Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Itt már a BL elődöntőre gondoltál?daffy írta:
áprilisban lesz 1 barcelona - real madrid meccs. annál jobb a világon nincs
nem szabad azzal összehasonlítani,teljesen más meccs volt, tavaly mi is simán vertük az intert,aztán már a kiesése szakbasz ők mentek továbbvitya1217 írta:idegenben az arsenal ellen is jol szerepelt a Sahtar
5-1![]()
![]()
a mi jatekunkban is benne lehet egy 5-6 -os csapas, es akkor mar nem kell kormot ragni a visszavagon....
Azóta már Pedro megmutatta mit is tud ő igazánIlúvatar írta:mekkora szégyen, hogy Messit mutatták gólszerzőnek pedig nem ő lőtte...Lionel85 írta:2009. augusztus 28., Monaco
FC Barcelona - Shaktar Donyeck 1-0
Pedro
>>Videó<<
Egy nehéz talajon lejátszott meccs volt, kemény ellenféllel, de nyerünk. Ennél csak jobb lehet.Nincs semmi bajom Messivel, de ezzel a bakival mintha lenézték volna Pedro -t.
mekkora szégyen, hogy Messit mutatták gólszerzőnek pedig nem ő lőtte...Lionel85 írta:2009. augusztus 28., Monaco
FC Barcelona - Shaktar Donyeck 1-0
Pedro
>>Videó<<
Egy nehéz talajon lejátszott meccs volt, kemény ellenféllel, de nyerünk. Ennél csak jobb lehet.
Azért én azt mondom, ha sokszor előjön, hogy „bosszú” az Internazionaléval szemben, akkor azért a Reallal szemben is lehet egy kis + motiváció (ha egyáltalán lehet ilyenről beszélni), mert ne feledjük, mikor legutóbb találkoztunk velük a BL-ben az elődöntőben kiejtettek minket!Emlékszem Raul nem kis gólt ragasztott a Bernabeuban!Plussz nem kell sokat utazgatni, de ehhez persze mindkét csapatnak tovább kell jutnia, nem lenne egy „unalmas” kis elődöntő!Messithebest írta:Nagyon nem örülök a sorsolásnak....És nem a Shakhtar miatt,mert őket úgyis legyűrjük,de a Real is valszeg befog jutni és akkor már kicsit sok lesz a Clasicókból.....Reménykedem az Angolokban.....
ebben nem vagyok otthon,de itt biztos válaszolnak.vation írta:Köszi,
Hol lehet rá jegyet venni?
Mennyi lehet? Gondolom több ár..
daffy írta:áprilisban lesz 1 barcelona - real madrid meccs. annál jobb a világon nincsHali,
Na kiderült, hogy melyik meccsre lenne érdemes kilátogatni??
Volt már sorsolás?
Köszi
áprilisban lesz 1 barcelona - real madrid meccs. annál jobb a világon nincsHali,
Na kiderült, hogy melyik meccsre lenne érdemes kilátogatni??
Volt már sorsolás?
Köszi
LM10 írta:Üdvvation írta:Hali Mindenki,
Segítséget szeretnék kérni.
Apum nagy kedvence a Barcelona és arra gondoltunk meglepjük egy Barcelonai meccsel valamikor áprilisban születésnapjára.
Ha helyzet az, hogy én egyáltalán nem értek a focihoz.
Jó lenne, ha adna valaki tippet, hogy milyen meccsre lenne érdemes kilátogatni az említett hónapban.
Azt is jó lenne tudnom, hogy hol tudok jegyet venni. internet, itthon valahol, stb.
Köszönöm szépen..Ha a pénz nem számít, akkor BL meccsre is mehettek, az drágább mint egy bajnoki meccs. Szerintem a holnapi sorsolást várjátok meg, és utána lehet már mérlegelni melyik lehet a legjobb meccs.
Mihu írta: Egy vereség megfoghat minket nagyon....előbb utóbb úgyis ki fogunk kapni a Madridtól. Ami késik nem múlik. Kicsit egyébként én is félek attól, hogy a sok gyökér divat madridos egy esetleges elődöntőbeli továbbjutás után egy évig mást se szajkózna, csak azt hogy "kuss, a BL-ből úgy kiütöttünk benneteket mint a sz.rt". Csak ez idegesítene, semmi más.
Még akkor is benne van, hogy Busi rossz kaput néz ki magánakMessiFan írta: Jó csapat a Sahtar de ha nincs náluk a labda, akkor nem tudnak gólt lőni![]()
Én jobban örültem volna egy Internek vagy Real-nak mint a braziloknak. Ha otthon játszanánk a visszavágót, pillanatnyi kétségem se lenne afelől hogy továbbmegyünk. De így meleg lesz.csababarca írta:Nehogy már egy Sahtartól mi féljünk emberek.![]()
Mi lett volna itt ha egy Chelseat kapunk...
Simán kell továbblépni, itthon egy magabiztos 2-0, idegenben meg lövünk 1et úgyis, 4et meg nem fogunk kapni.
Elődöntő már érdekesebb, remélem kiveri a Spurs a madridot. Nem mert félek tőlük, csak az a 4 klasszikus nem lenne jó, ráadásul egy esetleges vereség megfoghat minket nagyon.
De az még messze van, ahhoz tovább kell jutni.
De ha nem jutunk tovább az a mi szégyenünk lesz.