Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát, szerintem felfogás kérdése is lehet. Az 1. az védekezőbb, a másik az támadóbb némileg. Ezen is elgondolkozhatsz. A pontrúgás meg nagyon nagy fegyver tud lenni. Amióta van egy kiemelkedő pontrúgóm, azóta kb minden meccsen lövök szabadból gólt. Már nem egyszer hozott nekem pontot.Barcaman1993 írta:Taktikai tanácsot szeretnék kérni!
Forma/erőnlét függő is lehet akár, de ezek alapján nálam egyértelmű, hogy 2-3. A pontrúgás az egy SE, amiből vagy kapsz valamennyit, vagy nem, de szerintem a jó értékelés lényegesen fontosabb egy közepesnél nem sokkal jobb pontrúgásnál.Barcaman1993 írta:Taktikai tanácsot szeretnék kérni! Gondolom elég sokan tudják, hogy 5-4-1-ben játszom széleken támadással. Szert tettem pár új játékosra, de nem tudom, hogy milyen felállással is kezdjek.
van 4 szélsőm: Eddigi kezdők:
1. nagyszerű szélsőjáték, gyenge játékszervezés, megfelelő védekezés, középszerű átadás, lenyűgöző pontrúgás (eddig szabadrúgás lövőm).
2. kiemelkedő szélsőjáték, megfelelő játékszervezés, pocsék védekezés, jó átadás (jól fejelő, remek pontrúgó)
Most szereztem:
3. kiemelkedő szélsőjáték, gyenge játékszervezés, gyenge védekezés, jó átadás (jól fejelő)
4. kiemelkedő szélsőjáték, gyenge játékszervezés, megfelelő védekezés, középszerű átadás
5. A csatárom is jól fejelő.
Szerintetek, hogyan kéne fölállnom? A 2. számú biztos kezdő és a 4. számú meg tuti csere. A kérdés az, hogy az 1. vagy a 3. játszon? Az első mellett szól a magas pontrúgás és, akkor 2 jól fejelő játékosom lenne a pályán, de kisebb a szélsőjátéka és az átadása. Vagy a 3. és, akkor 2. számú lőne a szabadot (kisebb lenne a pontrúgás), és akkor 3 jól fejelő lenne a pályán és 2 játékos a pontrúgásnál, nagyobb a szélsőjátéka és az átadása. Szóval, akkor az 1. vagy a 3.? Én nem tudom eldönteni. Nem tudom, hogy mennyire hatásos ez a magas pontrúgás jól fejelő speccel. Várom a válaszokat.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, te totál semmi.. Még a 100% körüli esélyeseknek sincs nagy sanszuk a válogatottságra, nem hogy az az alattiaknak..FtcSikiHun írta:Üdv SikoraM !!
Az alábbi játékosaid bekerültek az adatbázisba vagy adataik frissültek:
Mario Palacios (287383993) - Teljesítmény potenciál: 37% - Képesség: 4.8
Nedas Šalnaitis (308356639) - Teljesítmény potenciál: 67% - Képesség: 7.4
Salnaitis még csak 18 éves, remek csatár szerintetek van esélye a válogatottra?
Pár napot kell várni, amíg megkapod a csapatot! Régebben volt az egy hét is, most nem tudom mennyi pontosan, de sztem leírták neked valahol.FCB.Gabesz írta:regisztráltam,de itt mit kell csinálni?
a saját csapatomat nem találom itt.
még az, nekem se sűrűn, de találgatnak jó skillűeket, de általába 16 éves és közelebb van akkor is a 17hez + a többi képesség max gyenge szóval érdekes...MQuC írta:Az mitől van hogy ennyire trágya játékosokat találnak ifiben az edzőim? Szerintem jónál még nem volt jobb képességű. Abból is csak egy kettő.
Te se lehetsz gyenge, ha meg tudod jegyezni melyik megfigyelő kit hozott felRinku írta:Szerintem egyszerűen csak nincs szerencsétek, megesik az ilyen. Bár ha sokáig (kb 4 alkalommal) nem hoz valami normálisabb játékost, én ki szoktam rúgni és újat veszek fel, elég türelmetlen vagyok, ha csapnivaló-gyengéket hoz nekem, mert ilyen nem kell.
Múlt héten lecseréltem a régieket, két új vettem fel, elég volt az egyiket felhívni és már most van egy középszerű átadású jó szélsőjátékot elérhető kb 15 éves 80 napos játékosom!Remélem lesz még egy jó védekezése, igen elégedett lennék!
Tudtommal az ifiknél a max szint az a remek. Ha már 1-2 17 éves pár napos jót ki tudsz nevelni, akkor azért elég szerencsésnek mondhatod magad.MQuC írta:Az mitől van hogy ennyire trágya játékosokat találnak ifiben az edzőim? Szerintem jónál még nem volt jobb képességű. Abból is csak egy kettő.
Erre én is kiváncsi lennék, mert nálam is ugyanez van.MQuC írta:Az mitől van hogy ennyire trágya játékosokat találnak ifiben az edzőim? Szerintem jónál még nem volt jobb képességű. Abból is csak egy kettő.
Most épp 2 szezon közti szünet van, ezért nem lesz mostanában meccs. Egyébként minden héten 2 meccs van és ha az embernek van ificsapata, akkor még1 (esetleg kettő 3 hetente). Ha jól tudom, akkor talán márc. 23-tól kezdődik a szezon. Úgyhogy nem kell olyan gyorsan letenni róla. Addig meg kiismerheted egy kicsit a játékotTivornya írta:Hát 2 nap múlva lesz egy bari-meccsem...de ha ez a játék ennyire lassú, akkor asszem hamar leteszek róla
Hát 2 nap múlva lesz egy bari-meccsem...de ha ez a játék ennyire lassú, akkor asszem hamar leteszek rólarhynn írta:Kötöttél le barátságost? Ha nem, akkor elég kevés meccsed lesz mostanábanTivornya írta:Na regeltem a játékba...van még mit kitapasztalnom, de már nagyon várok egy meccset