mert nem azonosak a körülmények. Juve megjárta a másodosztályt, és szinte új csapatot építettek, Pool meg "csak" simán egyre rosszabb lett az elmúlt években, úgy, hogy a kerete azért erős maradt/volt.Barcaman14 írta:Jó a kérdés!Logan10 írta:Szerintetek melyik csapat van rosszabb formában évek óta??? A LIVERPOOL vagy a JUVENTUS?Én a Juventust mondanám egyértelműen. Sokkal mélyebb gödröket jártak meg, mint a Liverpool. De a lényeg hogy mindkét klub elinduljon fölfelé, mert elengedhetetlen tényezői a futballvilágnak!
Az a baj, h ez a francia bajnokságra eléggé jellemző is. Bár kimondottan nem nézem a statisztikákat, de mikor szoktam nézni az eredményeket, fel szoktam kapni a fejem, h mennyi 0-0-s, 1-0, 1-1-s meccs van, több gólok meg alig-alig a franciáknál.levproff írta:
A francia bajnokságban pedig ez a nap közel sem mondható gólgazdagnak, mivel eddig 7 meccsen mindösszesn 4 gól esett, és abból 2 az utolsó percekben.