Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gyönyürű, még mindigL.Messi 10 írta:Egy kis kedvcsináló: http://www.youtube.com/watch?v=kAhuzhVX ... r_embedded
Nem rossz! Militonak örülök ahogy Bojannak is. Remélem mindketten jó meccset fognak játszani, rájuk fér. Talán Villát pihentettem volna, de a 2. félidőben mindenképpen látni akarom Afellayt!lui1698 írta:Valdés, Alves, Piqué, Milito, Adriano; Xavi, Mascherano, Iniesta, Messi, Bojan y Villa[/i]
Utoljára a Bilbao úszta meg gól nélkül a kupában, nem hinném, hogy ez a sorozat most szakadna megIlúvatar írta:2-0 a tippem.
Remélem most elkerülnek a sérülések.
Én is úgy tudom, hogy a következő szezontól.ikida írta:Nem, ha jól tudom akkor az csak a következő szezontól érvényes.samy85 írta:olvasom a gyorshírekben, hogy a Getafe csak ma repült ek Barcelonába az esti bajnokira.... de nem az volt hogy ezt a szövetség megtiltotta?? akkor most Büntetik a Getafét? v mi?
Vagy csak ezzel is minket akartak "figyelmeztetni"?
Nem, ha jól tudom akkor az csak a következő szezontól érvényes.samy85 írta:olvasom a gyorshírekben, hogy a Getafe csak ma repült ek Barcelonába az esti bajnokira.... de nem az volt hogy ezt a szövetség megtiltotta?? akkor most Büntetik a Getafét? v mi?
Vagy csak ezzel is minket akartak "figyelmeztetni"?