neobarca írta:
Értettem elsőre is!
Csak az a baj, hogy elkezdődik a szezon. A Pacers lecsapott rá. On-ra teszem amit tanácsoltál elcserélném, de nem engedi mert a fizetési sapka miatt. Ezért kérdeztem, hogy azt ki lehet e kapcsolni.
Amúgy az sem világos, hogy hogy lehet pl a Miamiban, Bostonban, Lakersben, stb több nagy sztár nagy fizetéssel míg nálam összesen Stoudemire-nek van 10milla felett. Többiek 4körül vagy még annyi se...

Nem lehet kikapcsolni a fizetési sapkát, hát pont ez a lényege az NBA-nek, s az összes tengerentúli profi sportnak!
Gondolom Billupsnak is van szép fizetése azért!
http://apalyaszelen.blog.hu/2009/08/22/fizetesi_sapka_1
Elég bonyolult egy rendszer a fizetési sapka, de itt az alapok le vannak írva, kezdj „beletörődni” le kell mondjál Anthonyról!Mint amit linkeltem ott is le van írva vannak dolgok amik nem számítanak bele a sapkába, Bird jogok, egyéb lejáró szerződés jogok stb stb!Ezért van az, hogy ha egy csapat „széthullik” nem megy egyik pillanatról a másikra a csapatépítés!
Illetve tudnak jó csapatot fenntartani, de nem kis luxusadót fizetnek ezután!
Na a kis szabály magyarázás után, én azt javaslom neked, menj rá a draftra, illetve a szabadügynök piacon MLE-ig tudsz igazolni!Illetve cserélgess, de mint írtam is, ha nem állítgatsz trade overrideot, akkor átélheted a melodrámát!