2011.03.14. 13:44:55
Még hány ilyen lesz,te jó ég.
Xavi is látja a dolgokat,hogy mondjuk a real játékosok miért veszik a levegőt a seggükön a 60-70. perctől.
MEg mindenki tudja,mi a különbség. Én barca játékost még nem láttam feleslegesen futkározni,mint a mérgezett egér.
De nem baj, bírók velünk vannak,lásd tegnapi meccs is ékes példája, doppingolunk is.
Amúgy sehol nem lennénk,mert csak ilyen nímandok játszanak a csapatban, mint Messi, Iniesta, Xavi...pfújj kik ezek? Persze hogy csak így tudunk nyerni, nekünk csak ilyen játékosokat adott az élet.
Higgyék el a madridisták, mi is sajnáljuk, hogy ilyen Ramos-Pepe féle orvvadászok nem nálunk vannak, vagy hogy nem az isteni egyféllábas Özil osztogat itt,hanem valami Xavi nevezetű pali.
Sajnos nekünk ezzel kell beérnünk. Tragikus a helyzet, ezt elismerem, de hát abból kell építkezni amink van.
El kell ismerni,hogy jobb a real. Mindenben. Csak őket nem segítik a bírók, sőt kifejezetten hátráltatják. Soha nem érünk a nyomukba, mert ők a becsület, a tisztesség bajnokai, a királyi klub, élükön a polihisztor, akár curlingben is kiváló edzővé válható José Mourinhoval, aki mindig az igazat mondja, és sosem ócsárol senkit,mindig beismeri a hibáit, a bírókat még tévedésből sem veszi a szájára.
Ne haragudjon senki, de maximálisan elegem van ebből,amit azok ott a túloldalon megengednek maguknak, kezdve a vezetőségtől, le egészen a szurkolókig. És akkor csodálkoznak, hogy utálja őket mindenki.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."