La Masia - Barça fiatalok
[quote="LM10"][quote="Varatrix"]Fontás nem kap saját topikot az előléptetése alkalmából?[/quote]
Ezt én is felvetettem már. De hivatalos válasz nem jött. Pedig innentől állandó tag lett, nem 1-2 meccsre hívtuk fel. Szvsz a nyáron a profi szerződés is jönni fog.[/quote]
Tényleg. Miért is nem?
Ezt én is felvetettem már. De hivatalos válasz nem jött. Pedig innentől állandó tag lett, nem 1-2 meccsre hívtuk fel. Szvsz a nyáron a profi szerződés is jönni fog.[/quote]
Tényleg. Miért is nem?
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
ifiknél Benja talált be az 52. percben , ezennel 1-1..hajrá 

Hali!Tényleg félidő van,de csak normál emberelőnyben vagyunk.A 19. percben szerezte meg a vezetést a Huesca Sevilla C. révén és a 41. percben állították ki Molinero F.-t,palesz77 írta:Ha lehet hinni a bwinnek:
Huesca 1 - 0 Fc Barcelona B
Most van félidő. A 42. percben begyűjtötte a hazai csapat a 2. piros lapját is, szóval nem reménytelen a meccs, egy egész félidő kettős emberelőnyben... Én sajna kezdőt nem tudok írni, mert az nincs, de ha valaki tudja hol lehet megtalálni az mutathatná, hogy ma kik alkotják az ifi kezdőjét... Előre is kösz.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
bwin szerint kettő. Mindegy, a lényeg hogy - minimum 1 - ember előnyben játszhatnak a csikók egy egész félidőt, remélem ezt sikerül a javukra fordítani.L.Messi 10 írta:
eredmenyek.com szerint 1 piros volt.
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
eredmenyek.com szerint 1 piros volt.palesz77 írta:Ha lehet hinni a bwinnek:
Most van félidő. A 42. percben begyűjtötte a hazai csapat a 2. piros lapját is, szóval nem reménytelen a meccs, egy egész félidő kettős emberelőnyben... Én sajna kezdőt nem tudok írni, mert az nincs, de ha valaki tudja hol lehet megtalálni az mutathatná, hogy ma kik alkotják az ifi kezdőjét... Előre is kösz.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Ha lehet hinni a bwinnek:

- LM10
- Director del Fútbol
Ezt én is felvetettem már. De hivatalos válasz nem jött. Pedig innentől állandó tag lett, nem 1-2 meccsre hívtuk fel. Szvsz a nyáron a profi szerződés is jönni fog.Varatrix írta:Fontás nem kap saját topikot az előléptetése alkalmából?
- Varatrix
- Director del Fútbol
Fontás nem kap saját topikot az előléptetése alkalmából?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Amúgy amit eddig láttam róla, az nem győzött meg. Ügyes srác, de semmi különleges. Gyors, cselez is, technikás is, de mindet középszerűen csinálja szerintem. Nyilván nagyon fiatal még, bőven beérhet, és világklasszis lehet belőle. És hát nyilván nem véletlen kerül ilyen gyorsan felfelé, az ottaniak sokat látnak benne, és mivel ők látják rengeteget, ezért nyilván jól tudják, hogy mire képes 

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Csak edzeni van a nagyokkal. Bemutatkozni még nem most fog szerintem. Bár, sosem lehet tudni. Hétvégére szerintem visszamegy a tarcsiba.Messithebest írta:Te hol láttad őt az első csapatban?? Én még a B-ben sem nagyon láttam....szszabolcs19 írta: Gerard Deulofeu
Végre az első csapattal van, még ha egy kis időre is, de ott van:)

-
- Jugador del Barça
Gerard Deulofeu
pl: Itt az eurobarcában van abban a cikkben, ami Fontás-ról szól... Had ne részletezzem a cikket!!!
És gerard az ifi tagja, és 1 meccset már játszott a barca B-ben, és most Pep felhívta az első csapathoz edzésre...
Nagyon teknikás a srác, van jövője!!! Az egyik legnagyobb tehetségnek tartják az ifik közt!!!
pl: Itt az eurobarcában van abban a cikkben, ami Fontás-ról szól... Had ne részletezzem a cikket!!!
És gerard az ifi tagja, és 1 meccset már játszott a barca B-ben, és most Pep felhívta az első csapathoz edzésre...
Nagyon teknikás a srác, van jövője!!! Az egyik legnagyobb tehetségnek tartják az ifik közt!!!
Hm, így már más 

- Messithebest
- Director del Fútbol
Hmm jogos...MessiFan írta:Szerintem ha minden jól megy akkor Fontás jövőre kap a nagycsapatba egy szerződést és majd 1x Puyol utódja lehet.
Én lennék a legboldogabb, ha majd a mostani ászok után is legalább 5 sajátnevelés lenne a kezdőben és a padon vagy 3 :d
http://en.wikipedia.org/wiki/Gerard_DeulofeuMessithebest írta:Te hol láttad őt az első csapatban?? Én még a B-ben sem nagyon láttam....szszabolcs19 írta: Gerard Deulofeu
téltől van az első "utánpótlás" csapatban

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Én is ezen gondolkoztam, asszem 15-16 éves még csak, és a B-keretben se volt még...Messithebest írta:Te hol láttad őt az első csapatban?? Én még a B-ben sem nagyon láttam....szszabolcs19 írta: Gerard Deulofeu
Szerintem ha minden jól megy akkor Fontás jövőre kap a nagycsapatba egy szerződést és majd 1x Puyol utódja lehet.
Én lennék a legboldogabb, ha majd a mostani ászok után is legalább 5 sajátnevelés lenne a kezdőben és a padon vagy 3 :d
http://en.wikipedia.org/wiki/Gerard_DeulofeuMessithebest írta:Te hol láttad őt az első csapatban?? Én még a B-ben sem nagyon láttam....szszabolcs19 írta: Gerard Deulofeu

- Deus
- Boixos Nois
Khm, Wenger felfigyelt már erre a gyerekőcre... azon van hogy megszerezze.szszabolcs19 írta:Jól jegyezzétek meg ezt a nevet... mert belőle igen igen jó játékos lesz majd!!!
Gerard Deulofeu
mint anno fabregast.

- Messithebest
- Director del Fútbol
Te hol láttad őt az első csapatban?? Én még a B-ben sem nagyon láttam....szszabolcs19 írta: Gerard Deulofeu

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- 9Dave
- Capitá del Barça
Nem szeretném hogy elmenjen Maxwellsamy85 írta:Minden bizonnyal az első csapat tagja lessz mert a Milán bejelentkezik Maxwellért! Nyáron !

"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
- samy85
- Capitá del Barça
Minden bizonnyal az első csapat tagja lessz mert a Milán bejelentkezik Maxwellért! Nyáron !

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
-
- Jugador del Barça
Jól jegyezzétek meg ezt a nevet... mert belőle igen igen jó játékos lesz majd!!!
Gerard Deulofeu
Remélem nem köp bele senki a levesébe, és szép karriert tud majd befutni:)
Üdv: Szab
Gerard Deulofeu
Remélem nem köp bele senki a levesébe, és szép karriert tud majd befutni:)
Üdv: Szab
lásd bajnoki meccsek topic...menczel írta:Fontásnak nyissátok meg a saját topicot, itt az ideje. .
Fontásnak nyissátok meg a saját topicot, itt az ideje. Legalább akkora tehetség a gyerek, mint Piqué. Bár valószínűbb, hogy Pep inkább Busit játszatja védóként, mert akkor még a kiváló formát futó Masc is befér a kezdőbe, de ne aggódjunk lesz esélye bizonyítani.
Egyébként a srác a B-ben vkp-t is játszik, mivel Bartra és a szupertehetség Muniesa gyakran kezdenek belsővédőként.
Egyébként a srác a B-ben vkp-t is játszik, mivel Bartra és a szupertehetség Muniesa gyakran kezdenek belsővédőként.
-
- Capitá del Barça
Szerintem ő még nagy karriert fog befutni a Barcelona csapatában.LM10 írta:Abidal sajnálatos hiánya miatt, a SPORT úgy tudja, hogy Fontás minimum a szezon végéig a nagycsapathoz fog tartozni. Most bizonyíthat Fontás, és jövőre ő pótolhatja Militót.

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!