Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Lionel85 írta:Játékvezetői tévedések a Barça kárára válogatás
>>Videó<<
Személy szerint nem mindegyikkel értek egyet, de az esetek 90%-ban szerintem jogosak a sérelmeink. A csapat mentalitására és tartására pedig méltán lehet büszke minden FCB-fan, mivel sosem volt Pep részéről olyan sajtóhadjárat a bírók ellen, mint amiket a portugál szervezett az elmúlt években.
Mennyi negatív ítélet ért minket és mégis minket könyvelnek el a bírók kedvenceivé. Na, hát ezeknek az embereknek pont jó megmutatni ezt a 8 perces videót, ami csak töredéke annak, amit elszenvedtünk már eddig. És még mennyit fogunk...
Most olvastam Sporton, hogy Pedro valószínűleg a Villarreal ellen már játszhat,bali 15 írta:De. Szerintem félreírták vagy változtatott Sergio Batista.Tocy írta:Nem úgy volt, hogy Messi és Mascherano nem megy?
Ami nekünk nem túl jó...![]()
Más: meddig sérült még Pedro és Puyol?
(már kérdeztem csak nem kapta rá épkézláb választ)
De. Szerintem félreírták vagy változtatott Sergio Batista.Tocy írta:Nem úgy volt, hogy Messi és Mascherano nem megy?
Jó látni, hogy Militot behívták, remélem bejátssza magát a Copa America keretbeab1daL írta: Argentina (Messi, Milito and Mascherano)
USA – Argentina (Saturday 26 March. New York)
Costa Rica – Argentina ( Tuesday 29 March. San José)
http://fcbarcelona.com/web/english/futb ... rtits.htmlBob_Marley írta: Huh ezt azért gondold át még egyszer!
Huh ezt azért gondold át még egyszer!MessiFan írta:Már csak 11 meccs van hátra + a BL meccsek úgyhogy pont a legrosszabbkor jött..
Getafe, Villareal, Almeira, Madrid, Madrid, Osasuna, Real Sociedad, Espanyol, Levante, Deportivo, Málaga.
Nagyon félek, hogy nem fog sikerülni megvédeni harmadjára is a bajnoki címet. Csak 5 pont van a 2 csapat között és ha nem adnak bele apait anyait a srácok és nem nyerik meg a bajnoki meccsek könnyebb csapatok elleni derbit (nehezebbeken őket értem: Villareal, Espanyol, Madrid) akkor nem hinném hogy a Madrid botlana.
Talán a világ 2 legjobb csapata küzd a címért. Elképesztő, hogy 21 pont különbség van az 1. és a 3. között.
Nem lennék öngyilkos ha nem sikerülne a címvédés mert 30 meccsből 26-ot megnyerni, 3-at x-elni és 1x kikapni az emberfeletti én úgy gondolom.
Szurkoljunk Abidalnak és a csapatnak hogy harmadjára is megmutassák a Madridnak, hogy nem tágítanak a trónról!
Piquével nem tudom mi van, idén akkora hibákat tud csinálni, hogy hihetetlen. Alvessel szerintem nincs különösebb gond, Maxwell az, akinek össze kéne magát szednie, tavaly sokkal jobban játszott...LG írta:Remélem az első pont jön be.bence-barca írta:Ha minden igaz, talán most ért fordulóponthoz a szezonunk.
2 esélyt felvázoltam:
1. Többiek többszörös motiváltsággal játszanak Abi-ért, (na meg ne felejtsük Pep sincs túl jól, persze közel sem olyan vészes, mint Abidalé) és ez a plusz motiváltság jobban segít minket a szezonban, vagy
amit bár nem hinnék, de mégsem gépből vannak, meglátszik rajtuk és egy kisebb-nagyobb összezuhanás történik, persze a műtét után jön el ez a pont.De nagyon nehéz lesz, eleve Abidal kiesése óriási érvágás, a legjobb védőnk volt idén. Csak remélni tudom, h Pique végre abbahagyja a böszmélkedést, Puyol jó formába tér vissza, Alves is mutassa meg végre, h miért is akar ő komoly fizetésemelést(mert sztem ahogy mostanában játszik az nem jogosítaná fel rá), és Maxwell és Adriano is nagyon szedjék össze magukat!
Remélem az első pont jön be.bence-barca írta:Ha minden igaz, talán most ért fordulóponthoz a szezonunk.
2 esélyt felvázoltam:
1. Többiek többszörös motiváltsággal játszanak Abi-ért, (na meg ne felejtsük Pep sincs túl jól, persze közel sem olyan vészes, mint Abidalé) és ez a plusz motiváltság jobban segít minket a szezonban, vagy
amit bár nem hinnék, de mégsem gépből vannak, meglátszik rajtuk és egy kisebb-nagyobb összezuhanás történik, persze a műtét után jön el ez a pont.
Mindenképp jó döntés, a jelenlegi szezonban még sok a tennivaló, nem lehet elvonni a figyelmet igazolási pletykákkal. Az persze szerintem mindenki számára nyilvánvaló, hogy Fabregas célpont.Lionel85 írta:Rosellék nem fognak a nyilvánosság előtt beszélni az igazolásokról
http://barcanoticias.blog.hu/2011/03/11 ... ore2730013
Tehát ha jól értelmezem, bármilyen nemű találgatás innentől kezdve a sajtóban alaptalan és kitaláció. Azaz nyárig fölösleges találgatni, mert csak a bennfentesek fogják tudni, ki érkezik és ki távozik. Jó ötlet.
Menő