Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem is ilyen van július óta és egyelőre semmilyen problémám nem volt abból, hogy "feltört" programot tettem fel rá, sőt, örülök, hogy pl. van [auto_cenzúra] GPS szoftverem.grecki írta:hi mindenki. engem is elkapott a kütyüláz, így beruháztam egy htc desire-re. annyi lenne a kérdésem, hogy feltört app-ot (android) mennyire merjek feltelepíteni? amikor próbáltam, akkor persze jött a figyelmeztetés, hogy mégsem annyira kellene, mert ugrik a garanciám... szóval, szerintetek? vagy ha valaki tud olyan ingyenes alkalmazást, ami lehetővé teszi, hogy excelben tudjak editálni, nem csak olvasni, akkor pls szóljon.
ja és este hajrá FCB!
pont a documents to go feltört verzióját akartamSlither írta:Ha félted a garanciát akkor lehet hogy tényleg nem kellene kalóz app-okat elrakni.grecki írta:hi mindenki. engem is elkapott a kütyüláz, így beruháztam egy htc desire-re. annyi lenne a kérdésem, hogy feltört app-ot (android) mennyire merjek feltelepíteni? amikor próbáltam, akkor persze jött a figyelmeztetés, hogy mégsem annyira kellene, mert ugrik a garanciám... szóval, szerintetek? vagy ha valaki tud olyan ingyenes alkalmazást, ami lehetővé teszi, hogy excelben tudjak editálni, nem csak olvasni, akkor pls szóljon.
ja és este hajrá FCB!![]()
Microsoft-os dokumentumokhoz a Documents To Go a legjobb Androidra.![]()
Amúgy app-okhoz ajánlom ezt: http://applanet.net/ (ennek az app-ját telepítsd).
Ha félted a garanciát akkor lehet hogy tényleg nem kellene kalóz app-okat elrakni.grecki írta:hi mindenki. engem is elkapott a kütyüláz, így beruháztam egy htc desire-re. annyi lenne a kérdésem, hogy feltört app-ot (android) mennyire merjek feltelepíteni? amikor próbáltam, akkor persze jött a figyelmeztetés, hogy mégsem annyira kellene, mert ugrik a garanciám... szóval, szerintetek? vagy ha valaki tud olyan ingyenes alkalmazást, ami lehetővé teszi, hogy excelben tudjak editálni, nem csak olvasni, akkor pls szóljon.
ja és este hajrá FCB!
Én amikor felraktam a Chrome-ot, megkérdezte, hogy importálja-e a Firefoxban mentett könyvjelzőket, rányomtam h igen és kész.Bob_Marley írta:Én is szeretnék egy kis segítséget....
Vhrome böngészőbe szeretnék könyvjelzőket importálni
Sima Firefox van fent, 3.6os, s hiába mentem el a könyvjelzőket Chromeba a könyvjelző menü alatt nem tudom importálni!
Elvileg valami motorháztető fül alatt tudnám importálni, de ott nem találtam olyan beállítást, hogy más böngészőből importál könyvjelzőket...
neobarca írta:Facebook szakik figyelem!
Kéne egy kis segítség. Tegnap reggeltem és elkezdtem bejelölgetni az ismerőseimet. Az egyik után kijött valami angol szöveg. Sakat nem értettem belőle. Nyomtam egy továbbot. Majd még egy meg még egy. Azóta nem tudom bejelölni az ismerőseimet. Beírom pl egy barátom nevét keresőbe. Rákattintok a bejelölésre és ezt a szöveget írja ki: A kérést nem sikerült elküldeni! Ismered ezt a felhasználót személyesen? Elkerülendő a visszaéléseket a Facebookkal, a kérés nem teljesíthető. Ha többet szeretnél megtudni, kérünk látogasd meg a Súgóközpontot. Amennyiben úgy gondolod, tévedésből látod ezt az üzenetet, módodban áll jelenteni a problémát.
Ismered ezt a felhasználót személyesen? Elkerülendő a visszaéléseket a Facebookkal, a kérés nem teljesíthető. Ha többet szeretnél megtudni, kérünk látogasd meg a Súgóközpontot. Amennyiben úgy gondolod, tévedésből látod ezt az üzenetet, módodban áll jelenteni a problémát.
Ennyi. Le lehet okézni azt csá! Valakinek valami ötlete?
ez után a kérdés után nekem volt egy "igen" gomb vagy valami hasonló és továbbengedett. neked semmi?neobarca írta: Ismered ezt a felhasználót személyesen?
Hát ez még mindig nem akarja az igazat. Pedig szinte mindenki visszaigazolt...kudu írta:Ha egy részük visszaigazolt. Logikus.neobarca írta: És ez mikor fog helyreállni???
Ha egy részük visszaigazolt. Logikus.neobarca írta: És ez mikor fog helyreállni???
Ha igazam van, akkor páran visszajelölnek és oké.neobarca írta:És ez mikor fog helyreállni???
És ez mikor fog helyreállni???L.Messi 10 írta:Azt hiszem, ha túl sok olyan ismerősöd van, aki nem igazolt még vissza, akkor bejelölni se tudsz.neobarca írta:
Hol szeretnéd megvenni? Pesten? Nézz körül a FootballWorld-ben - a Diadora cuccok nem olyan drágák és nem is gagyik / 1990.- egy sort - a Nike sort pedig 4-5 ezer /ziipp írta:Nekem is kéne egy kis segítség, fontos lenne.
Hol tudok olcsó, de minőségi foci felszerelést venni? A márka annyira nem számít, csak meguntam már, hogy ilyen kockás meg csíkos gatyákban járok edzeni.
Köszi előre is.