2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ugye most lőtt egy oltári nagy gólt! ezzel akarja megmutatni hgy ő kell ide ami így is van, csak ezt ő ugy gondolja ha belátják hogy szükség van rá, és mindenképp ragaszkodnának hozzá, akkor a fizetés emeléssel "meggyőzhetik" őt a hosszabbításról. amugy a katalán sport napilap arról számolt be hogy a héten aláírhatja az új szerződését.Bob_Marley írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... es-2069670
Nem tetszenek ezek a hírek, remélem mindenki belátja a közös további munka a legmegfelelőbb a feleknek!
Nagyon érdekes dolgok vannak a háttérben! Egyrészről más portálon azt olvasni, a klub egyéb juttatásokkal próbálja Alvés fizetési igényeit kompenzálni, magyarul egy plusz befektető adna x ideig Alvésnek pénzt, miközben természetesen hirdetésre kerülne a csapatnál.Bob_Marley írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... es-2069670
Nem tetszenek ezek a hírek, remélem mindenki belátja a közös további munka a legmegfelelőbb a feleknek!
Végre bazz, márcsak várunk és figyelünk.Alberto10 írta:http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... -this-week
A hetekben hosszabbíthat Dani.Jó hír, igencsak megéreznénk, ha elmenne, de ez azért végig valószínűtlennek tűnt nekem...
az alább linkelt Alves nyilatkozat eredetiségét megkérdőjelezném...
Rúghatna, de nem fog, mert újra jön az a töketlen tuyimutyizás a 16-son belül, amitől már a falramászok... Egy költői kérdés: ki, mit akar a 16-son belül? Mi a cél? Kapu mögül gólt lőni? Igen, onnan! 20 lövésből 3 beakad ilyen akcióból. Hetente rúghatnánk 5- gólt, ha már a 16-osról lőnének... Ez a Barca szindróma, az erőltetett hülyeség, hogy mindig mindent megkerülni és ahelyett, hogy széthúznák a védelmet, mindenki befelé cselez... Balszél abszolút nincs, egy holt fogalom, csak jobbszél és középső támadások vannak... Személy szerint Fabregas oda megy és ott marad, ahol akar, KELL EGY BALSZÉLSŐ! Amíg Henry itt volt, ha nem is volt kiváló a balszélen, de legalább megoldotta a feladatát és addig nagyobb terünk volt táamdni. Ez a terület a 2/3-ra csökkent a távozásával, Abidal kiesésével kompletten lezárult a balszél, Maxwelltől, Adrianotól nevetséges olyat kívánni, hogy legalább megközelítsék Abidal idei szintjét. Ez az ember olyat tett, amire sosem gondoltam volna, a fejem fogom, hogy ezt a csapást is pont mi kapjuk... (no, de ennyit a balszélről, hiszen Alvesról beszéltünk)S.Agüero írta:Mikor megláttam, h ellövi én is azt hittem fölébikázza, de elképesztő nagy gólt rúgott!
Rúghatna még pár ilyen a későbbiekben is.![]()
jól is játszott, minden összejött neki!
Talán mert itt nem erre megy ki a játék. Mármint pl edzéseken és meccseken is a passz játékot erőltetik. Így kicsit rossz megfogalmazás, de "elszoktak" a lövésektől. Jóval kevesebbet vállalkoznak, és kevesebb önbizalommal is, hiszen ehhez is gyakorlás kell. Szerintem ez lehet a probléma.danko94 írta:Ez az a mondtam amivel teljesen egyet értek és régóta keresem a választ rá. Henry, Villa, Ibra, Alves, Toure és még sorolhatnám azokat a játékosokat akik a Barca előtt a csapataikban hatalmas lövők voltak és óriási gólokat vertek, és itt pedig rendre elrugdosták a fenébe a lasztikat. Nem értem Alvesnél sem, mondjuk most végre kijött belőle a gól, de eddig hányszor bombázott ilyen labdát az égbe? Ha valakinek van vmi ötlete, hogy miért van ez a Barca betegség, ossza már meg.
Keitát kihagytaddanko94 írta:Ez az a mondtam amivel teljesen egyet értek és régóta keresem a választ rá. Henry, Villa, Ibra, Alves, Toure és még sorolhatnám azokat a játékosokat akik a Barca előtt a csapataikban hatalmas lövők voltak és óriási gólokat vertek, és itt pedig rendre elrugdosták a fenébe a lasztikat. Nem értem Alvesnél sem, mondjuk most végre kijött belőle a gól, de eddig hányszor bombázott ilyen labdát az égbe? Ha valakinek van vmi ötlete, hogy miért van ez a Barca betegség, ossza már meg.Rinku írta:Na ez volt az a lövés, amit Barcelónába érkeztekor gyökeresen elfelejtett rúgdosni... De nem csak ő, hanem a cimborái is..
Ez az a mondtam amivel teljesen egyet értek és régóta keresem a választ rá. Henry, Villa, Ibra, Alves, Toure és még sorolhatnám azokat a játékosokat akik a Barca előtt a csapataikban hatalmas lövők voltak és óriási gólokat vertek, és itt pedig rendre elrugdosták a fenébe a lasztikat. Nem értem Alvesnél sem, mondjuk most végre kijött belőle a gól, de eddig hányszor bombázott ilyen labdát az égbe? Ha valakinek van vmi ötlete, hogy miért van ez a Barca betegség, ossza már meg.Rinku írta:Na ez volt az a lövés, amit Barcelónába érkeztekor gyökeresen elfelejtett rúgdosni... De nem csak ő, hanem a cimborái is..