2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ezt is megértük! keményebb az atletico, mint a real... az ő nyomásukra küldik a másik bírót. persze."Először Cesar Muniz Fernandezt jelölték ki a meccsre, de aztán az Atletico Madrid nyomására lecserélték Bernardino Gonzalez Vazquezre, aki bevallottan a Barcelona szurkolója,és a bírói bizottság elnökének, Victortian Sanchez Arminónak a védence"
Hát utóbbival egyet kell értenemMorminho írta:mi lehet, h pampognánk, de a klub-ban lenne annyi becsület, h nem csinál ekkora ügyet az egészből.BlackPriest írta:már bocs de ha ti kapnátok egy madridos bírót ti is pampognátok, mondjuk én nem teszem de ez BARCÁS bíró...![]()
mi lehet, h pampognánk, de a klub-ban lenne annyi becsület, h nem csinál ekkora ügyet az egészből.BlackPriest írta:már bocs de ha ti kapnátok egy madridos bírót ti is pampognátok, mondjuk én nem teszem de ez BARCÁS bíró...![]()
szánalmas, és nevetséges ez már amit csinálnakChris írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=97062&
ez szép, még mit fognak kitalálni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(talán félnek az atletico-tól)
Tavaly drukkoltam nekik ,mert ott volt Sergio kölcsönbe, bár most sajnos eladtuk. Ő is egy nagy tehetség...BlackPriest írta:Miért is?retek írta:Remélem a Levante felkerül az első osztályba, mert ott a helyük!![]()
![]()
![]()
Miért is?retek írta:Remélem a Levante felkerül az első osztályba, mert ott a helyük!![]()
![]()
Kétlem, habár ha belegondolunk, na mind1 ne gondoljunk beleSwineherd írta:bár gyengébb a játékosálományuk, de nehogy a 3 évvel ezelötti Sociedad kerekedjen ki abból a csapatból....BlackPriest írta:Getafe, szerintem max a 10. lesznek...idei túlságosan ez a szereplés...nem fogják ezt végig bírni...![]()
na jó, ez lehetetlen...
bár gyengébb a játékosálományuk, de nehogy a 3 évvel ezelötti Sociedad kerekedjen ki abból a csapatból....BlackPriest írta:Getafe, szerintem max a 10. lesznek...idei túlságosan ez a szereplés...nem fogják ezt végig bírni...![]()
Nem volt nehéz kitalálniretek írta:OFF:Végül is ezt csak viccből írtam...BlackPriest írta:Getafe, szerintem max a 10. lesznek...idei túlságosan ez a szereplés...nem fogják ezt végig bírni...![]()
![]()