2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem én írtam ki ez az orbitális hülyeséget, hogy reméled, ez kamu... Ezt komolyan gondolod, hogy valaki csak úgy írna ilyet, hogy a nyomorúságos papírfecnijét ezzel adja el?... Azt még te írod, hogy benéztem valamit, normális vagy ember? Honnan jön ez a sok zseni?Rewolution5 írta:szerk.: rinku- valamit benéztél
minden rák halálos..csak a gyors operáció, sikeres operáció lehet a megoldás ..S.Agüero írta:Májrák az nem halálos?![]()
![]()
![]()
Vagy ha hamar észlelik nem az?
Bocsásson meg nekem mindenki, de de egy idióta vagy...Rewolution5 írta:remélem ez nagyon kamu..![]()
![]()
![]()
Hát nagyon igaznak tűnik, s elképesztőnekRewolution5 írta:remélem ez nagyon kamu..LM10 írta:ÚRISTEN!! A SPORT szerint Abidalnak májrákja van!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
remélem ez nagyon kamu..LM10 írta:ÚRISTEN!! A SPORT szerint Abidalnak májrákja van!!![]()
![]()
lassan pörgeti szét a motort, de ha már szétpergette ..hú .. igen ..nagy lépéseivel gyorsan halad előre ..így van vele Piqué is csak évekig tart míg megfordul...Fecooo írta:nem gyors, nem technikás? khm... bár minden falábú ilyen lenne, mint Eric király... a gyorsasága szintén becsapós, ugyanis lehet, h lassabban gyorsul, mint mondjuk Messi, viszont "végsebességben" a csapat egyik legjobbja...
Jaja! Nem mindennapi látvány volt az a csukafejes!bali 15 írta:Tegnap azt hittem, hogy az a csodás fekvő mentés egy sunyi kis kezezés volt.![]()
Aztán láttam az ismétlésben, hogy "úriember" maradt még ebben a helyzetben is és szabályosan mentett.
nem gyors, nem technikás? khm... bár minden falábú ilyen lenne, mint Eric király... a gyorsasága szintén becsapós, ugyanis lehet, h lassabban gyorsul, mint mondjuk Messi, viszont "végsebességben" a csapat egyik legjobbja...Fernando írta:Iszonyat nagy kedvenc lett nálam tavaly és idén Abidal. A Barca egyik legértékesebb (legfontosabb) tagjává vált. Eszméletlen amit művel. Nem gyors, nem technikás, de olyan higgadt olyan jól passzol és helyezkedik és annyira agilis, hogy ezek lehet csak rontanának rajta.
Birodalmi lépegető... Jaj.. ez nagyon ütöttlui1698 írta:Szerintem ahhoz képest milyen szép szál legény elég gyors (leginkább egy birodalmi lépegetőre hasonlít futás közben).Fernando írta:Nem gyors, nem technikás, de olyan higgadt olyan jól passzol és helyezkedik és annyira agilis, hogy ezek lehet csak rontanának rajta.
Szerintem ahhoz képest milyen szép szál legény elég gyors (leginkább egy birodalmi lépegetőre hasonlít futás közben).Fernando írta:Nem gyors, nem technikás, de olyan higgadt olyan jól passzol és helyezkedik és annyira agilis, hogy ezek lehet csak rontanának rajta.