B. Tamás írta:
Daffy: nem tudom, ezt miért gondolod így, s noha tiszteletben tartom a véleményed, annyit azért megjegyeznék, hogy a Spursben egy Gomis helyett van egy Crouch, aki be tudja lőni az üres kapuba a labdát (lásd Milánó) és van egy Lennon-Bale kettős, amelyek közül bármelyik megver minden szélsőhátvédet a Földön, talán a január óta levő Abidalt nem, de egyébként mindenkit. A Lyon = Spurs szerintem korántsem valós, sőt, amíg a Lyonnak az irányítója egy tehetséges, de még nem bizonyított Gourcuff volt, addig a Spursnek Van der Vaart, akinek van elég nemzetközi rutinja egy ilyen párharchoz.
Szóval szerintem bőven nem favorit a Madrid. A Lyon ellen az volt.
de ez is csak papíron

a bajnokságban nem hozzák olyan magabiztosan még a kisebb csapatok ellen sem a meccseket. a bl-ben pedig a mutatott játékuk finoman fogalmazva sem az igazi. szimpatikus és hajtós kis csapat,akik veszélyes kontrákra képesek,de akadozó és nagyon rapszódikus teljesítménnyel. nincs kétségem afelől,hogy koncentráltan fog kiállni a real. egyre jobb formát mutató benzema,marcelo remélhetőleg megmarad és ha a sérülések is elkerülnek,akkor én nem aggódom.
hopp,kihagytam a védelmüket: Corluka, Dawson, Gallas, Assou-Ekoto. ez bőven verhető,így ha megemlítetted bale,lennon kettőst,akkor ne felejtsük el,hogy cé és dm,benzemával kiegészülve szintén jobb,mint az említett hátvédsor. gólgazdag meccsekre számítok,élvezhető focival.