Bajnoki Mérkőzések 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Mit vársz az új idénytől?

Könnyed címvédés
67
13%
Kiélezett versenyfutás, tavalyi eredménnyel
362
72%
Real Madrid bajnoki címet
40
8%
Európa Liga szereplés
4
1%
Biztos bennmaradás
29
6%

Szavazatok száma: 502
Boixos
Llegenda del Barça

2011.03.14. 08:32:20

sajnálatos a meg nem adott gól, dehát nemcsak egy-két lehetőségre kell rámenni egy meccsen, úgy nem lehet nyerni, pláne nem sevillában. mindegy, azért ezt az x-et sem kell vereségnek beállítani, ennyi, ott, sztem is bőven belefért.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Léfe
Entrenador del Barça

2011.03.14. 07:23:35

Bojannal mi volt a problema ? Hajtott, de nem volt egy jó csele, lövése, csak arébb tolta bört. Azt egy féllábu is bekotorta volna. Ott a nagy gond / ha Messi kiesne végünk/ hogy nincsen minőségi csatár cserénk. Előre látni lehetett, hogy ez hiba, sem pihentetni sem forma miatt nem tudunk cserénli.
Villa mostanában egy nulla, a mezönyben sem hasznos. A letámadást a szünetben bennfeljtették az öltözőben. Villát a szünetben le kellett volna cserélni Jeffrennel. És hát Messi néha önzö volt. Minden passzt 2-méterre mértek elöl, annyi ember között ez lehetetlen. Ha lehetett volna kontrázni, akkor is az elől lévő visszapasszolt. De ezek ellenére az első félidőben volt lehetőség a meccset lezárni. Ne legyen illuzió, nehéz lesz. Lehet, hogy Madridban gyözni kellene.
Fecó
Daweed
Jugador del Barça

2011.03.14. 00:16:52

Szerintem ennyi belefér, hogy néha egy-egy döntetlen, a Barca sem gép, hogy sosem hibázhat, de azt is biztos, hogy nem csak ők hibáztak, hanem a bíró is szépen hozzátett a szaktudásából a játékhoz...
A lényeg, hogy még mindig van 5 pont előnyünk!
A multkor is ez volt! Azthiszem a Gijon ellen leikszeltünk, aztán rá pár héten belül meg a Real is ikszelt a Deporral (?), szóval hátha megint hullajtanak pontot :D
A héten meg jön hozzánk a Getafe, jó lenne majd megszórni őket vagy 3-4 góllal :D
szkeptikus06
Jugador del Barça

2011.03.14. 00:14:28

Tivornya írta:Na neee..."jön a Claassico...már csak 2 pont" :lol:

Szánalom, amit előadtok az ISMERT, VÁRHATÓ, ELŐRE BEKALKULÁLT formahanyatlás idején. Tudtok róla, he ebben az időszakban vannak a gyengébb produkcióink Pep regnálása óta? :roll:

Részemről megvan a töretlen bizalom szeretett csapatom iránt...1992 óta :wink: Ti éltetek már akkor? :lol:

szerk.:
- én is mérges vagyok, mert az 1. félidőben lezárhattuk volna a meccset
- van okom az aggodalomra? Nincs, mert a csapatom 5 ponttal vezeti a bajnokságot :P
Kicsit idegesítő azért,hogy a meccseinket 1-0-ról adjuk le már nem először.
VÁRHATÓ ELŐRE BEKALKULÁLT FORMAHANYATLÁS? Ennyi erővel a Villareal ellen kikapunk,mert válogatott forduló után bekalkulálható a gyengébb forma, meg a reál ellen idegenben nem nyerünk,oké,mert más kupákra készülünk, stb.
Ezen a szinten,ahol 3 versenysorozatban kell helytállni, ahol a csapat gerince világbajnokokból áll kiegészülve az idei aranylabdással nem szabadna egy olyan meccs mellet szó nélkül elmenni,ahol vezetésről adtuk le és 40 percünk lett volna megnyerni a meccset,de nem tettük.
Ha így gondolkodom,akkor kijelenthető,hogy a cserepad erősségét és nagyságát valamint az alapcsapat fáradtságát nézve az egész szezon előre bekalkulálható vereség a riválisoktól!

És igen,van okod aggodalomra,mert abban biztos lehetsz,hogy a Villareal hazai pályán nagyon meg fogja fingatni a csapatot, valamint a reál ha ilyen közel marad foggal körömmel fog harcolni a győzelemért madridban, valamint a kupában is. Van min izgulni és ezt véleményem szerint a kitűnően töketlen igazolási politikánknak köszönhetjük ,valamint annak,hogy Pep nem képes felfogni, hogy 15 játékossal nem lehet egy egész szezont lehozni :evil:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.03.14. 00:13:24

ha guardiola a holnap reggeli edzésen azzal kezdené, hogy a rohadék bíró miatt nem nyertünk pedig bitangul megérdemeltétek ahelyett hogy a napnál világosabb hibáink voltak akkor rövid időn belül annyiszor vesztenénk pontot hogy akik ma nem tudnak nyugodtan aludni valszeg legközelebb már be is fosnának éjszaka.
samy85
Capitá del Barça

2011.03.14. 00:06:04

ab1daL írta:Bojannal most mi volt a probléma? Villa-nál aktívabb volt, az ezer %. Ez van, így jött ki a dolog, nem bírózunk, de azért volt pár olyan ítélete, amit egész egyszerűen nem értettem. Ez van, menni kell tovább, csinálni a dolgunkat.
bizony bojan is kaphatott volna egy büntit!
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Tivornya
Capitá del Barça

2011.03.14. 00:03:54

giefLove írta:
Tivornya írta:Sztem nem én vagyok túlbuzgó okoskodó...vagytok itt jónéhányan, akik túlbuzgó letargiába estetek :wink:
Ha mindenki hülye körülötted, ideje magadba nézned. De ez már off, ha gondolod egy másik topicban folytathatjuk.

A meccshez visszatérve, korántsem vagyok biztos abban, hogy könnyen feledhető pontveszteség volt, nem garancia az, hogy a madrid még sok pontot el fog szórni, ezért nem lenne szabad nekünk sem, és természetesen nem szabadna megelégednünk egy döntetlennel sem, erre a legjobb hasonlat egy 1-0-ás vezetés lehet, ahol az ellen a hajrában talál egy gólt.. nem a vészmadárkodásról van szó, csupán mindenki (tivornyát kivéve) nyugodtabban alszik, ha nagyobb differenciával vezet a csapata a bajnokságban.
A mindenki jelen esetben 3-4 darab pubertáskorú kölyköt jelent :wink: Azt hiszem, nem kell magyaráznom semmit a vérmérsékletről és a dolgokhoz való hozzáállásról, meglátásokról, stb-stb-stb...téma OFF, jóíccakát.
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
samy85
Capitá del Barça

2011.03.14. 00:02:44

Zsolt567 írta:Szerintem nagyon hiányzik a védelemből Puyol, vele mintha stabilabb lett volna a védekezés. A kapott gólt nem akarom Piqué-re kenni, de szerintem ha jobban helyezkedik elkerülhető lett volna. Sajnálom az eredményt, elég bosszantó, hogy először tudtak végigrohanni a pályán és egyből gólt szereztek. A bíráskodás egy vicc, de erre panaszkodni nem Barca szokás, úgyhogy én sem teszem. A srácok tekertek még a 93. percben is, szóval le a kalappal. Inkább most jöjjön a botlás, mint a komolyabb meccseken. Krkic-nek már nagyon kellett ez a gól, Alves meg mintha egyre jobb lenne.
tökéletesen egyetértek! Pique nem értem hogy helyezkedett! és az utobbi meccseken rendszeresen árnyékra fut ki, rossz ütemben! Akkor inkább Abidal lépjen ki a Falból! mert Gerrard ráadásul lassu is! és igen ha van Puyol akkor ő iránitásával nincs ez a gól! szerintem!
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
giefLove
Jugador del Barça

2011.03.13. 23:59:14

Tivornya írta:Sztem nem én vagyok túlbuzgó okoskodó...vagytok itt jónéhányan, akik túlbuzgó letargiába estetek :wink:
Ha mindenki hülye körülötted, ideje magadba nézned. De ez már off, ha gondolod egy másik topicban folytathatjuk.

A meccshez visszatérve, korántsem vagyok biztos abban, hogy könnyen feledhető pontveszteség volt, nem garancia az, hogy a madrid még sok pontot el fog szórni, ezért nem lenne szabad nekünk sem, és természetesen nem szabadna megelégednünk egy döntetlennel sem, erre a legjobb hasonlat egy 1-0-ás vezetés lehet, ahol az ellen a hajrában talál egy gólt.. nem a vészmadárkodásról van szó, csupán mindenki (tivornyát kivéve) nyugodtabban alszik, ha nagyobb differenciával vezet a csapata a bajnokságban.
Zsolt567
Barça C

2011.03.13. 23:55:35

Szerintem nagyon hiányzik a védelemből Puyol, vele mintha stabilabb lett volna a védekezés. A kapott gólt nem akarom Piqué-re kenni, de szerintem ha jobban helyezkedik elkerülhető lett volna. Sajnálom az eredményt, elég bosszantó, hogy először tudtak végigrohanni a pályán és egyből gólt szereztek. A bíráskodás egy vicc, de erre panaszkodni nem Barca szokás, úgyhogy én sem teszem. A srácok tekertek még a 93. percben is, szóval le a kalappal. Inkább most jöjjön a botlás, mint a komolyabb meccseken. Krkic-nek már nagyon kellett ez a gól, Alves meg mintha egyre jobb lenne.
kristop
Entrenador del Barça

2011.03.13. 23:52:56

http://sportgeza.hu/sport/fizikaliseduk ... /13/birok/

úgy látszik nem csak a madrid és arsenal szurkolóknak, hanem néhányotoknak is el kellene ezt olvasnia a bírókról. [auto_cenzúra] gáz, ha már mi is bírózunk :/
Tivornya
Capitá del Barça

2011.03.13. 23:50:47

Sztem nem én vagyok túlbuzgó okoskodó...vagytok itt jónéhányan, akik túlbuzgó letargiába estetek :wink:
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
giefLove
Jugador del Barça

2011.03.13. 23:50:27

Szánalom, amit előadtok az ISMERT, VÁRHATÓ, ELŐRE BEKALKULÁLT formahanyatlás idején. Tudtok róla, he ebben az időszakban vannak a gyengébb produkcióink Pep regnálása óta? :roll:

Részemről megvan a töretlen bizalom szeretett csapatom iránt...1992 óta :wink: Ti éltetek már akkor? :lol:
Képzeld igen. Nem is lenne baj a formahanyatlással, nem erről folyik a vita. Egyáltalán nem, de nem tudom te melyik fórumot olvasod. Attól hogy, te a pontvesztésben, és a rivális közeledésében, csak a pozitívumot látod, nem feltétlenül pozitív a dolog. Esetleg egyéb magyarázat valami nem ide kapcsolódó indokkal, vagy alaptalanul gúnyos, lenéző megjegyzés?
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.03.13. 23:48:36

nézdd..nem az a lényeg, hogy ki mikortól törzsszurkoló...csak egyszerűen zavar az hogy itt mindenkinek jópofizol, holott tudod hogy mindig igy van ...nemértem minek ez a túlbuzgó okoskodás .. az meg hogy kinevetsz másokat ....
Kép
Tivornya
Capitá del Barça

2011.03.13. 23:45:09

Na neee..."jön a Claassico...már csak 2 pont" :lol:

szerk.:
- én is mérges vagyok, mert az 1. félidőben lezárhattuk volna a meccset
- van okom az aggodalomra? Nincs, mert a csapatom 5 ponttal vezeti a bajnokságot :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tivornya 2011.03.13. 23:48:57-kor.
Rinku
Director del Fútbol

2011.03.13. 23:39:21

Tivornya írta:A BÍRÓZÁST HAGYJÁTOK MÁR ABBA!!!!! [-X
Semmi szükség külső körülményeket keresni a kihagyott helyzetek és elcseszerintett labdajáratások megmagyarázására

Erre már van egy konkrét alkalmazott...igaz, nem Barcelonában :lol: :roll:
A tény attól még tény marad. Egy teljesen jogtalanul elvett gól, ami győzelmet ért volna, több abszolút nem leshelyzet visszafújása, amik igen csak gólveszélyesek voltak, illetve hagyta hogy szabadon rúgdossák össze-vissza a játékosainkat. Amikor már sokan nem színlelvén a földön hempergőztek, mert akkorát kaptak, akkor kiosztott 1-1 sárga lapot enneka faipari vállalatnak... Ez a bíró egy kritikán aluli nem is tudom mi, a jóízlés határain belül jellemezni nem tudom, maradt volna a kaptafánál...
Football, bloody hell. /SAF/
giefLove
Jugador del Barça

2011.03.13. 23:38:27

@ Tivornya: örüljünk mostantól kezdve a döntetlennek meg a vereségnek nem? főleg olyan meccseken amit több góllal nyerhettünk volna, nagyon simán.
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.03.13. 23:37:34

Tivornya írta:A BÍRÓZÁST HAGYJÁTOK MÁR ABBA!!!!! [-X
Semmi szükség külső körülményeket keresni a kihagyott helyzetek és elcseszerintett labdajáratások megmagyarázására

én megértem h hangulatot próbálsz deríteni a poénokkal, de ha jobban belegondolsz szerintem ez egy csoppet sem vicces .. szórakozunk, szórakozunk .. mar csak 5 pont jön egy classico...mar csak 2 pont ... jön egy tanyacsapat, amivel a barca szokásához híven nagyokat birkózik ...de szerintem ideje szembenezned a tenyekkel
Kép
Tivornya
Capitá del Barça

2011.03.13. 23:35:12

A BÍRÓZÁST HAGYJÁTOK MÁR ABBA!!!!! [-X

ab1daL
Director del Fútbol

2011.03.13. 23:34:04

Bojannal most mi volt a probléma? Villa-nál aktívabb volt, az ezer %. Ez van, így jött ki a dolog, nem bírózunk, de azért volt pár olyan ítélete, amit egész egyszerűen nem értettem. Ez van, menni kell tovább, csinálni a dolgunkat.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Rinku
Director del Fútbol

2011.03.13. 23:32:10

Kis iróniával a bíró elvette a meccset tőlünk, soha a büdös életben ne vegyen többet sípot a kezébe, maximum a forgalomirányításnál... Köszönjük a szép meccset neki, egy fafejű idióta és két társa. Simán meg lett volna a 3 pont, ha nem veszik el tőlünk... Aki szerint a visszafújt szabadrúgás valamilyen szinten is szabálytalan volt, az igyon egy bambit.

Ja és még valami: Bojant és Adrianot többet nem szeretném Barca mezben látni, vagy Abidal adjon nekik "visszatérés a totál gáz szintjéről" órákat...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rinku 2011.03.13. 23:34:05-kor.
Football, bloody hell. /SAF/
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2011.03.13. 23:26:02

Jó és izgalmas meccs volt! Sajnálom a pontvesztést, de örülök, hogy vannak a spanyol bajnokságban is kemény meccseink. Az elmúlt években megszoktuk a sok gólos gálákat, de aki korábban is szurkolt a Barcának, az tudja, hogy régen sok ilyen kemény meccsünk volt. Még 5 pont az előnyünk, és nekünk egy komoly rangadóval kevesebb...
A pályán ma Ini volt az úr. Jól játszott. Megérdemelte volna a gólt. Pedro sérülését sajnálom. Örülök Bojan góljának, bár igen érdekesen kivitelezte. Ami rettentő az Villa formája. Nem akarok rászállni, de egy 0 volt. Bojan is sokkal többet adott a csapatnak mezőnyben. És ma is kijött, hogy nincs mefelelő pótlás előre. Pedro helyett jött Bojan, de a gyenge Villa helyett már nem volt kit betenni előre.
Pavel
Entrenador del Barça

2011.03.13. 23:24:39

Még valamit a bírókról.
A BL-ben több tizink volt, mint a bajnokságban.
Tivornya
Capitá del Barça

2011.03.13. 23:21:21

giefLove írta:
Tivornya írta:Igazi rangadó volt...idén a 2. a valenciai után :wink:
Fogtam néha a fejem, h (már megint) miért nem lehet átlövésekkel próbálkozni. Jók voltunk (az 1. félidőben), örüljünk egy ilyen kemény meccsen szerzett 1 pontnak :)
mi okunk lenne örülni? bírói hibák sorozata miatt nem tudtunk megszerezni 3 fontos pontot. 2 ponttal csökkent a differencia a madridhoz képest. döntetlent játszottunk, pedro megsérült, krkic és villa továbbra is gyenge, pique szintén, a busquetsel felálló belső védő páros jobban muzsikált, egy nehezebb ellenfél ellen. ezek fényében, minek örüljünk?
1. bírózni nem Barcelonában szokás, tessék leszokni róla :wink:
2. Pedro felépül legkésőbb reggel 8 órára...Bojan nem meglepetés, akárcsak Villa (őt nem temetem, benne TÉNYLEG van potenciál)
3. örüljünk együtt az 5 pont előnynek :P

szerk.: bocsi, Shakirát kifelejtettem: ritka gyatra mostanában :? gólnál lemaradt az emberéről, azon kívül csak lassú

szerk2.: a vészharangot pedig fényesítik olaszba', Liverpoolban, London bizonyos negyedeiben, Madridban...nekünk ilyen problémáink szerencsére nincsenek :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tivornya 2011.03.13. 23:28:38-kor.
Pavel
Entrenador del Barça

2011.03.13. 23:20:22

A meccs előtt elfogadtam volna az 1-1-t, de az első félidőben rúghattunk volna minimum hármat.
A másodikban felvettük ezt a rohanós játékot. A Sevilla talált egy gólt, nekünk semmi nem sikerült.
A bírók hozzták a szokásos formát. Remélem Mou küld neki egy üdvözlő lapot.
Casares nálunk sose játszott ekkora szívvel.
Lezárt