Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sőt,ha az utolsó négy meccset vesszük alapul,akkor 22 gól..Nincs egy súlycsoportban a két csapat.Victor_Valdes írta:messideco írta:Mindig találtok okot, hogy a hollandokat szídjátok...
Két meccs alatt 9-et lőttek...![]()
![]()
lehetne még sorolni a többi holland generációt is amelyik szimpatikus volt, de ez...ozsimiki írta: amúgy ez a garnitúra nekem sem annyira szimpatikus mint pl a Kluivertes éra, rengeteg favágás és nagyképűség jellemzi őket, lásd VB döntő.
messideco írta:Mindig találtok okot, hogy a hollandokat szídjátok...
Két meccs alatt 9-et lőttek...
nekem pl a Brazilok és Spanyolok után a 3.számú kedvenceim külföldön,de csak az első meccsen fociztak jól,ott alázás volt, itt meg makkolás.messideco írta:Mindig találtok okot, hogy a hollandokat szídjátok...
Le se tagadhatnád, hogy Oranje-fan vagy.... úristen....messideco írta:Mindig találtok okot, hogy a hollandokat szídjátok...
Ha nézed a meccset, akkor neked is azt kéne csinálnodmessideco írta:Mindig találtok okot, hogy a hollandokat szídjátok...
igen,nekem is pont ugyanez jut mindig eszembe ilyenkor, ha lenne esélyünk mindig jön a 'balsors' és belénk rúg egyet valamilyen formában.ozsimiki írta:"Bal sors akit régen tép"
ez a sok egyéb más területen kívül, a fociban is nagyon előjön, Amikor sokkal,de sokkal többet érdemelnénk, rendre makkja van az ellenfélnek. Anno Ibra a Puskás stadionban, az a bomba...azóta is volt rá precedens,de ez a mai...elképesztően sajnálom a srácokat.
Ez potya?:D:D Ezt Casillas meg Buffon se fogja meg soha az életbe, max Issakson,mert megvan 2 méter...Fecooo írta:ilyet.... marcikának is összejött a potya....
![]()
![]()
Fecooo írta: mindkét Csabi maradjon csöndben, ha kérhetem!