Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
El kell kergetni az idősebb játékosokat (25 felettieket), akkor van rá esély.Enrique írta: Nem csak a tiéd, sokunké. Köztük az enyém is.
Talán 1-2 generációváltás után lesz is vmi, mert h addig nem, az is biztos...
Nem csak a tiéd, sokunké. Köztük az enyém is.Pilfer írta:én már évek óta azt mondom, h a magyar bajnokságban akkor lenne változás, ha amatőr, vagy fél-profi bajnokság lenne, de inkább amatőr. Azok akik így is játszanának szabadidejükben, azok a fociért játszanának, nem a pénzért.![]()
Én megyei utolsó osztályba játszok hobbiszinten - egy fityinget sem kapok, és nem is várom el - és komolyan mondom, h néha élvezetesebb meccsek vannak, mint az NBI-ben, igaz nem olyan erőnléttel meg technikával, hiszen mi nem egész héten csak a focival foglalkozunk...![]()
És nem ártana a sok - hozzánemértő - majmot elküldeni az MLL-ből, MLSZ-ből...![]()
![]()
De ez csak az én véleményem...
Nagyon gyenge ez a Gyepes...redlions írta:Hát Gyepes hozta válogatottbeli formáját... Ha ez így megy, akkor a Fradinak sem terem sok babér...Boixos írta: mindegy, nem akkora a gáz. ezt a meccset az elején télleg csak a legoptimistábbak húzták volna be. ezzel együtt abszolút nem voltunk szarok, nem is értem azokat, köztük a schalke edzőjét, aki azzal jönnek, h a németek félgőzzel nyomták, és egy 5öst rúghattak volna. akkor miért nem rúgtak annyit? mi is nyomhattunk volna legalább kettőt. ezzel együtt fél pontok ugye nincsenek, az eredmény meg kettő-null lett nem ide. a bázelt meg a heartsot meg kell verni, hátha tovább lehet jutni még innen.
Hát Gyepes hozta válogatottbeli formáját... Ha ez így megy, akkor a Fradinak sem terem sok babér...Boixos írta: mindegy, nem akkora a gáz. ezt a meccset az elején télleg csak a legoptimistábbak húzták volna be. ezzel együtt abszolút nem voltunk szarok, nem is értem azokat, köztük a schalke edzőjét, aki azzal jönnek, h a németek félgőzzel nyomták, és egy 5öst rúghattak volna. akkor miért nem rúgtak annyit? mi is nyomhattunk volna legalább kettőt. ezzel együtt fél pontok ugye nincsenek, az eredmény meg kettő-null lett nem ide. a bázelt meg a heartsot meg kell verni, hátha tovább lehet jutni még innen.
mindegy, nem akkora a gáz. ezt a meccset az elején télleg csak a legoptimistábbak húzták volna be. ezzel együtt abszolút nem voltunk szarok, nem is értem azokat, köztük a schalke edzőjét, aki azzal jönnek, h a németek félgőzzel nyomták, és egy 5öst rúghattak volna. akkor miért nem rúgtak annyit? mi is nyomhattunk volna legalább kettőt. ezzel együtt fél pontok ugye nincsenek, az eredmény meg kettő-null lett nem ide. a bázelt meg a heartsot meg kell verni, hátha tovább lehet jutni még innen.Szegény Fradika....
Most se jön össze... De a Baselt és a Heartsot megverjük, akkor jók vagyunk és tovább is juthatunk!
Az meg a másik, h a Schalke kapusa - Rost - ér annyit, mint az rgész Fradi.... Ez elég elgondolkoztató..redlions írta:Várható volt! Azért a Schalke más kategória! Ez van.
Nem fogom elhagyni...Stike írta:Miért, ha nem nyerünk máltán, akkor elhagyod az országot?Enrique írta:
De ha nem akkor 2 dolog miatt is mérges leszek:
1 - nem nyerünk,![]()
2 - így nem tudok kimenni a fradi elleni meccsre, mert nem leszek itthon!
Miért, ha nem nyerünk máltán, akkor elhagyod az országot?Enrique írta:
De ha nem akkor 2 dolog miatt is mérges leszek:
1 - nem nyerünk,![]()
2 - így nem tudok kimenni a fradi elleni meccsre, mert nem leszek itthon!
Ha nyerünk legalább Máltán, akkor nem kötekedek!redlions írta:Ez a magyar profizmus...Enrique írta:Mért nem volt a hétvégén forduló?? Európában mindenhol volt, csak itt nem... Pedig nem csak nekünk lex VB selejetőnk...
Te helybeli vagy, rád jobban hallgatnak a befektetőkEnrique írta:Kösz! Persze ha szereznél vmi nagyobb támogatót, akkor még jobb lenne...Stike írta:Sajna a vidéki csapatok nem állnak valami jól pedig az kéne ennek a magyar focinak, hogy ne csak a Loki legyen versenyképes, minden esetre szoritik a ZTE-ért,
És Hajrá Vidék!!!!
Hát jah... Én is szívesen elmentem volna csak a sokan voltak olyan "kedvesek" és megvették az összes jegyet nekünk Zegen meg alig maradt...Lujo írta:Sajnálom a Zetét, pedig jó kis csapat jött össze ott megint. Micsoda öröm volt ott lenni a Puskás-stadionban az MU elleni meccsen, a 90. perc pedig feledhetetlen, amikor Koplárovics megszerezte a győztes gólt.
Kösz! Persze ha szereznél vmi nagyobb támogatót, akkor még jobb lenne...Stike írta:Sajna a vidéki csapatok nem állnak valami jól pedig az kéne ennek a magyar focinak, hogy ne csak a Loki legyen versenyképes, minden esetre szoritik a ZTE-ért,
És Hajrá Vidék!!!!