Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
ez meg a másik, ez a phöts előbb végignézte,h gól lesz belőle, majd visszafújta...szimpiL.Messi 10 írta:Imádom a bírókat...

Szerintem meg Vili fogta az emberét, és Juhász ment oda hátulról tök feleslegesen második védőnek egy emberre...mögüle jött RvP, úgyhogy szerintem ez Juhász sara volt most...Fecooo írta:de jó nekünk, h Juhász mellett ott van a világklasszis vilike, így pont alkalmas volt arra, h feltartsa Rolit... (legalábbis így láttam...)

Nem csak egyénileg...csapatszinten is fényévekkel jobbak...Messi-Ini írta:Szerintem a válogatott ma tisztesen helyt fog állni,és sajnos 1-2-góllal ki fog kapniÉn személy szerint nem félek attól hogy megint kapunk egy zakót,szerintem szoros meccs lesz,de kijön az akülönbség,hogy egyénileg sokkal jobbak a Hollandok!De aztán kitudja,még bármi lehet
![]()
Reméljük h ígyvan
![]()
![]()

Vili bácsi megint jó vicc hogy egyáltalán válogatott, de még hogy a védelem közepén Juhásszal az....Bob_Marley írta:Fülöp Mártpn – Lázár Pál, Vanczák Vilmos, Juhász Roland, Laczkó Zsolt – Gera Zoltán, Pintér Ádám, Vadócz Krisztián, Dzsudzsák Balázs – Rudolf Gergely, Priskin Tamás.
Cserék: Király Gábor, Komlósi Ádám, Czvitkovics Péter, Koman Vladimir, Varga József, Tököli Attila, Koltai Tamás
ha a hollandok komolyan veszik,nem ússzuk meg néggyel. egyébként szerintem tudják,hogy nem kell megszakadniuk,de így is 4-0át várokMessi-Ini írta:Szerintem a válogatott ma tisztesen helyt fog állni,és sajnos 1-2-góllal ki fog kapniÉn személy szerint nem félek attól hogy megint kapunk egy zakót,szerintem szoros meccs lesz,de kijön az akülönbség,hogy egyénileg sokkal jobbak a Hollandok!De aztán kitudja,még bármi lehet
![]()
Reméljük h ígyvan
![]()
![]()

komolyan mondom sírva fakadok! kit húzogat ez a vilike, h nemhogy válogatott lehet, még kezdő is szinte mindig és mindenkinél!???Bob_Marley írta:Fülöp Mártpn – Lázár Pál, Vanczák Vilmos, Juhász Roland, Laczkó Zsolt – Gera Zoltán, Pintér Ádám, Vadócz Krisztián, Dzsudzsák Balázs – Rudolf Gergely, Priskin Tamás.
Cserék: Király Gábor, Komlósi Ádám, Czvitkovics Péter, Koman Vladimir, Varga József, Tököli Attila, Koltai Tamás
Egy szót tudok írni: Öngyilkosság
Meglátjuk, vannak személyi változások , s remélem egy tisztes vereség lesz a vége!Szívesebben láttam volna, ha felépített védekezés, s abból 1-2 kontra!De hátha Vadóczék megolják jobban a kp-s védekezést!
Hajrá fiúk!
Egész szépen összeszedte magát a csapat, bár most meg kihagytuk a büntetőtdaffy írta:ha valaki nézi 17:00tól a sport1en az u17 magyar-románt,az láthatja az unokatesómat(illés dávid). ilyenkor büszke az ember,még akkor is,ha "csak" egy u válogatott.(igaz,hogy az eto-ban már volt az év játékosa)
szóval öröm ezt látni

sztem Laczkó annyira nem nyújtott gyászos teljesítményt, egy komoly hibájára emlékszem, azon kívül tűrhető volt szvsz, szóval őt nem bántom...Lionel85 írta:Az első félidőt végignéztem, de már a 8. percben elkönyveltem, hogy nem lesz meg a meccs, bár egy halvány egyenlítési remény még volt. A szünetben elmentem fürdeni, az 58. percben tértem vissza. Láttam, hogy 0-3 és inkább betettem a 40 éves szüzet a dvd-be.
Elek jól mozgott az első félidőben, Laczkó teljesítménye láttán pedig szerintem a Sampdoria figyelői sírőgörcsöt kaptak. Nem élete meccse volt, szerintem nem tud annyit, mint amennyire tartják. De lehet, hogy csak rossz meccse volt. A másik, szerintem túlértékelt játékost Rudolf.