Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kicsit idegesítő azért,hogy a meccseinket 1-0-ról adjuk le már nem először.Tivornya írta:Na neee..."jön a Claassico...már csak 2 pont"![]()
Szánalom, amit előadtok az ISMERT, VÁRHATÓ, ELŐRE BEKALKULÁLT formahanyatlás idején. Tudtok róla, he ebben az időszakban vannak a gyengébb produkcióink Pep regnálása óta?![]()
Részemről megvan a töretlen bizalom szeretett csapatom iránt...1992 ótaTi éltetek már akkor?
szerk.:
- én is mérges vagyok, mert az 1. félidőben lezárhattuk volna a meccset
- van okom az aggodalomra? Nincs, mert a csapatom 5 ponttal vezeti a bajnokságot
bizony bojan is kaphatott volna egy büntit!ab1daL írta:Bojannal most mi volt a probléma? Villa-nál aktívabb volt, az ezer %. Ez van, így jött ki a dolog, nem bírózunk, de azért volt pár olyan ítélete, amit egész egyszerűen nem értettem. Ez van, menni kell tovább, csinálni a dolgunkat.
A mindenki jelen esetben 3-4 darab pubertáskorú kölyköt jelentgiefLove írta:Ha mindenki hülye körülötted, ideje magadba nézned. De ez már off, ha gondolod egy másik topicban folytathatjuk.Tivornya írta:Sztem nem én vagyok túlbuzgó okoskodó...vagytok itt jónéhányan, akik túlbuzgó letargiába estetek
A meccshez visszatérve, korántsem vagyok biztos abban, hogy könnyen feledhető pontveszteség volt, nem garancia az, hogy a madrid még sok pontot el fog szórni, ezért nem lenne szabad nekünk sem, és természetesen nem szabadna megelégednünk egy döntetlennel sem, erre a legjobb hasonlat egy 1-0-ás vezetés lehet, ahol az ellen a hajrában talál egy gólt.. nem a vészmadárkodásról van szó, csupán mindenki (tivornyát kivéve) nyugodtabban alszik, ha nagyobb differenciával vezet a csapata a bajnokságban.
tökéletesen egyetértek! Pique nem értem hogy helyezkedett! és az utobbi meccseken rendszeresen árnyékra fut ki, rossz ütemben! Akkor inkább Abidal lépjen ki a Falból! mert Gerrard ráadásul lassu is! és igen ha van Puyol akkor ő iránitásával nincs ez a gól! szerintem!Zsolt567 írta:Szerintem nagyon hiányzik a védelemből Puyol, vele mintha stabilabb lett volna a védekezés. A kapott gólt nem akarom Piqué-re kenni, de szerintem ha jobban helyezkedik elkerülhető lett volna. Sajnálom az eredményt, elég bosszantó, hogy először tudtak végigrohanni a pályán és egyből gólt szereztek. A bíráskodás egy vicc, de erre panaszkodni nem Barca szokás, úgyhogy én sem teszem. A srácok tekertek még a 93. percben is, szóval le a kalappal. Inkább most jöjjön a botlás, mint a komolyabb meccseken. Krkic-nek már nagyon kellett ez a gól, Alves meg mintha egyre jobb lenne.
Ha mindenki hülye körülötted, ideje magadba nézned. De ez már off, ha gondolod egy másik topicban folytathatjuk.Tivornya írta:Sztem nem én vagyok túlbuzgó okoskodó...vagytok itt jónéhányan, akik túlbuzgó letargiába estetek
Képzeld igen. Nem is lenne baj a formahanyatlással, nem erről folyik a vita. Egyáltalán nem, de nem tudom te melyik fórumot olvasod. Attól hogy, te a pontvesztésben, és a rivális közeledésében, csak a pozitívumot látod, nem feltétlenül pozitív a dolog. Esetleg egyéb magyarázat valami nem ide kapcsolódó indokkal, vagy alaptalanul gúnyos, lenéző megjegyzés?Tivornya írta:Na neee..."jön a Claassico...már csak 2 pont"![]()
Szánalom, amit előadtok az ISMERT, VÁRHATÓ, ELŐRE BEKALKULÁLT formahanyatlás idején. Tudtok róla, he ebben az időszakban vannak a gyengébb produkcióink Pep regnálása óta?![]()
Részemről megvan a töretlen bizalom szeretett csapatom iránt...1992 ótaTi éltetek már akkor?
nézdd..nem az a lényeg, hogy ki mikortól törzsszurkoló...csak egyszerűen zavar az hogy itt mindenkinek jópofizol, holott tudod hogy mindig igy van ...nemértem minek ez a túlbuzgó okoskodás .. az meg hogy kinevetsz másokat ....Tivornya írta:Na neee..."jön a Claassico...már csak 2 pont"![]()
A tény attól még tény marad. Egy teljesen jogtalanul elvett gól, ami győzelmet ért volna, több abszolút nem leshelyzet visszafújása, amik igen csak gólveszélyesek voltak, illetve hagyta hogy szabadon rúgdossák össze-vissza a játékosainkat. Amikor már sokan nem színlelvén a földön hempergőztek, mert akkorát kaptak, akkor kiosztott 1-1 sárga lapot enneka faipari vállalatnak... Ez a bíró egy kritikán aluli nem is tudom mi, a jóízlés határain belül jellemezni nem tudom, maradt volna a kaptafánál...Tivornya írta:A BÍRÓZÁST HAGYJÁTOK MÁR ABBA!!!!!![]()
Semmi szükség külső körülményeket keresni a kihagyott helyzetek és elcseszerintett labdajáratások megmagyarázására
Erre már van egy konkrét alkalmazott...igaz, nem Barcelonában![]()
én megértem h hangulatot próbálsz deríteni a poénokkal, de ha jobban belegondolsz szerintem ez egy csoppet sem vicces .. szórakozunk, szórakozunk .. mar csak 5 pont jön egy classico...mar csak 2 pont ... jön egy tanyacsapat, amivel a barca szokásához híven nagyokat birkózik ...de szerintem ideje szembenezned a tenyekkelTivornya írta:A BÍRÓZÁST HAGYJÁTOK MÁR ABBA!!!!!![]()
Semmi szükség külső körülményeket keresni a kihagyott helyzetek és elcseszerintett labdajáratások megmagyarázására
Erre már van egy konkrét alkalmazott...igaz, nem Barcelonában![]()
1. bírózni nem Barcelonában szokás, tessék leszokni rólagiefLove írta:mi okunk lenne örülni? bírói hibák sorozata miatt nem tudtunk megszerezni 3 fontos pontot. 2 ponttal csökkent a differencia a madridhoz képest. döntetlent játszottunk, pedro megsérült, krkic és villa továbbra is gyenge, pique szintén, a busquetsel felálló belső védő páros jobban muzsikált, egy nehezebb ellenfél ellen. ezek fényében, minek örüljünk?Tivornya írta:Igazi rangadó volt...idén a 2. a valenciai után![]()
Fogtam néha a fejem, h (már megint) miért nem lehet átlövésekkel próbálkozni. Jók voltunk (az 1. félidőben), örüljünk egy ilyen kemény meccsen szerzett 1 pontnak