Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1. barca1986+ 1/2lhp. időpont: bármikorMihu írta:Most már akkor tényleg finisbe ért a szervezés. Kérnénk egy végleges visszajelzést a jelentkezőktől. Most már láthatjátok hogy hányan jönnének, és ennek fényében aki azt mondja hogy ez kevés és nem jön, az írjon, aki meg úgy gondolja hogy ennyien elegen leszünk, az szintén okézza le a dolgot. Illetve mindenki írjon vissza hogy mikor tudna jönni.
Fél 10-től lesz a meccs, mondjuk egy 8-fél 9-es érkezés? Előtte beszélgetés, ráhangolódás, iszogatás
Digisport+ adja élőben majd.Krojf írta:A kiadott Digisport-műsor alapján szerdán élőben a Chelsea-Manchester United-mérkőzés megy a BL-ből, a miénk csak 23 óra után fog kezdődni felvételről.
A Paulanerben van olyan televíziós csatorna, amelyen a meccs élőben követhető?
Ha nem és csak a Digisporton keresztül lesz látható valami a meccsünkből, akkor szerintem a szerdai közös ülés enyhén bukó lehet!
Valószínűleg a tulaj, vagy az alkalmazottja nem várja ezt meg, amíg a Digisport el méltóztatik kezdeni a felvételt!
Vagy mire számíthat, aki szerdán a Paulanerben akar meccshez jutni?
K.
+ a sok szomorú mandrilistabowlinggolyo írta:Nem kötelező csak ajánlottbarca 1986 írta:a BARCA mezben megjelenés ugye kötelező?
Emberek ez eddig tényleg kevés a hely kongani fog az ürességtől ha csak ennyien megyünk![]()
Nem kötelező csak ajánlottbarca 1986 írta:a BARCA mezben megjelenés ugye kötelező?
Ja hogy nem az MSN nevet kell kiírni?fcjoc írta:5. fcjocRobcsyy írta:1. Mihu (Misi)
2. bowlinggolyo (Szabi)
3. Rinku (Árpi)
4. MessiFan (Tibi)
5. joócy (Joci)
6. Robcsy (Robi)jéézusom még ennyit se tudtok
5. fcjocRobcsyy írta:1. Mihu (Misi)
2. bowlinggolyo (Szabi)
3. Rinku (Árpi)
4. MessiFan (Tibi)
5. joócy (Joci)
6. Robcsy (Robi)
Szerintem írok privátot azoknak akik jelezték hogy kifejezetten tetszik nekik az ötlet. Mert lehet így elkerüli a figyelmüket a topic.Rinku írta:Na mi van már itt emberek? Mekkora lelkesedés, azt ennyien vagyunk? Ha ez lesz, én léptem koncertre...