Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Így Dexter/SoA/Breaking Bad hiányában én is nekiálltam, és nekem eléggé bejön. Bár nekem már az első pár rész is tetszett, de utána már le se tudtam szakadni róla (lehet közrejátszik a hosszúhétvége isfcbarca0827 írta:Na végre.lui1698 írta:Más: elkezdtem pörgetni a Ments meg!-et. Első 4-5 rész után megfordult a fejemben, hogy talán ráhagyom, de aztán tegnap elkapott a sorozat és meg se álltam a második évad 3. részéig.
Első évadot én 7.5/10-re értékelem.Örülök, hogy nem hagytad a fenébe.
Más: Megnéztem a Kutyaszorítóban című filmet. Quentin picit odarakta. Nagyon kemény film volt és nagyon tetszett.
Nem mondhatom, hogy sok filmet láttam Tőle, de a Kill Bill, meg a Ponyvaregény nekem nagyon bejöttmessideco írta:Amúgy csak nekem nem tetszik Tarantino, mint rendező
sjd írta:wtf?Primitive írta:Tegnap néztem meg a Memento-tkétszer
Nagyon elnyerte a tetszésemet. Tarantino bácsi nagyon kreatív.
![]()
A Memento-t Nolan írta és rendezte
wtf?Primitive írta:Tegnap néztem meg a Memento-tkétszer
Nagyon elnyerte a tetszésemet. Tarantino bácsi nagyon kreatív.
A Szigorúan piszkos ügyek másolata.Egy az egyben ugyanaz.sjay írta:Kinek mi a véleménye A Tégláról?
Pont most kezdem nézni
Nekem bejött nagyon a film amikor néztem, de mindenkinek más az ízlése, így nehéz állást foglalni... (Egyébként imdb-n 8.5/10-es osztályzata)sjay írta:Kinek mi a véleménye A Tégláról?
Pont most kezdem nézni
Ha nem a szinkronosra utazol, akkor btjunkie, thepiratebay stb.Lionel85 írta:A Nevelésből elégséges című sorozatból keresek epizódokat, mert nagyon kevés helyen van fent. Nem elterjedt sorozat, pedig elég vicces.
Olyat találtam, ahol fent van 5-6 rész, mivel nem nézem a sorozatot, nemtom ez kevés-e vagy sok, ha jó akk küldök pm-etLionel85 írta:A Nevelésből elégséges című sorozatból keresek epizódokat, mert nagyon kevés helyen van fent. Nem elterjedt sorozat, pedig elég vicces.
Köszifcbarca0827 írta:Nekem is a 4. a favorit és a 10 perc sokk után én is valami hasonlót mondtam, mint, amit leírtál.soadroli írta:5. évadot hol tudom online nézni?
Torrent oldalakon nem nagyon találom
http://isohunt.com/torrents/?ihq=dexter+season+5 Ezen, mit nem találtál?![]()
Nekem is a 4. a favorit és a 10 perc sokk után én is valami hasonlót mondtam, mint, amit leírtál.soadroli írta:5. évadot hol tudom online nézni?
Torrent oldalakon nem nagyon találom
Na végre.lui1698 írta:Más: elkezdtem pörgetni a Ments meg!-et. Első 4-5 rész után megfordult a fejemben, hogy talán ráhagyom, de aztán tegnap elkapott a sorozat és meg se álltam a második évad 3. részéig.
Első évadot én 7.5/10-re értékelem.
Nekem is azbence-barca írta:soadroli írta:Dexter 4. évad
Aztabüdösrohadtkummaéletbe
Ugyeugye?
Nekem a kedvenc évadom volt
soadroli írta:Dexter 4. évad
Aztabüdösrohadtkummaéletbe