Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gyors vezetést tudott szerezni a Milan, ami nagyon jót tett a meccsnek, mert nagy hajtás volt, mind2 oldalon komoly ziccerek akadtak. Azért az Intenek volt több helyzete, megérdemelték volna az egyenlítést, egy szabályos gólt nem is adtak meg nekik. Ez volt a helyzet, egészen addig, míg nem jött egy gyors Milan kontra, aminek az eredménye egy jogos kiállítás volt. Innentől eldőlt a meccs, a Milan abszolút dominált, márcsak az volt a kérdés, h mennyi lesz közte. Jött egy lesgyanús Pato gól, aztán egy jogos 11-s, amit Cassano érvényesített.Barcaádám írta:ma lesz a nagy derbi! sajnos még neten se tudom nézni , nem fogok ráérni sajna, pedig nagyon kíváncsi lennék rá hogy milyen lesz, akinek van módja nézni az írjon majd legyen szíves sort hogy milyen volt a játék képe, hogy játszottak a csapatok, egyszóval milyen volt a meccselőre is köszönet!
nem,mivel otthon játszanak.inter a legjobb csapat otthon,a fio meg 2-t nyert idegenbenbence-barca írta:
Milannak izzasztós, Internek nem a Fio?![]()
Milannak izzasztós, Internek nem a Fio?daffy írta:az én értelmezésem szerint a milannak 4(fio,samp,roma,udine),az internek 2(lazio,napoli)Barcaman14 írta:Meglepően sima győzelmet aratott a Milan, legalábbis az eredmény alapján. Nem erre számítottam, szerintem nincs ekkorra különbség, sőt. Mindegy a Milan nyert és már 5 pont az előnye, de nem hinném hogy ez eldőlt volna.
Milan: Fiorentina(i) Samp (o) Brescia(i) Bologna(o) Roma(i)Cagliari(o) Udinese(i)
Inter: Chievo(o) Parma(i) Lazio(o) Cesena(i) Fiorentina(o) Napoli(i) Catania(o)
A Milan még innen is képes lehet elszórakozni szvsz, úgyhogy lehet még izgalmas a vége. És ne feledjük a Napolit sem!
az én értelmezésem szerint a milannak 4(fio,samp,roma,udine),az internek 2(lazio,napoli) izzadós meccse van hátra. viszont ha beleszámoljuk,hogy az internek még van a bl is,akkor kb egálra tehetőek az esélyek. nagyon izgalmas hajrá lesz,de én milan sikert várok.Barcaman14 írta:Meglepően sima győzelmet aratott a Milan, legalábbis az eredmény alapján. Nem erre számítottam, szerintem nincs ekkorra különbség, sőt. Mindegy a Milan nyert és már 5 pont az előnye, de nem hinném hogy ez eldőlt volna.
Milan: Fiorentina(i) Samp (o) Brescia(i) Bologna(o) Roma(i)Cagliari(o) Udinese(i)
Inter: Chievo(o) Parma(i) Lazio(o) Cesena(i) Fiorentina(o) Napoli(i) Catania(o)
A Milan még innen is képes lehet elszórakozni szvsz, úgyhogy lehet még izgalmas a vége. És ne feledjük a Napolit sem!
azért ne bohóckodjunk márPavel írta:Azt hiszem a Milánnál is rájöttek, hogy Ibra többet ront, mint használ.
Kíváncsi, hogy jövőhéten ő kezd vagy Pato.
"Cassano aztán a hosszabbításban is csinálta a fesztivált, miután gölöröme közben levettet mezért, sárgát kapott, majd ostoba módon buktatta Córdobát, pirosat kapott."Perrero írta:Inter...
Cassano mit művelt, hogy 2 sárgát kapott 1 percen belülgólöröm+reklamálás
Én is így látom. Az Inter elég jó formában van. Ha nem is nyernek, de egy x-re szerintem jók lesznek. A Milanból hiányozni fog Ibrahimovic is, ha jól tudom és nélküle elől is eléggé gyengék.Barcaádám írta:
bár a Milannal szimpatizálok, szerintem Inter győzelem lesz, ahogy az Inter felhozta magát Leonardoval vert helyzetekből az nem semmi, Milan támadósor ide vagy oda, erősebbnek érzem most az Intert.
a tippem: 1-2 az Internek.
Fecooo írta:sztem elég lenne egy khv (akár egy portugáliában játszó brazil, vagy éppen Milito), egy kreatív középpályás, pl Pastore, vmint mondjuk Rossi csatárnak...
nah meg kapusnak egy Lloris vagy Frey...
vélemény?
szerk: eskü nem láttam Petya, h írtad Llorist!
Az Inter pedig a 2 évvel ezelőtti mezünket nyúlta leab1daL írta:A Milan, Inter, Lazio jövő évi meze:
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... k-2071128/
Milan idegenbeli meze olyan, mint amilyen volt nekünk a sárga mezünk, legalábbis a bal oldalon a csíkot tekintve.A Lazio meg "beunicefesedett"?