Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Buffon megmondta hogy nem megy el tőlünk semmi pénzért, Spalletti pedig a Juventust is visszautasította, mert Ő nem akar eljönni.albicelesteX írta:Buffon szerintem robbanthatatlan ráadásul nem hiszem,hogy eljönne. Spallettit vissza.
Ti lennétek az elsők ha jól tudom, akiknek nem Olasz tulajdonosuk lenne.albicelesteX írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... s-2070676/
Róma újra virágozni fog???Nagyon nagyon boldog lennék,de vannak fenntartásaim.
Tiszta Barátok Közt mi?Mihu írta:Nem nagyon követem az idei olasz bajnokságot, de nekem úgy rémlik hogy 10 meccsel ezelőtt még az Inter valahol a 6. hely környékén szerénykedett nem?Ha nagy hülyeséget mondtam akkor bocsi, de valami ilyesmi emlékfoszlányaim vannak. Most meg azt látom hogy 2 pontra megközelítették a Milan-t, és jövőhéten milánói derbi....igencsak meglepődtem
példát vehetnének róla a csapattársai.Fecooo írta:nah a szokásos eredmény született, a traktorosok ismét felvették a .opóálarcot
a meccs gázos volt, a Capitano ismét hozta a Lazio ellen szokásos önmagát
Forza Roma!
Ha meg is marad ez a keretük, legalább 10-12 csapat van, aki komolyabb játékerőt képvisel. Én nem várok tőlük sokat. Az impotens Bundásligában jól mennek. Vakok között félszemű....LG írta: ...a Dortmund nem bizonyított mostanában nemzetközi szinten, de aki ilyen fölényesen vezeti a Bundes Ligá-t, és otthon képes fölénes győzelmet aratni a Bayen ellen, az sztem simán leverne ilyen Rómákat.
Amúgy kíváncsi is leszek rájuk, milyenek lesznek a BL-ban.