Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1x???? 2004 óta vagyok fórumon, és kb. fél évente előjön.levproff írta:nem nehéz, 9-nek a többszörösei 81-ig.Rewolution5 írta:valaki rajött, hogy csinalja?
Amúgy ez már egyszer volt.
Szerk.:Ilú megelőzött.
Ezt kiegészíteném: az összes 9 többszöröse számnál(9,18,27,36,45,54,63,72,81) mindig ugyanaz a szimbólum vanIlúvatar írta:megoldás: 9-es szám többszöröseRewolution5 írta:valaki rajött, hogy csinalja?
nem nehéz, 9-nek a többszörösei 81-ig.Rewolution5 írta:valaki rajött, hogy csinalja?
Dehogynem. Volt már ennél csomó erősebb. A 2004es cunami az 9.1es volt azt hiszem és az a 3ik legerősebb. De azt biztosan tudom hogy 1960ban Chilében volt a legerősebb ami valaha volt,9.5ös.Capon írta: Ekkora földrengést még nem is mértek ha jól tudom.
ez azért bazz... erős... :SFernando írta:http://www.abc.net.au/news/events/japan ... eafter.htm
Itt lehet megnézni mi lett Japánból. Elképesztően durva.
elképesztő...nem igen tudok belegondolni,h milyen érzés lehet ez...Fernando írta:http://www.abc.net.au/news/events/japan ... eafter.htm
Itt lehet megnézni mi lett Japánból. Elképesztően durva.
komolyan veszem, de az imádkozáson kívül semmit nem tudok vele kezdeni. mondjuk az egyszerű ember mindig is ennyit tudott hozzátenni ezekhez...Iniesta_1986 írta: Vegyük komolyan a dolgokat, a történéseket! Életünk múlhat mindezeken!
Tegnap éjszaka tök véletlenül átnyálaztam az összes adót, és rátaláltam erre. Először azt hittem már régi vagy ilyesmi és sok mindenről lemaradtam, de ezek szerint friss az ügy.Fecooo írta:akinek műholdas digije van:
keressétek a digisport plust, nekem már van!
ott a 41-es csatornára került!
akinek nem digin keresztül van digisportja, az nem tudom, tudja-e fogni...
Nekem kábelen jön simán a dagi sport, nekem nincs plus. Remélem sokról nem is fogok lemaradni.Fecooo írta:akinek műholdas digije van:
keressétek a digisport plust, nekem már van!
ott a 41-es csatornára került!
akinek nem digin keresztül van digisportja, az nem tudom, tudja-e fogni...